Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Искам да се самоубия, мразя живота си!

Искам да се самоубия, мразя живота си!

Искам да се самоубия, мразя живота си!
На 20 години съм и животът ми вече е провал. Нямам приятели, на които да споделям това, което ми тежи. Нямам си приятел, който да ми бъде опора, да ми помага и да ме разбира, когато най-много ме боли. Нямам семейство и ми се налага да се справям съвсем сама. Родителите ми са разделени, не са в добри отношения помежду си и с мен. Аз отказвам да говоря с тях, защото все излизам аз тази, която е черна и им пречи. Не ме приеха в университет и сега работя само, за да не остана на улицата, сам сама съм.

Не съм лош човек, не съм непривлекателна, не съм лош приятел, но изведнъж всичко рухна. Как да се спася не знам, просто съществувам, както винаги съм си обещавала да не живея, но ето ме, няма какво друго да направя, пробвах всичко - не се получи, сега е време да сложа край на своите мъчения. Не вярвах че може да ми се случи, но явно съм слаба по характер, защото не мога да живея този живот и ден повече!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (58)

Изпрати
Христо
Христо
22.03.2015 16:21
"Всеки човек е важен, колкото една Вселена."
Това включва и мен, и теб. : )
10
0
Христо
Христо
22.03.2015 16:16
Помоли се на Бог. Оплачи му се. Ако трябва, излей го на хартия. Всичко. И тогава, когато вече нямаш сили да се оплакваш, остани в тишина и почакай неговия отговор. Той ще те изслуша и ще ти каже как да постъпиш. Стига да вярваш и да му позволиш да ти каже.
Сериозно говоря, опитай!
8
4
Христо
Христо
23.03.2015 06:42
Питам се какво очакваш да и кажа?
Говорим за намиране на утеха. Говорим за запазване на живот. Не я карам да се моли в сайта, нали?
2
1
Мария
Мария
23.03.2015 00:03
Да, изведнъж тя ще се окаже в идеален свят, където родителите й са заедно, тя има доста приятели, които я обичат и сред тях ще е нейният мъж... Сериозно? Мисля че вие всички сте побъркани! Ако човек не вярва в това, значи няма да бъде щастлив ли? Не мисля. И моята майка вече прекалява с това. Човек, ако вярва, и, ако му се иска - сам се моли, тайно, а не така.
5
3