Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

Тълкуването на сънищата датира от дълбока древност. В миналото се е смятало, че сънищата са послания от висшия разум, изпълнени с пророчества и предупреждения. Но какво означават сънищата, които сънуваме? Научете на тази страница.
Значение и интерпретация на миещата мечка в сънищатаЗначение и интерпретация на миещата мечка в сънищатаКолкото и сладка да е миещата мечка, тя е знак за предателство или измама, когато се появи в съня ви. Това може да е ваше предателство или на някой, който влиза в живота ви. Кого мамите? Крадете ли от някого?
Значение и интерпретация на свраката в сънищатаЗначение и интерпретация на свраката в сънищатаПосещението на свраката в сънищата ви е, за да ви напомни за стойността на комуникацията. Появата на свраката в съня е знак, че трябва да осъзнаете потенциала си. Ето какво още значи да сънувате сврака.
Значение и интерпретация на скункса в сънищатаЗначение и интерпретация на скункса в сънищатаКогато скункс посети сънищата ви това е, за да ви подтикне да имате повече увереност. Сънуването на скункс може да означава, че сте отблъсквали хората несъзнателно. Вижте какво още значи да сънувате скункс.
Значение и интерпретация на койота в сънищатаЗначение и интерпретация на койота в сънищатаПосещението на койота може да има както добро, така и лошо значение. Кой работи, за да ви заблуди? Мамите ли другите, за да постигнете успех? Какви илюзии ви заобикалят? Вижте какво значи койот в съня
Какво означава, ако сънуваш лодкаКакво означава, ако сънуваш лодка
18 Март
Anna M
Ако сънувате, че сте в лодка с други хора, това означава, че ще изпитате много радост в компанията на весели хора, които не пренебрегват земните удоволствия. Ако лодката ви се преобърне насън. . .
Значение и интерпретация на овена в сънищатаЗначение и интерпретация на овена в сънищатаАко овен се появи в съня ви, това е символ за мъжка сила, мощ, лидерство и здравина. Ако сънувате, че държите овен за рогата, това може да е знак, че ще преуспеете в службата или ще се развиете в кариерата си.
Сънища за автомобили, пътища и транспортСънища за автомобили, пътища и транспортСънищата за автомобили могат да бъдат символични и то в няколко различни насоки. Специалисти по въпроса насърчават хората да мислят за колата като за отражение на самите себе си.
Сънуваш Божията майка? Виж какво означава сънят тиСънуваш Божията майка? Виж какво означава сънят тиВидението в съня ви на Божията майка е по-скоро знак, че с усилия от ваша страна и желание ще можете да се справите с черната линия, която е сега в живота ви. Сънищата с Божията майка се тълкуват като знак свише, че скоро. .
Значение и интерпретация на алигатора в сънищатаЗначение и интерпретация на алигатора в сънищатаКогато алигатор посети сънищата ви това може да означава, че нещо в живота ви ви кара да се чувствате в опасност. Това може да бъде липса на баланс в живота или нещо скрито.
Значение и интерпретация на пеликана в сънищатаЗначение и интерпретация на пеликана в сънищатаКогато пеликан посещава сънищата ви, е за да ви уведоми, че трябва да отделите време за себе си. Нещо в живота ви е извън равновесие. Времето с приятелите и семейството ще ви помогне да си възвърнете този баланс.