Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСилно земетресение насън
Мисля че сънят ти показва здравословни проблеми породени от силен гняв.
АнонименСтранни сънища за бране на гъби
Здравей мисля че и двата ти съня показват работата ти и финансовото състояние.Береш береш и свършват.Във втория сън са трохички.И всеки път започваш от начало но това те удоволетворява.
АнонименСънувах, че шъркел кръжи над главата ми
Аз също мисля като Монибони че сънят ти означава бременност но не заради щъркела а заради накитите и бялата рокля.А щъркела е по скоро вестта.А дали ще е момче или момиче - божа работа
АнонименСънувах, че падам от 12 етаж
Аз също мисля че е справяне със проблем но финансов.
АнонименСън за бременност и раждане
Аз мисля че сънят ти означава че много желаеш да забременееш но тялото ти не е подготвено -- прашния и занемарен апартамент.Сънят ти показва че това ще се случи във най скоро време но внимавай три момченца три пъти бременна.Но все пак най накрая ще имаш успешна бременност --- рожденният ти ден. Обърни внимание на храната си и на начина си на живот.Ако е заседнал започни да спортуваш или да се движиш повече подготви тялото си.Психически си готова но физически не си. Преди години имах подобен сън.Не му обърнах внимание и два пъти направих спонтанен аборт.
АнонименСънувах, че ме напада куче
Благодаря за отговорите.Първото нещо което направих след съня беше да проверя спирачките.Слава богу всичко беше наред.Може би наистина са някакви страхове.
АнонименСънувах ,че мъжът ми повръща
Много благодаря за тълкуванието. Аз обаче продължавам да сънувам сънища със подобен сюжет.Във неделя вечерта сънувах ,че съм във една сладкарница и си купувам огромни бонбони.Един човек се опита да ме пререди и доста поспорих със него. Снощи пък сънувах,че имам рожден ден.Имах много гости.Пак имаше много храна.Аз приготвях,сервирах и така нататък.Изведнъж ми казаха,че е дошла да ми честити една възрастна жена,която във съня си познавах,но във реалния живот не познавам такава личност.Аз много и се зарадвах,тя на мен също.Прегръщаше ме ,целуваше ме и ми изказваше пожелания.След това се събудих.
АнонименСънувах, че е имало обир в нас
Мисля,че сънят ти показва здравословни проблеми.Виж дали във действителност нямате влага и мухъл във къщи.Може да ти се отразяват зле на здравето.Полицаите са имунната ти система,а съседката е подсъзнанието ти,което ти съобщава за проблема.Числата може да означават дати или брой дни. Ако пък искаш пусни тото,макар,че ми се е случвало да сънувам цифри,пускала съм тото и.... нищо.
АнонименСънувах починалия ми дядо
Аз мисля,че баба ти правилно е разбрала съня ти.Може да оставите един ключ да стои някъде във къщата.Не казвам ,че той ще дойде да го вземе.Просто починалите хора обичат да посещават любимите и познатите си места.Понякога близките се освобождават от вещите на починалите и не оставят нищо което да им напомня за тях.Дядо ти може би това иска- да си спомняте за него-но не да страдате.
АнонименСънувам бившата ми приятелка
Ако все още изпитваш някакви чувства към нея,разбираемо е защо сънуваш такива сънища.Подсъзнанието ти иска да се случва така.Иска да изпита щастието отново.Ако нещата са необратими по добре спри да страдаш и продължи напред.
АнонименУмрялият ми дядо ми се яви насън
Аз мисля,че сънят ти показва какво чувстваш.Както сама казваш все едно времето е върнато назад.Тоест ти самата искаш да върнеш времето назад.Може би си мислиш ,че е можело да се направи още нещо за да се предотврати смъртта на дядо ти,или изпитваш някаква вина.Това ,че той е искал да си тръгне означава,че трябва да приемеш нещата такива каквито са.Успокой се и тогава ще можеш да си контактуваш на сън със него.Мъката ти ще отшуми.Колкото повече страдаш за него,толкова повече го задържаш тук.
АнонименСън с починалия ми баща
Мисля,че това е било предупреждение.
АнонименКлатене и падане на зъби!? Спешно..
Не се притеснявай.Зъбите,устата когато ги сънуваш са свързани със речта.Също може да се тълкува и като загуба на сили или леко неразположение,разболяване,някой вирус или истинка.Така,че споко никой няма да умре.Това,че си сънувала дядо ти не означава,че някой ще умре.Просто те е посетил.Нормално явление във сънищата. Дано съм те успокоила.
АнонименНе искам да се случва а беше толкова реално
Аз мисля ,че не трябва да се притесняваш.Може би имаш някакви подсъзнателни страхове да не го загубиш и те изплуват във съня ти.Може би чувстваш ,че не ти обръща достатъчно внимание и във сънят ти се появява като изневяра.Може би е твърде отдаден на работата си ако работи, или на ученето ако учи.Много често жените сънуват работата на любимите си половинки като друга жена. Ако пък това е реалност рано или късно ще излезе наяве.Не позволявай такива мисли да те тровят и разстройват,колкото и да е трудно.
АнонименСънувах, че ще умра
Мисля ,че във действителност се чувстваш във безисходица.Може би те тормози някакъв проблем.Може и да не е здравословен.Сънят ти показва какво точно да направиш.Да се забавляваш и да се радваш на живота такъв какъвто го имаш.Само предполагам.
АнонименКакво значи да сънуваш бяла сова?
Птица във съня означава мисъл.Тоест според мен сънят ти показва някакви твои мисли и страхове.Но понеже птицата е бяла мисля ,че са неоснователни.Но пък совата е нощна граблива птица,хищник,което означава ,че тези мисли и страхове,те изтощават,изсмукват ти силите. Ако беше сънувала совата със някакви човешки черти,например очи,тогава става въпрос за истински човек. Не се безпокой сънят ти не е лош.Така мисля де.
АнонименЦелувка с починал човек
Че я обича и бди над нея.
АнонименСънувах сън със златна рибка
Мисля,че наистина искат да ти кажат нещо.Че те са до теб и винаги ще ти помагат.Рибката е шанс за напредък,което е било във началото малък шанс,но се е превърнал във голям шанс.