- 21.05.12 03:24#1Не искам да се случва а беше толкова реалноМоля ви помогнете ако ви се е случвало същото!Сънищата ми винаги са ми помагали и много често са ми показвали правилния път в трудни моменти но сега ми се случи нещо съвсем различно!От 2 месеца съм с човек който винаги съм мечтала да срещна добър внимателен с две думи човека за мен но сънищата ми не ми дават мира!! :cry:
Първия-толкова реален-че влизам в регистрацийте му и намирам че си е писал с някъкви момичета аз съм на компютъра а до мен някакъв човек ми се кара и ми казва-Видя ли видя ли че те лъже и че не е за теб! Повярвайте не съм си го помисляла а този човек искаше да ме убеди в противното-в съня ми а беше като реалност!! :cry:
Втория-приятелят ми по-възрастен костюмиран в някакъв офис как прави секс с някаква жена-аз влизам и оставам потресена а той тръгва да ме гони!! :cry:
А Третия-бъдещата му съпруга-до неговия блок точно как изглежда дрехите й косата и лицето й както и че се казва Моника!!Дори и името й сънувах!!
Моля ви ако ви се е случвало нещо подобно пишете-Много обичам приятеля си и не искам да се разделям с него но тези сънища ме побъркват!!Искам да прекарам живота си с този човек но вече ме е страх да не станат реалност... :cry:ОтговорОтговор с цитат - 22.05.12 08:00#2от: Не искам да се случва а беше толкова реалноАз мисля ,че не трябва да се притесняваш.Може би имаш някакви подсъзнателни страхове да не го загубиш и те изплуват във съня ти.Може би чувстваш ,че не ти обръща достатъчно внимание и във сънят ти се появява като изневяра.Може би е твърде отдаден на работата си ако работи, или на ученето ако учи.Много често жените сънуват работата на любимите си половинки като друга жена.
Ако пък това е реалност рано или късно ще излезе наяве.Не позволявай такива мисли да те тровят и разстройват,колкото и да е трудно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest