sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата
Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

Тълкуването на сънищата датира от дълбока древност. В миналото се е смятало, че сънищата са послания от висшия разум, изпълнени с пророчества и предупреждения. Но какво означават сънищата, които сънуваме? Научете на тази страница.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Значение и тълкуване на сънища с бяла рокляЗначение и тълкуване на сънища с бяла рокляСънищата, свързани с дрехи, са много често срещани и затова не бива да се пренебрегват. Сън с бяла рокля е особено показателен за настроения и чувства в реалността.
Какво означава сънуваното в навечерието на Нова година?Какво означава сънуваното в навечерието на Нова година?Часовете между 31 декември и 1 януари са най-вълшебният момент в годината. Сънищата ни същo имат по-голяма сила и показват какво да очакваме през Новата година. Какво означава сънуваното в навечерието на Нова година?
Значението на сънищата между Бъдни вечер и КоледаЗначението на сънищата между Бъдни вечер и КоледаСънищата в нощта между Бъдни вечер и Коледа, които са най-големите християнски празници в календара, имат силно значение за бъдещето и се определят като пророчески.
Значение на сънищата за бебетаЗначение на сънищата за бебетаПоявата на бебе в съня свидетелства основно за невинност и ново начало. Но за да може да се разтълкува правилно, от значение е също ситуацията, около която сънувате бебето.
Сънища за бившияСънища за бившия
05 Дек.
2
Жана Г.
Ако в съня ви бившият ви приятел или съпруг постоянно ви наблюдава или ви следи, това означава, че неговите чувства към вас не са угаснали, макар на вас да ви е безразличен
Сънища за ангели и вампириСънища за ангели и вампири
28 Ноем.
1
Жана Г.
Ако сънувате ангел, това е знак, че скоро ще се влюбите. Какво значи, ако сънувате вампири?
Сънища за бременниСънища за бременни
27 Ноем.
4
Жана Г.
Ако видите в съня си бременна жена, това предвещава стабилизиране на финансовото ви състояние. Ако жена сънува, че е бременна, очаква я страстна любов.
Тълкувания на тоалетна в съняТълкувания на тоалетна в съняНякои смятат, че сънищата са нашето интерпретиране на събитията през деня и нищо повече от просто някакви хаотични картинки. Тълкувания на тоалетна в съня:
Сънища в петък срещу съботаСънища в петък срещу събота
23 Окт.
2
Жана Г.
Сънищата, които виждаме в петък срещу събота, се управляват от планетата Сатурн. Тя влияе върху съдбата ни и късмета ни, върху това дали ще ни провърви в работата и в любовта.
Какви твои тайни разкриват сънищата за сгради?Какви твои тайни разкриват сънищата за сгради?Съновиденията за различни сгради са много популярни. При тях сънуващият може да вижда както познати обекти, така и напълно измислени здания, плод на неговото въображение.