Тълкуване на сънищата
Interpretation of DreamsTumačenje snova
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата
Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

Тълкуването на сънищата датира от дълбока древност. В миналото се е смятало, че сънищата са послания от висшия разум, изпълнени с пророчества и предупреждения. Но какво означават сънищата, които сънуваме? Научете на тази страница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сънища за скъпоценностиСънища за скъпоценности
26 Май
Ако насън видите, че някой ви подарява скъпоценности, това е знак, че има заплаха за сегашното ви положение. Да намерите скъпоценности насън означава бърз и блестящ успех.
Сънища за змииСънища за змии
25 Май
6
Малка змия, която се превръща в голяма в съня ви, означава, че в реалния живот вие преувеличавате проблемите си. сънищата за змии са свързани с предупреждения за зло, насочено към вас.
Какво предвещават сънищата с буря?Какво предвещават сънищата с буря?
14 Май
Сънищата, в които виждаме буря, са едни от най-ужасяващите и истинските. Те са толкова страшни, че обикновено се събуждаме с писъци и облени в пот.
Сънища за природни явленияСънища за природни явления
13 Май
3
Ако сънувате изригване на вулкан, това е знак, че скоро ще станете прекалено раздразнителни. Дъгата насън е щастлив знак и предвещава успехи във всяко начинание.
Сънища за баба и дядоСънища за баба и дядо
07 Май
3
Ако баба ви, която отдавна е починала, ви прегръща в съня ви, това означава, че ще намерите спокойна любов, и ще се чувствате щастливи.
Защо сънуваме едни и същи сънища?Защо сънуваме едни и същи сънища?
04 Май
Някои повтарящи се сънища ни съпътстват през целия ни живот. Съветват ни и ни предупреждават. Не пренебрегвайте ролята на повтарящите се сънища, а търсете тяхното значение.
Сънища в сряда срещу четвъртъкСънища в сряда срещу четвъртък
19 Април
3
Смята се, че сънят, който сънувате в сряда срещу четвъртък, има голяма вероятност да е пророчески. Всеки ден от седмицата е под влияние на различно небесно тяло. Четвъртък се намира под влияние на Юпитер.
Сън за раждане на момче - какво означава?Сън за раждане на момче - какво означава?
05 Март
Ще разберем защо сънуваме раждането на момче и какво тълкуване дават на този сюжет най-популярните книги за сънища.
Перде в съня - символика и значениеПерде в съня - символика и значение
23 Февр.
Ето някои възможни тълкувания на пердета в сънищата. В сънищата завесите могат да се появят по различни начини, като например отворени или затворени, разкъсани или просто да присъстват като фонов елемент.
Роля на чувството в съня за правилното тълкуванеРоля на чувството в съня за правилното тълкуване
19 Февр.
Сънищата са очарователен аспект от човешкия опит и много хора са били заинтригувани от значенията и посланията, които сънищата могат да предадат.