Ще се самоубия

Ще се самоубия
Всички ми казвали какъв боклук съм, че не ставам за нищо, аз съм виновен за неуспехите на всички, никога не сме живели нормално, от 14 годишен работех на две места, за да помагам на семейството си.
Винаги ми казваха, че съм виновен, за всичко, не ги обвинявам прави са, никога не съм успявал в нищо, колкото и да съм се старал, на 18 направих опит за самоубийство - неуспешен за съжаление.
Винаги съм страдал, ходил съм на психиатър. биполярно разтройство. Всички започнаха да странят от мен, заради всичко направих грешка и прибягнах към наркотиците, притъпяваха всичко за няколко часа, след това всичко ставаше по-зле. . .
След години на борба успях. . за кратко всичко се повтори, най-добре ще е да ме няма. Няма никой да страда заради мен, няма да се притеснявам всяка секунда, няма да има безсънни нощи, нищо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.05.2018 14:43
samoubii sa ua!
0
3
miglena
miglena
30.03.2016 18:16
Спри да се оглеждаш и да слушаш околните. Погледни в себе си и намери силата. Ако сам не повярваш в себе си, няма кой друг да ти даде нужната увереност да продължиш напред.
3
1
анонимен
анонимен
29.03.2016 23:28
Знам как се чувстваш. Случвало ми се в всичко това, без биполярното разстройство, опита си за самоубийство направих на 17, имай търпение, все някога нещата ще се подредят и ще ти се случи нещо хубаво, макар, че аз все още само си чакам и съм доста отчаян. Все пак, не губи надежда и намери нещо за което да се хванеш, било то приятел, роднина, момиче и дори някоя твоя мечта. Аз се държа като удавник за сламка за последното, но все пак съм все още сред живите, което означава, че помага. :)
4
0
maria
maria
29.03.2016 15:39
Не се предавай не те познавам,но знам че не си боклук.
Не си първия нито последния който желае да се самоубие!
Много хора искат това - защото са различни и не разбрани! Не се самоубивай а се бори и търси светлината и всеки ден лягай с надеждата,че утре ще е по-добре!
9
0
Лина
Лина
29.03.2016 12:59
Съгласна съм с коментара преди мен. Имай предвид, че някой ден тези хора, които те заобикалят в момента няма да ги има, вече ще живееш сам. Според мен трябва да направиш каквото искаш, намери си нормална работа, не казвам нещо грамаданско, а нещо с което да си сигурен, че ще се издържаш. Излизай по-често и се занимавай с нещо, все някъде ще се появи човек, който ще държи малко или много на теб. Трябва да се вгледаш и в своето поведение, случвало ми се е да виждам такива хора като теб, мислят, че всички ги избягват, а всъщност не е така, трябва да обърнеш внимание на дребните детайли, някой ако те поздрави, или пита нещо елементарно, усмихваш се и ще видиш как постепенно ще си намериш свестни познати и някой ден приятели. Самоубийството не е решение, вярно е, че ще намериш покой, други хора няма да намерят, няма нищо по-ценно от живота ти, не е честно другите само да живеят и дишат, а ти да гниеш долу... Успех!
5
0
unknown
unknown
28.03.2016 22:31
Всеки е специален по свой собствен начин.Ако тези хора не съ го осъзнали тогава ги махни от твоя живот. Живейси и не им обръщай внимание ти си един много силен човек не се предавай! :)
5
17