Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Харесва ли ме или е просто илюзия?

Харесва ли ме или е просто илюзия?

Харесва ли ме или е просто илюзия?
Здравейте!
Тъй като съм нова реших и аз да си разкажа за моите чувства към един човек и моите колебания дали е илюзия или и той ме харесва, но го е срам да си признае. . .

Историята ми е следната, преди няколко месеца видях едно момче което визуално е симпатичен, но тогава бях с майка ми в колата и просто и казах че ми харесва на външен вид и то си беше така. Мина известно време и започнах много често да му виждам колата и го забелязвах защото имаше една плюшка като октоподче
сега станаха на мода та тази плюшка по принцип наричам, , Попи, , и всеки път в който минеше го наричах Попи. Мина се още време и той започна да ни поздравява, обаче аз все не мога да улуча момента да му кажа здравей.
Имаше и момент в който тъкмо тръгна да ми каже здра. . . и аз се обърнах и пак не успях да му кажа здравей.
А тогава той беше направил и кисела физиономия, но може би защото само искаше да ми каже здравей но не успя дори да го довърши. . .
Така после бях на разходка из града с моите роднини и тогава той пак ни поздрави и най-накрая и аз успях.
И имаше една вечер когато излязох на разходка, но този път само с майка ми и минаваме през неговата къща и гледам, че колата му е вътре в гаража и си казвам на ум ех той сигурно си е в къщи и си почива и му подминаваме къщата и аз обаче бях в очакване че ще се появи. . .
И вече сме на половината път до нас, но аз не спрях да се въртя да се оглеждам и имах предчувствие, че ще се поеви.
По едно време видях момче с колело и казах на майка, че това е той и когато се приближи ни поздрави и преди да завие караше колелото без ръце.
Този път не пропуснах да го поздравя и преди този ден вечерта бях го сънувала как му махам а той не ми обърна внимание, а на следващия ден го виждам с колелото от никъде и ме поздрави и когато се прибрах и си легнах сънувах, че го гушкам и после бяхме на една маса и той говореше какво харесва в едно момиче и каза много хубави неща и на следващата вечер пак го сънувах и този път той ми поиска номера, аз му го дадох и отидох с него на среща и той искаше да ме опознае и тази вечер е четвъртата аз вече от 2 дена не съм го виждала и се питам дали има шанс да ме е харесал или по скоро моята фантазия ми идва в повече. . .

Искам да напишете дали ви се е случвало и на вас да харесате някой без значение момче или момиче и да си изразите мнението след този дълъг роман!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати