Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

Тълкуването на сънищата датира от дълбока древност. В миналото се е смятало, че сънищата са послания от висшия разум, изпълнени с пророчества и предупреждения. Но какво означават сънищата, които сънуваме? Научете на тази страница.
Какво означават пеперудите в сънищатаКакво означават пеперудите в сънищата
19 Февр.
Жана Г.
Убиете ли пеперуда в съня си, това е знак за предстоящи проблеми, свързани с работата. Ето и другите тълкования в съновника в случай, че сънуваш пеперуда.
Хлебарки в съня - всички тълкуванияХлебарки в съня - всички тълкуванияСлучва се хлебарките в дома ви да са толкова много, че чак да ги сънувате от досада? Нека видим какво може да означава да сънуваш хлебарки. Какво показват големите хлебарки в съня. Черните хлебарки в съня
Сънища в понеделник срещу вторникСънища в понеделник срещу вторник
19 Януари
Жана Г.
Вторник е под влиянието на червената планета с войнствен нрав – Марс. Сънищата, които сънуваме в понеделник срещу вторник, често предвещават бъдещи конфликти.
Сънища в неделя срещу понеделникСънища в неделя срещу понеделник
18 Януари
Жана Г.
Сънищата в неделя срещу понеделник рядко са пророчески, освен ако не става въпрос за сън, който се е повтарял през последните няколко нощи. Сънищата в неделя срещу понеделник показват най-вече емоционалното ви състояние
Значение и интерпретация на зебрата в сънищатаЗначение и интерпретация на зебрата в сънищатаАко видите зебра в съня си това може да означава, че ви е необходим баланс и ред в живота. Ако някой се опитва да улови зебрата това означава, че имате негативен човек в обкръжението си, който трябва да избягвате.
Сънища за братя и сестри - какво означават?Сънища за братя и сестри - какво означават?Какво означават сънищата с братя и сестри? Какво означава да сънуваш брат си? Какво означава да сънуваш сестра си? Вижте значението на сънищата.
Сън за голямо бебе - какво означава?Сън за голямо бебе - какво означава?Сънищата често се приемат за отклик на нашите страхове и притеснения, но от друга страна те са и начин да бъдем предупредени от знаците свише. Сън за голямо бебе - какво означава?
Значението на сънищата между Бъдни вечер и КоледаЗначението на сънищата между Бъдни вечер и КоледаСънищата в нощта между Бъдни вечер и Коледа, които са най-големите християнски празници в календара, имат силно значение за бъдещето и се определят като пророчески.
Тълкувания на тоалетна в съняТълкувания на тоалетна в съняНякои смятат, че сънищата са нашето интерпретиране на събитията през деня и нищо повече от просто някакви хаотични картинки. Тълкувания на тоалетна в съня:
Значение и интерпретация на чинката в сънищатаЗначение и интерпретация на чинката в сънищатаКогато чинка посети сънищата ви означава, че животът ви е много активен и натоварен. Ето какво иска да ви каже чинката в сънищата. Значение и интерпретация на чинката в сънищата.