Сънища

Сънища

Всичко за сънищата на едно място - видове сънища, тълкуване на сънищата и послания които сънищата ни изпращат.
Значение и интерпретация на алигатора в сънищатаЗначение и интерпретация на алигатора в сънищатаКогато алигатор посети сънищата ви това може да означава, че нещо в живота ви ви кара да се чувствате в опасност. Това може да бъде липса на баланс в живота или нещо скрито.
Сън за грозде - символика и тълкуванеСън за грозде - символика и тълкуванеТълкуването на сън за грозде може да се различава според другите елементи в съновидението. Когато например гроздето е кисело и в съня си сме принудени да го ядем, възможно е в реалността да сме подложени на натиск.
Бяло куче в сънищата - значение и символикаБяло куче в сънищата - значение и символикаЧесто пъти събуждайки се, ние размишляваме над това, което сме сънували и се опитваме да разгадаем символиката на сънищата си. Бяло куче в сънищата - значение и символика.
Значението да сънуваш земетресениеЗначението да сънуваш земетресение
09 Окт.
6
Жана Г.
Ако сънувате земетресение, това предвещава лош късмет в работата ви, очакват ви сериозни неприятности и може дори да се стигне до смяна на работното място.
Какво означава, ако сънуваш есенКакво означава, ако сънуваш есенПовечето тълкувания на есента в съня са положителни. Но дори и есента във вашия сън да е мрачна и сива и да предвещава някакъв край или несгода – не падайте духом.
Значение и интерпретация на орела в сънищатаЗначение и интерпретация на орела в сънищатаКогато орел посети сънищата ви е, за да ви помогне да постигнете по-голяма яснота. Тези изключително силни, мъдри и всевиждащи птици представляват олицетворение на свободата и индивидуалността. Орелът ви напомня за. . .
Сънища според деня на сънуванеСънища според деня на сънуване
25 Септ.
5
Жана Г.
Искате ли да разберете дали сънят ви предвещава нещо или нищо не означава, трябва да обърнете внимание на деня от месеца, в който сте сънували определения сън. Тълкуване на съня според деня, в който сънуваме
Значение и интерпретация на носорога в сънищатаЗначение и интерпретация на носорога в сънищатаПрисъствието на носорога в съня носи енергия обратно на земята. Носорогът в сънищата е знак за мощ и предлага вечна защита. Когато носорогът дойде в съня ви, това е за да ви напомни, че трябва да отделите време, за да . . .
Любовната символика на цветовете в съняЛюбовната символика на цветовете в съняЦветните сънища обикновено се наблюдават при по-малко хора. Но също като черно-белите крият определена любовна символика. Вижте повече:
Сънуваш постоянно кошмари? Значи е време за промянаСънуваш постоянно кошмари? Значи е време за промянаУсещането за липса на независимост, за некомпетентност или неразбиране са едни от основните причини за появата на кошмарите. Замисли се!