Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Странни сънища за бране на гъби

Странни сънища за бране на гъби

  • 17.04.13 12:15#1MimMimНовакРегистрация: 17.04.13Град: ПловдивОтговори: 14Странни сънища за бране на гъбиЗдравейте, може ли помощ за тълкуването на 2 странни съня според мен. Единият беше миналата седмица-сънувах че съм на разходка в голяма хубава гора с много високи дървета. Бях в компанията на непознати за мен, но много приятни за мен в съня ми хора.

    По едно време забелязах редица от гъби-огромни бели гъби, приличаха на манатарки, но доста по-големи, нямаше червеи по тях и не бяха отровни. Започнах да вървя по редицата и да ги бера. По едно време свършиха, аз се ядосах и с поглед започнах да търся други гъби и се събудих.

    Чета различните съновници и има различни тълкувания за гъбите-ту че са нещо много хубаво, ту че не търся щастието на мястото, на което го търся в момента. Вчера пък сънувах още по-странен сън-че държа в ръка две лъжици и ги чистя.

    Чистя, излъсквам ги, но после ги овалвам в сухи трохи, които обаче полепват по лъжиците и образуват нещо като кора върху тях. Аз ги почиствам пак до блясък и после повтарям същата процедура. И през цялото време на съм много се кефя на това, което правя. Моля за мнения!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.04.13 02:52#2силвиясилвияНовакРегистрация: 20.05.12Град: -Отговори: 18от: Странни сънища за бране на гъбиЗдравей мисля че и двата ти съня показват работата ти и финансовото състояние.Береш береш и свършват.Във втория сън са трохички.И всеки път започваш от начало но това те удоволетворява.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest