Тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата

Тълкуването на сънищата датира от дълбока древност. В миналото се е смятало, че сънищата са послания от висшия разум, изпълнени с пророчества и предупреждения. Но какво означават сънищата, които сънуваме? Научете на тази страница.
Сънищата, които ни предупреждават за важни нещаСънищата, които ни предупреждават за важни неща
23 Януари
Чрез подсъзнанието си, докато спим, получаваме важни съобщения от съдбата. Ето кога трябва да сме нащрек и да обърнете внимание на сънищата, които ви предупреждават за важни неща.
Папагал в съня - значение и символикаПапагал в съня - значение и символикаПоявата на папагал в сънищата има много и различни тълкувания. В тази статия ще разгледаме част от тях и ще се опитаме да открием какво символизират. Положителното е, че появата на папагал в съня е за ваше добро
Значение и интерпретация на заека в сънищатаЗначение и интерпретация на заека в сънищатаЗаекът е олицетворение на добрия късмет. Когато посети съня ви може да сте сигурни, че ви очакват хубави неща. Заекът символизира най-вече изобилие, чувството да ви е хем удобно, хем някак уязвимо.
Значение и интерпретация на коалата в сънищатаЗначение и интерпретация на коалата в сънищатаКогато коала се появи в съня ви, това е знак за няколко неспецифични неща, които трябва да се интерпретират от сънуващия. Коалите са сладки създания, но всъщност са много диви и свирепи въпреки външния си вид.
Значение и интерпретация на орангутана в сънищатаЗначение и интерпретация на орангутана в сънищатаКогато орангутан посещава вашите сънища е, за да ви подкани да забележите знаците около вас. Посещението му в сънищата ви е ясен знак, че трябва да се вгледате в обкръжението си. Нещо не е както трябва в живота ви - вашите мисли, чувства или спомени.
Значение и интерпретация на бухала в сънищатаЗначение и интерпретация на бухала в сънищатаБухалът е птица, която излиза само през нощта. Поради това често се смята, че е лоша поличба. Смята се, че бухалът придружава душите на мъртвите до отвъдния свят, което плаши много хора.
Тези сънища имат съдбовно тълкуванеТези сънища имат съдбовно тълкуванеИма някои сънища, които имат съдбовно тълкувание и на тях трябва да обръщаме по-сериозно внимание. Те ни разкриват за какво трябва да внимаваме, за какво трябва да се оглеждаме и от какво трябва се пазим.
Значение и интерпретация на пандата в сънищатаЗначение и интерпретация на пандата в сънищатаПандите представляват мека и нежна личност, която е много балансирана по природа. Въпреки че пандите изглеждат пухкави и сладки на повърхността, те имат силни лични граници и винаги стоят в територията си.
Значение и интерпретация на зебрата в сънищатаЗначение и интерпретация на зебрата в сънищатаАко видите зебра в съня си това може да означава, че ви е необходим баланс и ред в живота. Ако някой се опитва да улови зебрата това означава, че имате негативен човек в обкръжението си, който трябва да избягвате.
Значение и интерпретация на хипопотама в сънищатаЗначение и интерпретация на хипопотама в сънищатаХипопотамът може да прояви агресия в дивата природа, когато територията му е застрашена или се почувства притиснат в ъгъла. Той е животно, което се чувства еднакво у дома и във водата, и на сушата.