Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че шъркел кръжи над главата ми

Сънувах, че шъркел кръжи над главата ми

• 29.03.13 08:39#1Elisa NakovaElisa NakovaРегистрация: 29.03.13Град: ВидинОтговори: 10Сънувах, че шъркел кръжи над главата миЗдравейте и от мен (новачка съм), реших да се регистрирам във форума, защото често ви чета (имам мнооооооого хахави сънища), но поредния хахав сън просто ме остави с отворена уста. Дайте да видим дали между всички сме способни да го разтълкуваме. Предварително благодаря на тези, които ще проявят интерес. Ето го и сънят:

Сънувах, че шъркел кръжи над главата ми. Изведнуж, започна да трака с клюн и не знам как аз разбрах, че предусещайки смъртта си, искаше да ми остави в наследство клюна си (защото в моя сън, това беше нещо нормално, което правеха щъркелите). Та, значи падна му клюна и когато отидох да го взема намерих вътре много красив портфеил (бял, лъскав, даже не портфеил, а беше като офици ална дамска чантичка, от тези малките), в чантичката / портфеил имаше някакви дребни стотинки (в евро и български!!! явно щъркела беше решил да ходи в бг?!) и някакви накити, които сега не помня какви бяха, но бяха скъпи. Освен чантичката, в клюна имаше една много красива и старинна, бяла, скъпа дреха, която не можах да разбера дали е рокля, или туника. Тази туника имаше вплетени златни нишки и беше в един много готин цвят - не точно бяла, а...не знам между бяла и златиста. Стори ми се тесничка за мен и затова не се и опитах дори да я облека, реших, че като поотслабна, тогава. Та, това беше съдържанието на клюна
    Аз в съня си бях страшно доволна, защото в съня ми, да получиш клюн на щъркел беше голяма работа Хайде сега, кажете какво мислите по въпроса. Аз имам един много стар и много беден, но пък и много верен съновник, в който пише, че сънищата сънувани в петък предвещават. Само, че всичките тези работи ги няма в моя съновник.... Някаква идеа?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.04.13 10:52#2moni tenevamoni tenevaРегистрация: 09.10.10Град: Нови ИскърОтговори: 2от: Сънувах, че шъркел кръжи над главата миЗдравей!
    Сега ще ти кажа,една моя приятелка,навремето сънува подобен сън.
    Стои на балкона,а над нея кръжат три щъркела.След малко се появява четвърти и каца при нея.Така ,се получи,че три пъти забременява и трите пъти неуспешно.На четвъртия път,тя имаше щастието да стане майка.Така,че този твой щъркел,ще ти донесе момиченце,в предвид чантичката с бижута.Честито! :kiss: :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.04.13 02:48#3силвиясилвияРегистрация: 20.05.12Град: -Отговори: 18от: Сънувах, че шъркел кръжи над главата миАз също мисля като Монибони че сънят ти означава бременност но не заради щъркела а заради накитите и бялата рокля.А щъркела е по скоро вестта.А дали ще е момче или момиче - божа работа ОтговорОтговор с цитат
  • 01.04.13 03:32#4Elisa NakovaElisa NakovaРегистрация: 29.03.13Град: ВидинОтговори: 10от: Сънувах, че шъркел кръжи над главата миАууу, момичета, уплашихте ме! Недейте така, моля ви се!!
    Аз намерих тук в този сайт информация: за щъркел пише, че означава, че ще постигна желанията и копнежите си... Това го сънувах преди 3 дни вече, а още нищо не ми се е случило хубаво... Не знам, сигурно трябва да му дам малко повечко време
    Много ви благодаря за отговорите и дано да не сте прави, че още не ми е дошло времето за такива работи.
    Колко време според вас е необходимо, за да се сбъдне един сън?
    Още веднъж, благодаря
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.04.13 04:13#5ВикторияВикторияРегистрация: 17.03.13Град: СофияОтговори: 15от: Сънувах, че шъркел кръжи над главата миСпоред мен няма да забременееш.. По-скоро ще бъде хубава случка или успех. Понякога сънищата предвиждат за доста голям период от време, така че имай търпение ОтговорОтговор с цитат
  • 09.07.13 09:31#6Elisa NakovaElisa NakovaРегистрация: 29.03.13Град: ВидинОтговори: 10от: Сънувах, че шъркел кръжи над главата миМерси за уточнението Още чакам да ми се случи нещо хубаво...ама взе да ми писва тва чакане ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest