Тълкуване на сънищата
Interpretation of DreamsTumačenje snova
sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата
Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

Тълкуването на сънищата датира от дълбока древност. В миналото се е смятало, че сънищата са послания от висшия разум, изпълнени с пророчества и предупреждения. Но какво означават сънищата, които сънуваме? Научете на тази страница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво вещаят сънищата за различните билки и подправки?Какво вещаят сънищата за различните билки и подправки?
11 Ноем.
Тук сме избрали да засегнем тълкуването на сънища, в които си спомняте, че сте видели различни билки или подправки. Ето как да ги разгадавате според това какво точно Ви се е присънило.
Какво означава, ако сънуваш есенКакво означава, ако сънуваш есен
06 Ноем.
Повечето тълкувания на есента в съня са положителни. Но дори и есента във вашия сън да е мрачна и сива и да предвещава някакъв край или несгода – не падайте духом.
Значение на сънищата срещу ЗадушницаЗначение на сънищата срещу Задушница
05 Ноем.
Задушница е ден, отбелязван от Православната църква, в който се отдава почит на мъртвите. Значение на сънищата срещу Задушница:
Животните насън се появяват с важно послание! Ето какво е тоЖивотните насън се появяват с важно послание! Ето какво е то
01 Ноем.
Сънищата с животни имат важно значение и се появяват, за да сигнализират за важна житейски събития или хора от действителността, на които трябва да обърнем сериозно внимание, като първо разтълкуваме съня.
Тези сънища вещаят, че ви грози опасност и проблемиТези сънища вещаят, че ви грози опасност и проблеми
19 Окт.
Лошите сънища са сигналите на нашето подсъзнание. Така нашата интуиция може да успее да ни предупреди, че ни очакват опасности и проблеми. Тези сънища могат да ни предупредят, че ни грози някаква опасност
Съновникът на Зигмунд ФройдСъновникът на Зигмунд Фройд
18 Окт.
3
Сънищата според психоанализата на Зигмунд Фройд показват нашите несъзнателни страхове и желания. Именно чрез посланията в съня може да разберем нашите подсъзнателни мисли.
Има ли дни, в които сънищата не се сбъдватИма ли дни, в които сънищата не се сбъдват
17 Окт.
Феноменът на проявление на сънищата е дълбоко личен процес и винаги е свързан с нашето съзнание. Дните и датите не оказват онова влияние върху посланията им, каквото често си мислим.
Сън за кокошка - символика и тълкуванеСън за кокошка - символика и тълкуване
16 Окт.
Общото символично значение на кокошката е семеен уют, грижа за децата и комфорт в собствения ви дом. Сън за кокошка - символика и тълкуване.
Съновникът на Милер за предсказване на бъдещетоСъновникът на Милер за предсказване на бъдещето
14 Окт.
Съновникът на Милер е съставен от германския психиатър Густав Милер, който изучавал сънищата. Според него сънят дава важна информация за минали, настоящи и бъдещи събития по закодиран път.
Сънища за болести и оздравяванеСънища за болести и оздравяване
14 Окт.
Ако сънувате развалено месо или риба, много вероятно е да имате проблеми, свързани с гастрит или язва. Край на проточила се болест предвещава сън за цветя и весели деца.