sanovnik.bg»Статии»Сънища
Сънища

Сънища

Всичко за сънищата на едно място - видове сънища , тълкуване на сънищата и послания които сънищата ни изпращат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
За какво ни предупреждават красивите пейзажи в сънищата?За какво ни предупреждават красивите пейзажи в сънищата?Нощните ни видения са чудати, объркани и непредвидими. Сред тях особено впечатляващи за цветните сънища за красиви пейзажи. Буйни потоци, сини морета и високи планини.
Какво означава, ако сънуваш есенКакво означава, ако сънуваш есенПовечето тълкувания на есента в съня са положителни. Но дори и есента във вашия сън да е мрачна и сива и да предвещава някакъв край или несгода – не падайте духом.
Тълкуване на сънищата за починали домашни любимциТълкуване на сънищата за починали домашни любимциПри интерпретацията на сънища за домашни любимци търсете прилики със скрити аспекти от живота ви. С какво асоциирате своето починало животинче?
Значение на сънищата за природни стихииЗначение на сънищата за природни стихииПриродните стихии в сънищата показват вихрушката от емоции, която бушува в съзнанието на сънуващия, неговите терзания и копнежи. Ето как да тълкуваме сънищата за природни стихии!
Сънища за връщане в училище и изпитиСънища за връщане в училище и изпитиНавярно много пъти ви се е случвало да видите насън старото си училище, съучениците от едно време или дори да ви се присъни, че ви изпитват.
Сънищата за превозни средства разкриват тайни копнежиСънищата за превозни средства разкриват тайни копнежиОбикновено превозните средства са символ на просперитета и развитието. И все пак, за какво трябва да внимаваме, когато сънуваме различни возила? Ето няколко популярни интерпретации:
Пчели насън - какво означава?Пчели насън - какво означава?Според изследователя Ханс Бидерман пчелата изпъква като обожествявано насекомо. В тълкуването на сънищата пчелата е положителен символ, свързан с позитивни, жизнеутвърждаващи представи. Тълкуване на сънищата с пчели
Сънища за работаСънища за работа
26 Септ.
Жана Г.
Ако сънувате, че сте се успали, означава, че не контролирате ситуацията със служебното си израстване. Може да подсказва и подсъзнателен страх от нужда от смяна на работата. Какво значат сънищата за работа?
Тези 3 вида сънища разкриват проблеми във връзката ти!Тези 3 вида сънища разкриват проблеми във връзката ти!Сънищата ни могат да са доста странни, но това не е причина да ги игнорираме. Всъщност чрез тях можем да научим много неща за себе си, защото чрез нощните ни видения говори подсъзнанието ни. Тези 3 вида сънища разкриват проблеми във връзката ти!
Сънища за пророци и мъдрециСънища за пророци и мъдрециМного често в сънищата ни се появяват причудливи вълшебници, наставници, духовни учители, вещици, гадателки или знахарки.