Sanovnik.bg»Това да мразиш себе си

Това да мразиш себе си

Това да мразиш себе си
Хора моля ви кажете ми какво да правя .. мразя себе си .. начина си на живот и всичко останало имам чувството че не съм на мястото си в този свят че никой не се нуждае от мен и че съм излишна ..

изгубих много приятели и хора който ме обичаха .. всички вече ме използват като играчка въпреки че се опитвам да не им го позволявам .. опитвам се да помагам на другите но тези хора не ми позволяват .. опитвам да оправя техния живот защото моя не мога .. не знам как ..

ако питате какво ми е на живота ще ви кажа гаден е .. гаден е за това че всички ми се подиграват защото не съм кифлата или кучката на класа .. а пък за любовта да не говорим .. много зле ..

обвързана съм и с всеки ден връзката ми става все по- зле и по- зле не знам защо .. един объркан живот .. гаджето ми ми изневерява а аз не мога да скъсам с него .. мисля постоянно за самоубийство ..

знам че това не е начина .. но просто така е от някъде 3 години насам .. всичко с което се захвана се проваля и не се получава .. не знам каква е тази зла сила или какво е ама никак не ми върви в нито едно начинание .. ако може само без обиди за това че мисля за самоубийство .. на всеки му е минавало поне 1 път през живота за това /..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
the doctor
the doctor
14.05.2014 15:08
"Червена София" намери ме във фейса , повярвай мога да ти помогна и знам от какво се нуждаеш
1
0
иво
иво
13.03.2014 04:43
Момиче не се притеснявай всеки рано или късно минава през много труден период.не се мрази а се обичай ти си уникална както всеки на тази земя,затова си намери нещо като хоби което ти доставя удоволствие.примерно чети книги или нещо подобно но разбери всяка трудност минава и идват и щастливи дни просто трябва да повярваш в себе си.и не мисли за любовта ще дойде ден когато ще срещнеш човек който ще те обича с цялото си сърце.не знам на колко си гадини но аз съм на 26 имах много трудни години изспълнени с много болка и скръб и трудности въпреки всичко и всички които ми се присмиваха сега ми завиждат че съм постигнал нещо.не е кои знае какво но имам прекрасни приятели и дори хората за които работя ме уважават и ценят.затова моя съвет е просто си намисли желание или цел или положение в което според теб ще се чувстваш добре и го преследвай без да се отказваш въпреки всичко и съм сигурен че не след дълго всичко ще се получи.и не забравяй ти си българка а ние сме народ преживял много тежки времена но в краина сметка ни сме тук.просто си помисли как слънцето всяка сутрин изгрява и колко е прекрасно да излезеш и да му се усмихнеш това ние го приемаме за даденост но е нещо което те кара да вярваш и само заради това си заслужава да се живее.надявям се да съм ти помогнал.С най-добри чувства Иво!
7
0
зори
зори
21.09.2013 15:49
И аз бях така, но после осъзнах, че това е просто един етап от живота през който всички минаваме, рано или късно.Опитай да мислиш позитивно! Това е съвсем нормално!
3
0
ррРРрРРрРрРР
ррРРрРРрРрРР
21.09.2013 02:00
Ми промени начина си на живот и всичко, което не ти харесва. Какво означава "не мога да скъсам с приятеля си" - да не сте сиамски близнаци и да не може да се делите? Моооляя ти сеее! Тук дилемата е между страха ти от промяна и абсолютно наложителната нужда от нея. Човек трябва да се научи да се освобождава от нещата в живота си веднага, след като разбере че са непотребни - отдавна умряла връзка с гадже - изхвърляш. Приятели- лицемери - изхвърляш. Прекарваш известно време със себе си, хващаш един лист и си пишеш положителните качества - мислиш начини как да РАЗВИВАШ. И това, че не си кифлата на класа или което е било, това е хубаво, това е положително качество. След като си научиш урока и култивираш нови качества в себе си, вземаш си чантичката и максимално се отделяш от стария си живот. Още си ученичка сигурно, което значи, че не можеш просто да отидеш в нов град, но това не ти пречи да спреш да ходиш на старите места, където си ходила, да спреш да излизаш със старите хора, с които си излизала. Какво самоубийство, какви 5 лева - пред тебе цял свят за изучаване с милиарди хора и ти ще си отнемеш удоволствието да изучиш поне част от него заради един селски пръч и две мърши, които са ти забили нож в гърба. И още едно нещо - не можеш да оправиш живота на хората НИКОГА. А най-малкото, когато не си подредила своя. Живота на всеки човек си е негова първа грижа, всичко друго е второстепенно. Ако някой ти каже друго - ЛЪЖЕ или той самия бърка като позволява ВЪНШНИ обстоятелства да пречат на ИЗКОННОТО право на човека да бъде винаги щастлив - просто защото е жив.
