Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

Тълкуването на сънищата датира от дълбока древност. В миналото се е смятало, че сънищата са послания от висшия разум, изпълнени с пророчества и предупреждения. Но какво означават сънищата, които сънуваме? Научете на тази страница.
За какво те предупреждава сънят за бръмбари?За какво те предупреждава сънят за бръмбари?Бръмбарите се разглеждат като натрапници, напълно нежелани насекоми, които причиняват отвращение и отблъскване.  Тълкуванията на сънищата за бръмбари се свързват с. . .
Кои сънища предсказват скорошна сватбаКои сънища предсказват скорошна сватбаЕто някои символни образи, които насочват към предстояща сватба, ако бъдем споходени в съня си от тези образи. Ако сънувате някои от тези образи насън, значи ви предстои скорошна сватба
Какви послания ти изпращат сънищата за звездиКакви послания ти изпращат сънищата за звездиПосланията на сънищата се обсъждат от векове.  Те наистина ли означават нещо, или са просто причудлива работа на нашето подсъзнание?  Има силни застъпници и за двете страни на въпроса.
Значение и интерпретация на хипопотама в сънищатаЗначение и интерпретация на хипопотама в сънищатаХипопотамът може да прояви агресия в дивата природа, когато територията му е застрашена или се почувства притиснат в ъгъла. Той е животно, което се чувства еднакво у дома и във водата, и на сушата.
Сънища за звезди в небетоСънища за звезди в небетоКакво означават сънищата за звезди? В древни времена нашите предци са гледали звездите и са се молели, а пътуващите са намирали посоки, осланяйки се на звездите.
Значение и интерпретация на алигатора в сънищатаЗначение и интерпретация на алигатора в сънищатаКогато алигатор посети сънищата ви това може да означава, че нещо в живота ви ви кара да се чувствате в опасност. Това може да бъде липса на баланс в живота или нещо скрито.
Сън за грозде - символика и тълкуванеСън за грозде - символика и тълкуванеТълкуването на сън за грозде може да се различава според другите елементи в съновидението. Когато например гроздето е кисело и в съня си сме принудени да го ядем, възможно е в реалността да сме подложени на натиск.
Бяло куче в сънищата - значение и символикаБяло куче в сънищата - значение и символикаЧесто пъти събуждайки се, ние размишляваме над това, което сме сънували и се опитваме да разгадаем символиката на сънищата си. Бяло куче в сънищата - значение и символика.
Значението да сънуваш земетресениеЗначението да сънуваш земетресение
09 Окт.
6
Жана Г.
Ако сънувате земетресение, това предвещава лош късмет в работата ви, очакват ви сериозни неприятности и може дори да се стигне до смяна на работното място.
Какво означава, ако сънуваш есенКакво означава, ако сънуваш есенПовечето тълкувания на есента в съня са положителни. Но дори и есента във вашия сън да е мрачна и сива и да предвещава някакъв край или несгода – не падайте духом.