- 29.05.12 03:02#1Сънувах починалия ми дядоЗдравейте, сънувах дядо ми на разсъмване днес 6 месеца, откакто е починал. Последно го бях сънувала преди 3 месеца.
Сънят ми беше много странен,че чак се уплаших. Сънувах починалия ми дядо на разсъмване, аз се връщах отнякъде в апартамента на баба ми, явно съм ходила пак да й пазаря, защото аз това правя, откакто си отиде дядо ми. И когато реших да сложа ключа на вратата, ключът го нямаше и гледам в коридора до вратата беше дядо ми и държеше ключа като каза: "Тази къща е моя" и той беше със същата шапка, която му сложихме в гроба и със същите дрехи като шапката, много странно ми се стори и се уплаших.
Като казах на баба ми, тя ми каза, че сигурно е дошъл да си търси ключовете, тъй като след като си е отишъл, баща ми прибра всички ключове. Мен ме разрева този сън, също и баба ми, даже се чудех дали да й казвам, тя ми каза, че добре съм направила, че съм й казала.
Някой знае ли какво означава този сън?ОтговорОтговор с цитат - 31.05.12 07:57#2от: Сънувах починалия ми дядоАз мисля,че баба ти правилно е разбрала съня ти.Може да оставите един ключ да стои някъде във къщата.Не казвам ,че той ще дойде да го вземе.Просто починалите хора обичат да посещават любимите и познатите си места.Понякога близките се освобождават от вещите на починалите и не оставят нищо което да им напомня за тях.Дядо ти може би това иска- да си спомняте за него-но не да страдате.ОтговорОтговор с цитат
- 01.06.12 09:18#3от: Сънувах починалия ми дядосиджей :Аз мисля,че баба ти правилно е разбрала съня ти.Може да оставите един ключ да стои някъде във къщата.Не казвам ,че той ще дойде да го вземе.Просто починалите хора обичат да посещават любимите и познатите си места.Понякога близките се освобождават от вещите на починалите и не оставят нищо което да им напомня за тях.Дядо ти може би това иска- да си спомняте за него-но не да страдате.
Mного ти благодаря.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest