Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че е имало обир в нас

Сънувах, че е имало обир в нас

  • 29.05.12 03:12#1ИвайлоИвайлоНовакРегистрация: 29.05.12Град: -Отговори: -Сънувах, че е имало обир в насВиждам разбитата врата и една жена ми казва. Като отидох там имаше двама следователи пръскаха с нещо по леглото и казаха, че не са се били напикали. Каза, че едно фенерче било липсвало. После аз го държах и премигнах 2 пъти с него. И им казах че струва малко (че не е проблем)

    После им казах че в същия шкаф дето е било фенерчето имаше фотоапарат.

    Видях че е открехната вратата на другата стая. След което ми в стаята забелязах че има много мухъл и влага, стените бяха потъмнели и се стичаше влага по стените много.

    След което с майка ми седнахме на една маса и и казах че ми трябват пари за да замина.и тя каза добре и написа на едно листче 7 числа 735.??.?? нещо подобно беше но започваше със 7

    Какво означава това всичко защото по отделно някой са добри други не чак толкова.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.05.12 08:04#2силвиясилвияНовакРегистрация: 20.05.12Град: -Отговори: 18от: Сънувах, че е имало обир в насМисля,че сънят ти показва здравословни проблеми.Виж дали във действителност нямате влага и мухъл във къщи.Може да ти се отразяват зле на здравето.Полицаите са имунната ти система,а съседката е подсъзнанието ти,което ти съобщава за проблема.Числата може да означават дати или брой дни.
    Ако пък искаш пусни тото,макар,че ми се е случвало да сънувам цифри,пускала съм тото и.... нищо.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.06.12 09:16#3КристинаКристинаНовакРегистрация: 25.05.12Град: Стара ЗагораОтговори: 20от: Сънувах, че е имало обир в насСпоред менсънят ти означава, че се чувстваш ограбен, че навлизат в личното ти пространство, притесняваш се да разкриеш себе си като личност, нещо такова.
    Освен това ти самия търсиш нещо в себе си,следователите са аспект от самия теб.Опитваш се да изразиш нещо.
    Трябва да си предпазлив относно здравето, мухала и влагата- може би е настинка на горните дихателни пътища с отделяне на секрет от носа, но не съм сигурна?
    Заминаването означава, че се нуждаеш от някаква промяна в себе си, а парите- че се нуждаеш от подкрепа.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest