Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Скрита в миналото любов

Скрита в миналото любов

Скрита в миналото любов
Здравейте драги читатели, аз съм млада девойка, която наскоро се сблъска с много интересна ситуация. Аз съм на 26г, сгодена за мъж, когото много обичам, с когото плануваме общо бъдеще, както всяка нормална двойка, двамата с него си имаме доверие за всичко, и никой от никого нищо не крие, както се казва дори и когато има онлайн обожатели/ки.

Тъй като аз съм много отворен и комуникативен човек, освен че съм отворена към нови запознанства, така и държа да поддържам контакти с хора от детството ми. Наскоро се свързах с един съученик, който работи в дадена сфера, за която аз искам да кандидатствам, и реших да се свържа с него, за да мога да получа нужната информация. Той много се зарадва като му писах, и веднага откликна на молбата ми. Дори след получената информация, ние си продължихме да си пишем.

Обаче, не знайно как се завъртя разговора, че се стигна до там той да си признае, че е изпитвал чувства към мен още в гимназията, и нямал смелостта да си ги признае пред мен, но и подчерта- че все още ги има. Това признание ме свари неподготвена, защото, истината е там, че и аз много го харесвах, но и аз тогава нищо не намеквах, защото не се чувствах достойна за него, съдейки по момичетата, с които е излизал тогава. И, признавайки му и на него, той доста се зарадва, и ми предложи да бъдем заедно- обещавайки ми спокоен и щастлив живот, че дори да има 60% шанс да приема сега това предложение, веднага щял да ми предложи брак. Искал да бъде с мен, да сме имали деца.

Абе целия свят направо ми предлагаше. А всичко това не съм го споделила на годеника ми, с цел да не се разстрои. И идва тук момента, дали всичко това, което го казва е истина, дали го мисли, защото познавайки го, знам, че е много свестен и добър човек, даже и той е обвързан, но не е толкова сериозна неговата връзка, съдейки по това от колко времето са заедно- няма и година.

Та, главното ми запитване към Вас, драги читатели, е дали няма някаква задна умисъл зад неговите думи, както повечето мъже правят, е да ти свалят звезди с цел да си легнат с теб. Или наистина иска да бъде с мен, ако да- по какъв сигурен начин да разбера, защото дори и да не си пишем в момента, но той продължава да ме следи в социалните мрежи и да показва неговите симпатии (чувства).
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

1
Общо гласували: 1
50
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#319500
Привет, девойка на 26. Първоначално не знаех дали да ти пиша, но какво пък. Хора сме и комуникацията между нас е най - важната част. Казуса ти е, как да кажа, вътрешен и решим. Лошото е, че с външни последствя за приятеката на момчето и за твоят приятел. В исказа ти, те сякаш не съществуват и ти е все тая дали ще бъдат наранени или съкрушени. Тук визираш само твоят личен страх, за това и не обичаш истински човекът до себе си. Търсиш личен конфорт, кой ли не търси. Доброта, комфорт и лщбов са 3 различни неща. А щом и за брак и деца мислите, по - добре му признай ситуацията без клишета и се раздекете за известно време. Само така ще разбереш истината и ще си честна и към двамата.
3
0
anika45
anika45
05.07.2022 12:49
Ами послушай сърцето си и съвестта си! Това е твърде лично и само ти можеш да вземеш правилното решение!
3
2