Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Искам да се самоубия, мразя живота си!

Искам да се самоубия, мразя живота си!

Искам да се самоубия, мразя живота си!
На 20 години съм и животът ми вече е провал. Нямам приятели, на които да споделям това, което ми тежи. Нямам си приятел, който да ми бъде опора, да ми помага и да ме разбира, когато най-много ме боли. Нямам семейство и ми се налага да се справям съвсем сама. Родителите ми са разделени, не са в добри отношения помежду си и с мен. Аз отказвам да говоря с тях, защото все излизам аз тази, която е черна и им пречи. Не ме приеха в университет и сега работя само, за да не остана на улицата, сам сама съм.

Не съм лош човек, не съм непривлекателна, не съм лош приятел, но изведнъж всичко рухна. Как да се спася не знам, просто съществувам, както винаги съм си обещавала да не живея, но ето ме, няма какво друго да направя, пробвах всичко - не се получи, сега е време да сложа край на своите мъчения. Не вярвах че може да ми се случи, но явно съм слаба по характер, защото не мога да живея този живот и ден повече!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (58)

Изпрати
Потребител#267581
Не дей да казваш такива неща не е хубаво опитай да събираш пари за колеж да продължиш на ново. Ако все пак ти е трудно ще помогнем на всяка цена споделяй мислите си ще ти помагаме! Може да оспееш с събирането на пари и да станеш като нова. За всеки човек има място. Аз също не си харесвам живота не мисля, че съм умна и реших да погледна за най-безболезнени начини да се самоубия. Но стигнах до тук.. Видях това и си казах, че ще се боря да оспея! Желая ти късмет може да не ме познаваш, но аз ще съм ти приятел ако си ок с приятелка на 11 години.. И аз нямам много приятели разделиха ни в пети клас и това беше всички ме мразят! От най-известната в училище станах най тъпата.. Не се предавай.. Поне за нас... Ще успееш от мен чао дано да си ок.
Пиши ако нещо имаш ще ти помагаме.
0
0
Лилия
Лилия
23.07.2018 15:15
Не се предавай толкова лесно и може да се изненадаш от възможностите си. Има безброй много хора в много по- лошо положение от теб. Не се изгубвай в подобни мисли и ако полжението ти стане още по- зле, то поговори с психолог. Сигурна съм, че би ти помогнало. Това е една глава от живота, през която всички преминават рано или късно. Издръж още малко и нещата ще се променят. Недей веднага да прибягваш до най- крайното решение, защото би съжалявала.
2
1
Анонимен
Анонимен
09.05.2018 23:54
Самоуби ли са вечи?
4
10
Анонимен
Анонимен
08.05.2018 08:35
Самоубий са ма!
7
11
Потребител#179828
И аз мога да ти бъда приятелка
4
3
Врачката знае
Врачката знае
24.05.2016 19:07
Направена ти е магия!Накарай някой от вашите да ти върже червен конец...тва е вид защита!
2
7
Александър ◢◤
Мога да ти бъда приятел. Не се отчайвай просто. Бъди борбена, това е просто фаза, през която минаваш.
5
1
Ivan 23 god
Ivan 23 god
04.03.2016 22:12
Здрасти момиче ! Аз съм момче на 23 години и съм в същото положение и си търся свояата половинка и моя живот е огледален на твоя.Ако искаш остави координати,можем да си пишем поне.Изключително ще съм радостен.
9
3