Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Клатене и падане на зъби!? Спешно..

Клатене и падане на зъби!? Спешно..

  • 22.05.12 06:48#1ИлианаИлианаНовакРегистрация: Град: -Отговори: -Клатене и падане на зъби!? Спешно..Помощ, много съм се наплашила, някой може ли да разтълкува съня ми.

    Преди 3-4 дни сънувах, че дядо ми, който почина наскоро ме пита как съм, дали съм добре. Аз му казах, че съм добре, питах го него същото и той каза, че е добре. А в съня, в който си говорих с него, знаех, че сънувам и че е починал. След това сънувах, че ми се клатят зъбите, но не ми падат.

    Но най - тревожещото и най-странното е, че днеска разбрах, че и брат ми е сънувал преди 2 -3 дни, че му пада зъб! Питах го дали помни, кой точно, каза че не е било някой от предните 2, по-скоро кучешкия или някой страничен.

    Като гледам в съновника клатене на зъб означава, че ще се разболееш. А падане на зъб смърт на близък човек.. Просто не спирам да се безпокоя , някой който може да го разтълкува да помогне? Умолявам ви.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 22.05.12 08:08#2силвиясилвияНовакРегистрация: 20.05.12Град: -Отговори: 18от: Клатене и падане на зъби!? Спешно..Не се притеснявай.Зъбите,устата когато ги сънуваш са свързани със речта.Също може да се тълкува и като загуба на сили или леко неразположение,разболяване,някой вирус или истинка.Така,че споко никой няма да умре.Това,че си сънувала дядо ти не означава,че някой ще умре.Просто те е посетил.Нормално явление във сънищата.
    Дано съм те успокоила.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.05.12 11:55#3КристинаКристинаНовакРегистрация: 25.05.12Град: Стара ЗагораОтговори: 20от: Клатене и падане на зъби!? Спешно..Здравейте!
    Аз съм чела, че падането на зъб в съня, означава несигурност, в личните дела,усещане за "разклатено" положение в живота, или нестабилност към дадена ситуация. Сънят трябва да се разглежда в контекст.Всеки човек отвреме на време изпитва тревога, несигурност и усеща, че нещата са извън контрол, затова такива сънища са напълно нормални и няма място за тревога.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.06.12 10:16#4AvenAvenНовакРегистрация: 29.05.12Град: -Отговори: 5от: Клатене и падане на зъби!? Спешно..правилно си чел. преди години сънувах три дена поред(петък,събота и неделя), че ми падат зъбите. след 6-7 дена ми се обадиха да ми кажат, че дядо е получил инфаркт. След още толкова някъде той почина. Не искам да те плаша, но за мел лично това не е на хубаво.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.06.12 10:57#5BoryanaBoryanaНовакРегистрация: 08.04.12Град: СофияОтговори: 19от: Клатене и падане на зъби!? Спешно..Много е относително това със зъбите... И аз много пъти съм сънувала, че ми пада зъб, но никой не е умирал... Майка ми ми е казвала, че ако те боли при падането на зъба (в съня), то тогава има вероятност да почине някой. Това, което е написано в съновниците е много повърхностно и не е универсално, не важи еднакво за всички ОтговорОтговор с цитат
  • 13.06.12 11:06#6ПавлинаПавлинаНовакРегистрация: 13.05.12Град: РаковскиОтговори: 7от: Клатене и падане на зъби!? Спешно..Съновник на П.Р.Славейков: Повечето от сънотълкувателите смятат, че зъбите символизират най-близките ни приятели и роднини /членове на семейството ни/ . Предните зъби са символ на децата, братята, сестрите; горните зъби - мъжките рожби, а долните - женските.

    Ако сънуваш, че ти е изваден или развален преден зъб - загуба или лоша болест на някое от децата или съвсем близък роднина.

    Ако сънуваш, че зъбите ти са бели и хубави, даже по-чисти и красиви от колкото са в действителност - добър знак е! предстоят ти радости, успех, благополучие за тебе и семейството ти, любов и разбирателство.

    Ако видиш насън, че някой от зъбите ти е станал по-дълъг, голям - в скоро време ще се нервираш по вина на някой роднина.

    Горните кучешки зъби са символ на бащата, а долните на майката.

    Кътните зъби символизират приятелите и другите роднини /по-далечни/. Ако сънуваш, че някой от кътниците те боли или е почернял, или е паднал, предвещава болест или оскърбление за приятел или роднина.

    Не се безпокой, прочетох и в друг съновник, че ако ти пада зъб е за болест. А кътника не е опасен, важното е че не е преден или кучешки...

    Извадка от Нов БГ съновник: Ако сънуваш, че зъбите ти се клатят или падат, това предвещава лоши новини, неуспех, болест и дори смърт на близък роднина.

    Но говоренето с дядо ти, не е на хубаво, отново предвещава болест, така че, грижи се за себе си и не се безпокой, не мисли съня! Не е задължително да бъде някаква тежка болест, може да бъде просто настинка, или просто някакво неразположение... (но по-принцип пише, че трябва да е отдавна починал роднина.. В моя случай сънувах баба ми на 40 ден и се разболях от неприятна, но лечима болест)

    А иначе намерих точно тълкование: Ако видиш в съня си починал брат или друг роднина, а също и приятел, предвещават че в най-скоро време някой ще потърси от Вас съвет или парична помощ. Ако покойникът във Вашия сън изглежда жизнерадостен и щастлив, това значи че някой Ви влияе зле и, поддавайки се на това влияние, рискувате да претърпите сериозни загуби.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.05.14 11:34#7nadianadiaНовакРегистрация: 21.05.14Град: -Отговори: 1от: Клатене и падане на зъби!? Спешно..Сънувах, че търся баба ми, която си е жива и здрава. В съня си сънувам как се будя и ставам да я търся и вместо към стаята й се запътих да видя дали обувките са й на стълбите. Видях, че са там и се стреснах. Погледнах в огледалото и видях, че уж кучешкия зъб ми го нямаше, но се застъпваше друг зъб, по-малък, като кътник приличаше, но си стоеше там. Дори не бях сигурна, че ми няма зъба или просто е придобил друга форма. Чета разни работи и се филмирам много. Нищо, което прочетох обаче не отговаря на това, което съм сънувала. А дали е възможно да съм се повлияла, защото сутринта се събудих в 5 и 30 и се чудех дали баба ми се е събудила и после пак заспах?
    Нещо съм влезнала в много голям филм. Нито ми е падал зъба, нито нищо. Просто уж го няма. Дори с езика като пипах го нямаше, а в огледалото стои по-малък и някак си все едно застъпен просто сменени места.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest