- 22.03.13 10:35#1Сън за бременност и раждане Напоследък сънувам много странни сънища, но този днес ме фрапира повече от обикновено.
Имам приятел от няколко години вече и на практика жевеем заедно въпреки, че не е официално.. както и да е. (просто малко предистория)
Сънувах, че се намирам в голяма сграда, която имаше усещане за леко занемарена, намирах се в някакъв доста скромен, но просторен и прашен апартамент, който явно беше мой. Бях бременна и то от приятеля си и не сме били женени. Всички знаеха, че съм бременна и скоро трябва да родя. Не ми тежеше, а беше някак естествено. В един момент обаче се оказа, че днес имам рожден ден, но никой не помни, защото днес ще раждам и това е по-важното събитие. Бях в апартамента сама и започнах да раждам.. САМА.. Появиха се две момченца и в един момент се оказа, че трябва да има и трето, но нещо се бави.. знаете как е.. като в мъгла всичко.. Помня, че звънях на някакъв лекар, за д ами помогне и да ми каже защо последното бебе не се показва, при което той ми каза нещо и нещата се оправиха. Така се озовах с 3 момченца и вече спорехме за имена с приятеля ми.. Всички, които срещнах в съня си бяха много щастливи и радостни..
Ако има значение се карахме конкретно за името Владимир, защото на мен ми харесва, защото носи красиво послание, а приятеля ми има приятел, който носи същото име и е наркоман, но аз настоявах, че не са свързани.. както и да е, малко оплетено.. Как да тълкувам съня? Все по-странни неща сънувам..
Междудругото работя на поръчки и скоро инвестирах в нова и по-модерна апаратура, а четох по съновници, че може би съня ми има връзка с бизнеса или работата... Както и да е (отново) Много ще се радвам, ако си дадете мнението.ОтговорОтговор с цитат - 24.03.13 10:26#2от: Сън за бременност и раждане Моля, някой все пак да отговори :> :?ОтговорОтговор с цитат
- 27.03.13 10:17#3от: Сън за бременност и раждане Може би защото на всички ни е трудно или да го разтълкуваме или не можем да намерим връзка с живота който водиш....Какво ти бе първоначалното усещане след съня.Хубаво или лошо?ОтговорОтговор с цитат
- 27.03.13 05:25#4от: Сън за бременност и раждане Ами почувствах се по-скоро като да излизам от друга реалност.. Смисъл.. не беше кой знае какво, не е имало паника, даже ми беше леко смешно заради караницата с имената.. По принцип имам много интензивни сънища и емоциите ги преживявам по време на съня, а след това съм спокойна
Благодаря все пак, че писа, защото имах чувството, че хората просто подминават темата Предполагам някои сънища са по-странни и може би не подлежат на тълкуване ОтговорОтговор с цитат - 31.03.13 10:37#5от: Сън за бременност и раждане това което аз знам бременност е проблеми а малки деца -бебета ядове. :cry: ОтговорОтговор с цитат
- 01.04.13 02:48#6от: Сън за бременност и раждане Аз четох, че е точно обраното, когато ти самият си родилката..ОтговорОтговор с цитат
- 01.04.13 03:13#7от: Сън за бременност и раждане Аз мисля че сънят ти означава че много желаеш да забременееш но тялото ти не е подготвено -- прашния и занемарен апартамент.Сънят ти показва че това ще се случи във най скоро време но внимавай три момченца три пъти бременна.Но все пак най накрая ще имаш успешна бременност --- рожденният ти ден.
Обърни внимание на храната си и на начина си на живот.Ако е заседнал започни да спортуваш или да се движиш повече подготви тялото си.Психически си готова но физически не си.
Преди години имах подобен сън.Не му обърнах внимание и два пъти направих спонтанен аборт.ОтговорОтговор с цитат - 04.04.13 01:25#8от: Сън за бременност и раждане Оу не ми е време още за бременност.. Имам поне 5-6 години още, в които трябва да се установя... Ако стане нещо, ще е "гаф". В момента нямам възможност плочките в банята да си сменя дори
Иначе се храня изключително здравословно - само зелени зеленчуци, домати и протеини + спортувам също така редовно, но като цяло нямам идея наистина как тялото ми би издържало бременност - доста крехък и дребен човек съм
Благодаря ти за мнениетоОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest