Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Искам да се самоубия, мразя живота си!

Искам да се самоубия, мразя живота си!

Искам да се самоубия, мразя живота си!
На 20 години съм и животът ми вече е провал. Нямам приятели, на които да споделям това, което ми тежи. Нямам си приятел, който да ми бъде опора, да ми помага и да ме разбира, когато най-много ме боли. Нямам семейство и ми се налага да се справям съвсем сама. Родителите ми са разделени, не са в добри отношения помежду си и с мен. Аз отказвам да говоря с тях, защото все излизам аз тази, която е черна и им пречи. Не ме приеха в университет и сега работя само, за да не остана на улицата, сам сама съм.

Не съм лош човек, не съм непривлекателна, не съм лош приятел, но изведнъж всичко рухна. Как да се спася не знам, просто съществувам, както винаги съм си обещавала да не живея, но ето ме, няма какво друго да направя, пробвах всичко - не се получи, сега е време да сложа край на своите мъчения. Не вярвах че може да ми се случи, но явно съм слаба по характер, защото не мога да живея този живот и ден повече!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (58)

Изпрати
JIVOT
JIVOT
26.03.2015 11:30
за men moq jivot e vajen no sanuvh kak se samoubivam 7iq etaj i otivam v ada vidqh BOG a toi mi kaza 4e nai vajnoto jivota e dara koito az ti dadoh i tova e jivot!!!!
1
0
Veneta Marinova
Veneta Marinova
26.03.2015 04:16
всеки самоубиец отива в ада а там е вечна мъка, страдание, болка ,ъс и скърцане със зъби започни да изучаваш библията това ще ти помогне да се промениш и да преодолееш всички проблеми
1
1
Sunny
Sunny
27.03.2015 19:04
Къв Ад, братко. Щом се самоубие, ще остане на земята завинаги. Ада ще и се стори като тропически плаж
1
0
...
...
24.03.2015 23:51
Като човек чувствал се така изобщо няма да те разубеждавам.Аз не се реших,а дали за добро или за лошо... Зависи какъв ми е деня.Колкото до нещата които ти липсват нормално е душата ти от време навреме да копнее за разбиране,приятелство и любов,но понякога когато имаш тези неща плащаш толкова висока цена за тях,че също ти се иска да си сложиш края.Лично аз от както нямам тези неща се чувствам по-щастлива.Има един израз преди да решиш,че си депресиран,провери дали не си заобиколен от темерути... Естествено това е само израз нямам предвид,че любимите ти хора са такива.Сигурно са свестни както и ти,но понякога отнема повече време да намериш точната среда в която си щастлива и ти пасва(това включва и семейство един ден може да имаш твое си семейство-мъж,приятели,деца).Когато човек стигне до такъв момент според мен е от отчаяние от липса на надежда.Моята надежда преди се беше позагубила доста,но после се намери...И аз не знам от какво...Не,всъщност знам или поне мисля,че е от това...Първо пожелах живота ми да се оправи,махнах всички неща от живота ми които ме правеха нещастна и възможностите се появиха в моя живот.Когато Бог ти изпразва едната ръка то е само за да я напълни повече...Да,станах и малко по вярваща...Знаеш ли,че мислите за самоубийство и депресия се наричат униние на душата и имало молитва за тях? Аз не знаех,но научих...Когато търсиш отговори ако наистина го искаш ти ще ги намериш.В интернет има много информация за всеки вкус дали ще са мъдри мисли,дали ще са притчи,книги,филми,християнство,будизъм или друго няма значение стига да издига сърчицето и да му даде смисълът който търси.А колкото до самотата на твоето сърце бъди спокойна тя ще си отиде...Когато човек се научи да му е приятно в собствената компания,тогава се появяват и други хора които я ценят.Много хора продължават напред само заради това...заради вярата им в по-доброто бъдеще и често то не ги разочарова.Ти трябва да си намериш твой стимул който да те държи още 10 секунди и още десет и още десет...докато лошото мине.Обикновено то минава като всичко друго.Повечето неща в живота са временни периоди ти избираш как да преминеш през тях дали тъжна и отчаяна или успешна в кариерата или университета например.Ако не ти върви в едно значи ще ти върви в друго.При мен стана.Повярваш ли и пробваш вратичките поне една се отваря.
2
0
Поредният виновен за дупката в озона
Поредният виновен за дупката в озона
25.03.2015 02:16
Не съм съгласен с частта, че когато ти е приятно в собствената си компания, тогава и другите ще те оценят. Знаеш ли колко приятна компания са си нарцисите и някои представители на зодия Лъв, но въпросните не са ценени от останалите? За мен подобни лафчета са оправдание, за да не се чудят хората защо за едни има, а за тях няма. "Хоп! Вината си е твоя, че не се цениш достатъчно! Виж ни нас как се ценим и всичко ни става!" Ще ме извиняваш, но това не го вярвам и нямам причина да го повярвам. Омръзна ми хората да са си виновни за всичко - за бедността, за безработицата, за управниците, за склонността към пълнеене и дори за самотата си. Това си е цинизъм висша степен, на който ти явно си повярвала! Националният ни спорт е "не съм виновен аз, а ти!", т.е. "бягане от вина (практикува се индивидуално или колективно)".
1
1
djess
djess
23.03.2015 23:22
Миличка,просто знай,че на никой не му е лесно!На мен са ми се случвали такива неща,че тръпки ще те побият,а има хора които живеят в много по-голям ужас.Един ден ще разбереш,че здравето е най-важното нещо,а усмиката на детето ти е истинският живот!
Стани,изтупай се и тръгни!
2
0
free
free
23.03.2015 19:38
Живота никога няма да е лесен и да минава като по вода. Именно това ни прави по - силни и ни кара да се борим. Да, имаш тежък момент, но замисли се колко ще се гордееш със себе си един ден, когато се пребориш с тази ситуация. Където и да отидеш, каквото и да постигнеш, ще бъде плод на твоята упоритост, смелост и сила. Не си мисли, че си слаб характер. Всеки има нужда от такива "удари", за да осъзнае колко силен е всъщност и какъв е пътят му в живота. Недей да се предаваш, както са го направили твоите родители (очевидно). Докажи, че си по - добра от тях :) Има много хубави неща, просто трябва да погледнеш с други очи. В крайна сметка никога не знаеш какво те чака зад ъгъла. Не си ли любопитна? :)
5
0
минкова
минкова
23.03.2015 09:46
Здравей мило момиче,животът е низ от възходи и падения Ти си вече голяма и вземи живота си в ръце Когато бях на 19 и аз исках много неща,тогава дойдох в софияи шпахловах по 12 панела на ден защото нямах софийско жителство и така кандидатствах за висше образование и от втората година ме приеха Работих и учих задочно Не се отчайвай живота е прекрасен ,когато не очакваш нищо от другите Прави си твойте неща и ще срешнеш един ден твоят човек Никога не мисли за самоубийство Във Венецуела момичетата,които нямат мъж си раждат по 4 деца и заплатите са им пъти по ниски
2
1
мите
мите
22.03.2015 19:23
Наи големиат грях е самообоството и лихварството.просто вярваи във вярата надеждата и любовта.плус това и аз вече съм ти приател
6
0
Потребител#155237
Животът ни е един подарък от бог не можем да си го отнемаме сами недей да се самоубиваш помоли се на бог само той ще ти помогне желая ти успех във всичко:))
3
0