Сънища
DreamsSnovi
sanovnik.bg»Статии»Сънища
Сънища

Сънища

Всичко за сънищата на едно място - видове сънища , тълкуване на сънищата и послания които сънищата ни изпращат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Перде в съня - символика и значениеПерде в съня - символика и значение
23 Февр.
Ето някои възможни тълкувания на пердета в сънищата. В сънищата завесите могат да се появят по различни начини, като например отворени или затворени, разкъсани или просто да присъстват като фонов елемент.
Роля на чувството в съня за правилното тълкуванеРоля на чувството в съня за правилното тълкуване
19 Февр.
Сънищата са очарователен аспект от човешкия опит и много хора са били заинтригувани от значенията и посланията, които сънищата могат да предадат.
Значение на сънищата срещу ЗадушницаЗначение на сънищата срещу Задушница
18 Февр.
Задушница е ден, отбелязван от Православната църква, в който се отдава почит на мъртвите. Значение на сънищата срещу Задушница:
Сънищата в събота срещу неделяСънищата в събота срещу неделя
28 Януари
7
Хората прекарват голяма част от живота си в сън. Вярва се, че има сънища, които са пророчески. Това са онези, които са сънувани в нощта на събота срещу неделя.
Сън за патица - всички значенияСън за патица - всички значения
12 Януари
Сънуването на патица символизира, че напредвате и вървите напред уверено. Или този сън символизира моста между духовната и земната сфера.
Сънища в понеделник срещу вторникСънища в понеделник срещу вторник
09 Януари
Вторник е под влиянието на червената планета с войнствен нрав – Марс. Сънищата, които сънуваме в понеделник срещу вторник, често предвещават бъдещи конфликти.
Боклук в съня - добра или лоша поличбаБоклук в съня - добра или лоша поличба
03 Януари
Не всички сънища за боклук имат чисто негативно значение. Защо сънувате, че изхвърлите боклука? Какво ви показва боклукът в съня? Боклук в съня - добра или лоша поличба
Интересни факти за здравословния сън и как лесно да го постигнемИнтересни факти за здравословния сън и как лесно да го постигнем
03 Януари
Безсънието е често срещано оплакване в наши дни, а лошият сън има ефект върху вашето здраве и ежедневие. Най-честите причини за него са депресия, стрес и тревожност.
Как да се наспя?Как да се наспя?
30 Дек.
Всички експерти са на мнение, че човек трябва да спи около 7-8 часа в денонощието и ние нямаме никакво намерение да спорим с тях. Как да се наспя?
Сън за кръщене - символика и значениеСън за кръщене - символика и значение
28 Дек.
Кръщенето в реалния живот е важен етап в живота на всеки вярващ. Но ако сте видели кръщене насън, всички книги за сънища са сигурни в благоприятното значение на такова видение.