Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не искам да си тръгне

Не искам да си тръгне

Не искам да си тръгне
Здравейте.

Първо искам да започна с това. Миналата година майка ми замина за Германия, след един месец и баща ми, те работеха заедно. Те се върнаха на 31 декември сутринта. Казаха довечера ще сме заедно с всички роднини, ще празнуваме заедно, и имаме да кажем нещо на теб и на брат ти (брат ми е на 9). И вечерта те казаха че, в Германия им е харесало и са решили аз и брат ми да сме при тях-така ще е по добре за нас, вие тука, ние там не можем така.

Брат ми още от от тогава се съгласи, но аз не исках, не искам друго училище, не искам други приятели, просто няма да мога там. Те говориха с мен 100 пъти, но аз 100 пъти-НЕ. След две седмици си тръгнаха обаче аз бях с брат ми, казаха че ще го земат това лято. Миналия месец майка ми, ми пише по скайп-знаеш ли долу-горе с колко ще минеш годината. Аз питам защо? -Тя отговаря, ами днеска ходих в два училища, и казаха, че могат да те приемат, но поне трябва да минеш с 4.

Много се ядосах, затворих: знаят че няма да дойда там и те пак идват все повече върху мен. От тогава не и отварях обажданията, пишеше се само с брат ми. Но вчера тя, ми писа дай да говоря с брат ти. Те говореха. Аз бях в другата стая. И тя, казваше на брат ми, че ще се върне след 2 седмици, и ще го земе при тях и ще учи там. На мен ми беше тъжно не исках да си тръгне, не исках да остана сам. Мислех часове наред. Но всъщност нямаше да остана сам тука, си имам приятели които ги познават от доста време. Имам си и роднини, но щях да сам сам вкъщи и те затова искат да ме земат.

Аз после си легнах и снощи сънувах много странни сънища. Днеска като станах и са сетих за тях малко се стреснах, за първи пат сънувам такъв сън. Първият ми сън беше така: Майка ми е дошла от Германия, обаче брат ми отиваше до магазина. Бяха минали часове но той не беше се върнал още. Ние много се притеснявахме за него, майка ми започна да плаче, аз излязох на вън на нашата тераса и зад мен имаше някаква сянка, уплаших се като се обърнах беше изчезнала.

После пак се обърнах към улицата, но този пън зад мен стояха повече и вървяха на страни и така се редуваха, уплаших са много влязох вътре и ми, звъна телефона, звънеше брат ми, но с мен говореше един мъж, и ми каза:Брат ти скоро ще се върне. А втория беше така:Аз моите най-добри двама приятели. Вървяхме по пътя и, срещнахме старата ми приятелка после започнахме да вървим заедно, но приятелите ми вървяха по-напред. Аз вървях със нея, като вървим тя ми каза едно нещо което много ме впечатли. Тя вече се прибираше, и ми каза-Направи това което ще е по-добре за теб.
Моля драскайте коментари ако знаете какво означават тези сънища.
Благодаря ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
25.06.2014 17:10
Здравей! Първият сън-брат да сънуваш е на късмет,майка си-късметът е с теб,тераса,балкон-изкачване,плач,майка ти плаче,-радост в дома.Сенките,които те преследват-страх от неизвестното,опасност,неправилно поведение.Вторият сън- път,по който вървиш,предвижване напред,приятели-думи,които ще те натъжат,жена/момиче/-клюка,лъжа.Съзнанието ти казва-върви напред,развивай се,опознай света около теб,това е твоят път.Не мисля,че ще ти е зле в Германия,приятели винаги ще си намериш.Не се отчайвай,не приемай нещата трагично-бъдещето ти е хубаво,Германия-едно голямо предизвикателство и приключение,нови хора,интереси,език и култура,ще си по-напред от другите в знанията си.Всичко най-добро ти желая и напред!
2
0
Asparux
Asparux
26.06.2014 01:23
Да,може на някои места да съм сгрешил.Благодаря ти за отделеното време.
0
0
Зетабета
Зетабета
25.06.2014 20:44
ЕкКа само не разбрах мъж ли си,жена ли си?! Говориш веднъж в мъжки род,а друг път- женски,надявам се да не те засегна,ориентацията ти не ме засяга,но използвай правилно родовете.
0
2