И за да не кажеш, че не разбирам и говоря наизуст, ще ти кажа, че тийн годините ми и на мен ми бяха ад - майка ми и сестра ми все ми викаха зарадинякакви домашни глупости и никога не ми говореха с нормален тон, не проявяваха разбиране, в даскало ми викаха зубър и бях най-голямата смотанячка и всеки ден имаше някакви шегички на мой гръб, освен психическото, стигало се е и до физически тормоз. Гадже абсурдно беше да си имам, никой не ме поглеждаше, държаха се толкова гадно, че се прибирах всяко междучасие в къши (аз живея на 2 минути от даксало, буквално), че съм се прибирала да порева 5 минути и после да се върна. Нито едно момче, което харесвах, не ми отвърна на чувствата и не ме погледна с крайчеца на окото си даже - и в тия моменти, в които съм се борила и нищо не е ставало, наистина съм искала да си срежа вените, но сравнително рядко съм имала такова желание и по-скоро, сподаично.
Вианги съм вярвала, че аз съм права, а тия хора са криви и така и се оказа. Като отидох в университета, вече бях толкова претръпнала, че не ме интересуваше дали хората м харесват, или не,дали ще имам приятели или не или ще си седя сама. Затова и повече отстоявах и показах себе си и ми се получиха нещата и не мога да се оплача в никое отношение ;)
6
1
нели
нели
20.09.2013 15:08
Хора ,някой от вас специалист ли е в тази област та дава съвети?Има специалисти , "психолози" не чакай от тук ,някой да ти помогне ,а на време потърси помощ.Колкото повече отлагаш ,толкова по зле ,защото състоянието ти се влошава и самата ти може да стигнеш до крайност и необратими поражения.Помогни на себе си.Успех!!!
1
0
кики
кики
05.08.2013 11:48
не го мисли и аз бях така след време всичко ще дойде на мястото си
2
0
просто минавам
просто минавам
04.08.2013 21:30
Първо трябва да спреш да мразиш себе си и да се примириш с това което си, да опиташ да промениш това което не харесваш и можеш. Когато сам не се харесваш никой друг не те харесва. Не помагай на хората когато не са те помолили за това, още повече че човек който на себе си не е помогнал няма как да е в помощ на други.В живота има и хубави и лоши дни, трябва да минеш през лошите за да стигнеш до хубавите. Гледай на това като на изпитание с което трябва да се справиш за да постигнеш щастие. Мобилизирай се, търси си подходяща среда. Най - добре е да се насочиш към занимание което ти е приятно и дава възможност за нови контакти. Успех.
3
0
Gabriela Dimitrova
Gabriela Dimitrova
04.08.2013 14:13
виш излес от транса и от шока в който си станина крака стисни юмрук и си кажи аз съм силна! започни като скъсаш с гаджето си знай че хората около теб те мразят зящото може би ти завиждат на това което си и с мен е тъка бях 3 години в Кипър и ми се видя кято кошмар всички ми се подиграваха за много неща и с едно момче се растроих но си вирнах носа и не се отказвах знаех че съм по-добра от тях сега съм в Германия и ми се подиграват пак същата история на нов глас знаеш ли колко съм плакала и аз като теб но да знаеш че плача не ти помага с нищо освен да ти олекне малко но спри на 5 тата минута.после след като скъсаш с гаджето си започни да питаш всеки един който се отнася с теб зле защо го прави и тъка ще разбереш какво става всъщност и се опитай да оправиш нещата ако видиш че още те мразят значи ти завиждат намери си приятели в училище всяко новомомиче което идва в училището ти се опитай да станете приятелки и за момчета .... те ще дойдат в компаниятяти един ден повярвяй ми ако си блиска с майка си сподели й тва дето ти пиша или на леля си или на роднина на който имаш доверие и тя ще ти помогне още повече пиши ми в лични ако има нещо ново или искаш да питаш нещо КЪСМЕТ!!!!!
2
0