sanovnik.bg»Статии»Сънища
Сънища

Сънища

Всичко за сънищата на едно място - видове сънища , тълкуване на сънищата и послания които сънищата ни изпращат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво значи, когато сънуваш определен човек?Какво значи, когато сънуваш определен човек?Присъствието на определен човек в съня ви може да има редица значения в зависимост от сценария на вашия сън, кой точно е човекът в съня ви и при какви обстоятелства го сънувате.
Значение и тълкуване на сънища с бяла рокляЗначение и тълкуване на сънища с бяла рокляСънищата, свързани с дрехи, са много често срещани и затова не бива да се пренебрегват. Сън с бяла рокля е особено показателен за настроения и чувства в реалността.
Какво означава сънуваното в навечерието на Нова година?Какво означава сънуваното в навечерието на Нова година?Часовете между 31 декември и 1 януари са най-вълшебният момент в годината. Сънищата ни същo имат по-голяма сила и показват какво да очакваме през Новата година. Какво означава сънуваното в навечерието на Нова година?
Значението на сънищата между Бъдни вечер и КоледаЗначението на сънищата между Бъдни вечер и КоледаСънищата в нощта между Бъдни вечер и Коледа, които са най-големите християнски празници в календара, имат силно значение за бъдещето и се определят като пророчески.
Значение на сънищата за бебетаЗначение на сънищата за бебетаПоявата на бебе в съня свидетелства основно за невинност и ново начало. Но за да може да се разтълкува правилно, от значение е също ситуацията, около която сънувате бебето.
Сънища за бившияСънища за бившия
05 Дек.
2
Жана Г.
Ако в съня ви бившият ви приятел или съпруг постоянно ви наблюдава или ви следи, това означава, че неговите чувства към вас не са угаснали, макар на вас да ви е безразличен
Какво значи ако сънуваш човека, когото обичашКакво значи ако сънуваш човека, когото обичаш
04 Дек.
26
Жана Г.
Ако сънувате човека, когото обичате и той ви се обяснява в любов, това е знак, че скоро в живота ви ще настъпят сериозни промени.
Всичко за онирологияВсичко за онирологияНауката, която се занимава със сънищата и се опитва да даде отговор на многобройните въпроси, които възникват около сънуването, се нарича онирология. Същност на онирологията и основни въпроси
Сънища за ангели и вампириСънища за ангели и вампири
28 Ноем.
1
Жана Г.
Ако сънувате ангел, това е знак, че скоро ще се влюбите. Какво значи, ако сънувате вампири?
Сънища за бременниСънища за бременни
27 Ноем.
4
Жана Г.
Ако видите в съня си бременна жена, това предвещава стабилизиране на финансовото ви състояние. Ако жена сънува, че е бременна, очаква я страстна любов.