sanovnik.bg»Статии»Сънища
Сънища

Сънища

Всичко за сънищата на едно място - видове сънища , тълкуване на сънищата и послания които сънищата ни изпращат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои сънища разкриват, че си в депресия?Кои сънища разкриват, че си в депресия?Тревожните сънища са това, което подсказва, че депресията вече чука на вратата или се е наместила стабилно в ежедневието на човека, предразположен към нея. Кои сънища са тревожни? Кои сънища разкриват, че си в депресия?
Лунатизмът може и да е опасенЛунатизмът може и да е опасен
13 Юни
Admin
Обичайните лунатицине представляват опасност за други хора. Но се срещат и такива, които, без да го осъзнават извършват безмислени убийства.
Продължителният сън е опасен за нежния полПродължителният сън е опасен за нежния полСпоред резултатите от изследването, дамите трябва да се събуждат малко преди седмия час. В противен случай рискуват да се разболеят от сърдечно-съдови заболявания.
Сънища за огледала и картиниСънища за огледала и картини
12 Юни
Жана Г.
Ако сънувате огледало, това символизира вътрешния ви свят - всичко зависи от това, което виждате в огледалото. Ако насън гледате сериал, очаквайте скандал в семейството.
Сънища за хранаСънища за храна
05 Юни
Жана Г.
Ако сънувате, че режете студено масло, предстои ви скандал с половинката и материални проблеми. Ако насън ядете десерт, откажете среща на колеги, защото ви готвят неприятност.
Сънища за кръвСънища за кръв
04 Юни
7
Жана Г.
Ако сънувате кръв върху ръцете ви, това е предупреждение за постъпки, които могат да имат за вас пагубни последици. Кръв върху дрехите ви е знак, че някой ще попречи на кариерата ви.
Сънища за цветяСънища за цветя
03 Юни
Жана Г.
Ако насън усещате аромат на жасмин, очакват ви забавни леки приключения и флирт. Момини сълзи насън предвещават, че любимият ви няма да ви прости изневярата.
Кои сънища предсказват бременност?Кои сънища предсказват бременност?Жените, които планират да станат майки скоро, нерядко се вслушват и в знаците на своите сънища. Кои са предвестниците на предстоящата бременност? Нека видим - ето кои сънища предсказват бременност.
Ритуали за по-добър сънРитуали за по-добър сънЗа да спите добре през нощта, направете си отвара от топло мляко с индийско орехче или направете маска с тази подправка. Практикуването на йога и масажът на ходилата спомагат за добър сън.
Кои сънища предсказват скорошна сватбаКои сънища предсказват скорошна сватбаЕто някои символни образи, които насочват към предстояща сватба, ако бъдем споходени в съня си от тези образи. Ако сънувате някои от тези образи насън, значи ви предстои скорошна сватба