Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не искам да се случва

Не искам да се случва

Не искам да се случва
Моля ви, помогнете, ако ви се е случвало същото! Сънищата ми винаги са ми помагали и много често са ми показвали правилния път в трудни моменти, но сега ми се случи нещо съвсем различно!

От 2 месеца съм с човек, който винаги съм мечтала да срещна, добър, внимателен, с две думи човекът за мен, но сънищата ми не ми дават мира!!

Първият, толкова реален, че влизам в регистрациите му и намирам, че си е писал с някъкви момичета. Аз съм на компютъра, а до мен някакъв човек ми се кара и ми казва: Видя ли видя ли, че те лъже и че не е за теб! :cry:

Повярвайте, не съм си го помисляла, а този човек искаше да ме убеди в противното-в съня ми, а беше като реалност!!

Вторият - приятелят ми по-възрастен, костюмиран, в някакъв офис как прави секс с някаква жена, аз влизам и оставам потресена, а той тръгва да ме гони!!

А третият - бъдещата му съпруга - до неговия блок точно как изглежда дрехите й косата и лицето й както и че се казва Моника!!Дори и името й сънувах!! :cry:

Моля ви, ако ви се е случвало нещо подобно пишете. Много обичам приятеля си и не искам да се разделям с него, но тези сънища ме побъркват!!

Искам да прекарам живота си с този човек, но вече ме е страх да не станат реалност. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
лола
лола
19.02.2016 14:26
Абе имай едно наум все пак..мъже...знаеш ли какво ще му.....стане
0
0
Something
Something
03.06.2012 20:27
Аз ще ти препоръчам относно 3ия сън да разтълкуваш името Моника ;))
0
0
Миши
Миши
22.05.2012 20:14
Мисля че това са подсъзнателните ти страхове. И понеже си чакала идеалния човек (външен вид и отношение) доста време се чудиш дали няма нещо което не му е наред... Както тези с офиса и сайта и последното... Трябва да се отървеш от това само и единствено като си кажеш, че това вече не те интересува докато не се изясни и вече е реалност... Макар да не ти го пожелавам, успех!
0
0
ivan
ivan
22.05.2012 00:34
според мен не трябва да се безпокояваш краина сметка.. пък са сънища не е задалжително.. да се сбъднат .. може би пък наистина сте чакали мн.дълго този човек и някав скрит страх неусещан страх да го наречем имате не се безпокоите продължете смело напред ... успех щастие и т.н
0
0