Сънища

Сънища

Всичко за сънищата на едно място - видове сънища, тълкуване на сънищата и послания които сънищата ни изпращат.
Значение и интерпретация на гущера в сънищатаЗначение и интерпретация на гущера в сънищатаКогато гущер посети сънищата ви означава, че планирате да поемете нов път в живота си. Търсите нови възможности. Имате дарбата да подхождате към хората по нови начини с нови идеи, които другите искат да чуят.
Сънувах чехли - какво означава?Сънувах чехли - какво означава?Често сънищата с чехли се тълкуват като нещо лошо и носят по-скоро негативен характер. В различните източници се описват много значения на този сън, но не бързайте да се отчайвате. . .
Какво символизират различните зодии в сънищата ни?Какво символизират различните зодии в сънищата ни?За правилното тълкуване на съня трябва да обърнем внимание и на зодиакалният знак, под който попада сънувания от нас човек, за да разберем най-добре посланието.
Значение и интерпретация на скункса в сънищатаЗначение и интерпретация на скункса в сънищатаКогато скункс посети сънищата ви това е, за да ви подтикне да имате повече увереност. Сънуването на скункс може да означава, че сте отблъсквали хората несъзнателно. Вижте какво още значи да сънувате скункс.
Значение и интерпретация на кукувицата в сънищатаЗначение и интерпретация на кукувицата в сънищатаКукувицата в съня ви символизира времето и съдбата. Трябва да промените посоката или подхода си в преследването на вашите цели. Кукувица в съня е възможно да означава, че има някой в живота ви, чието присъствие е нежелано.
Да преборим проблемите със съняДа преборим проблемите със съня
23 Юни
Жана Г.
За да заспивате по-лесно, въздържайте се от пикантна храна преди лягане. Ако се събудите, не се въртете в леглото, а станете и свършете някаква работа и когато се изморите, си легнете пак.
Вредата от недоспиванетоВредата от недоспиванетоНедоспиването води до лоши последствия - организмът остарява по-бързо, кожата повяхва, очите губят блясъка си. Недоспиването води до редица болести като. . .
Правила за пълноценен и качествен сънПравила за пълноценен и качествен сънЗа да спите по-добре и да се чувствате работоспособни и енергични на сутринта, използвайте спалнята само за спане и секс, взимайте вана преди лягане и избягвайте обилните вечери.
Цветя и дървета - тълкуване на сънищатаЦветя и дървета - тълкуване на сънищатаЦветята, дървета, цъфтящите растения насън по правило се свързват с просперитет и изпълнение на желанията. Цъфнали цветове насън също може да предвещава получаването на дългоочакваното наследство или добри новини.
Значение на плъхове и змии насънЗначение на плъхове и змии насънДа видите плъхове насън означава появата на тайни врагове, от които не е толкова лесно да се отървете. Ако сънувате змии, това означава, че се страхувате от развитието на някаква болест и този страх е много силен