Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименПредадено доверие
Сънувах че трябваше да си купим жилище със мъжа ми но аз трябваше да съм на работа и нямаше начин да се освободя. Затова аз му се доверих и го оставих сам да свърши тази работа След работа нямах търпение да видя жилището което вече беше купил. Когато влязох във него се ужасих беше ужасно мръсно и мизерно и искаше много голям и скъп ремонт. Вътре се разхождаше една огромна котка със малко котенце и старите стопани - възрастни хора бяха също там и въртяха хитро очи и се подсмихваха тайничко Мойта котка пък беше привлечена като магнит от огромната котка и постоянно ходеше след нея и се опитваше да суче. За капак мъжа ми се опитваше да сложи някаква тръба на терасата за да отклони някаква вода която идваше от съседния имот който беше автомивка и който беше заградил част от терасата на нашия имот. Тогава се сетих че същия този имот се предлагаше преди 1 година и имаше някакъв спор със тази автомивка Попитах стопаните като им показах че съм запозната със ситуацията Те отговориха че е така Тогава ги попитах как е решен този казус а те ми отговориха че мъжа ми във момента го решава. Изпитах невероятен гняв. Попитах мъжа ми за колко е купил жилището Той ми отговори - за четиридесет и три хиляди лева. Аз възкликнах - КАКВОООО нямаше ли други та точно тая мизерия Той ми каза че не е имало Аз го попитах -тогава не се ли опита да се пазариш за цената Той ми отговори - нали знаеш че аз не мога да се пазаря И се започна една кавга Аз се чувствах предадена че не е оправдал доверието ми че това е жилище и не се купува всеки ден и не е килим да кажеш не ми харесва повече и да го смениш че това е дългосрочна инвестиция и трябва да се подхожда отговорно и т н. В крайна сметка сделката беше направена и трябваше да се примиря но аз не исках затова отидох при семейната ни адвокатка. Тя ми каза че имам няколко варианта - 1 ви вариант да го ремонтираме макар и скъпо и да си живеем в него 2ри вариант със малко средства да му направим козметичен ремонт и да го продадем тоест да набутаме някой друг и 3ти вариант да водим дълги години дела за да развалим сделката и да си върнем парите. Почувствах се отчаяна защото нямахме пари за нито един от вариантите и се разплаках и се събудих
АнонименСънувах, че ме напада куче
Снощи сънувах няколко съня във една нощ, но си спомням само два от тях. Първият: Сънувах, че едно куче се нахвърля върху мен. Кучето лаеше озлобено и беше оголило застрашително зъби. Момента във който ми се нахвърли ми попадна голям камък във ръката. Хванах го за врата и започнах да го налагам със камъка по муцуната. Разкървавих му цялата муцуна и го надвих,а то ме остави на мира и се събудих. Вторият сън: Карах колата ,отивах някъде, не си спомням къде. Изведнъж открих, че спирачките ми отказаха. Появи се нанадолнище, колата се засилваше, засилваше, а аз отчаяно натисках спирачките, но без резултат. Изключих двигателя със надеждата да убия скоростта, но колата вече беше много засилена. От напрежение се събудих и все още полубудна правех опити да намаля скоростта със скоростите. Тогава сънят ми избледня и се събудих окончателно. Моля помагайте.
АнонименКуче ме напада
Снощи сънувах няколко съня във една нощ,но си спомням само два от тях.Първият: Сънувах ,че едно куче се нахвърля върху мен .Кучето лаеше озлобено и беше оголило застрашително зъби.Момента във който ми се нахвърли ми попадна голям камък във ръката.Хванах го за врата и започнах да го налагам със камъка по муцуната.Разкървавих му цялата муцуна и го надвих,а то ме остави на мира и се събудих. Вторият сън: Карах колата ,отивах някъде ,не си спомням къде.Изведнъж открих,че спирачките ми отказаха.Появи се нанадолнище ,колата се засилваше,засилваше,а аз отчаяно натисках спирачките,но без резултат.Изключих двигателя със надеждата да убия скоростта,но колата вече беше много засилена.От напрежение се събудих и все още полубудна правех опити да намаля скоростта със скоростите.Тогава сънят ми избледня и се събудих окончателно. Моля помагайте.
АнонименСънувах ,че мъжът ми повръща
Сънувах че сме се събрали цялото семейство да празнуваме нещо у майка ми.Масите бяха пълни,а ние със майка ми сновяхме насам натам да слагаме още приготвена храна.Аз бях омесила тесто да правя баница.Майка ми ме разубеждаваше да не я правя,а чичо ми искаше да гледа как ще я правя.Докато се чудехме какво да правим,мъжът ми хукна надолу по стълбите давейки се нещо.Аз се затичах след него и го попитах - Какво ти е ? А той ми отговори ,че имал храчки.Погледнах на земята до краката му беше повърнал.Обърна се и излезе през вратата ,а аз го виках по име.Толкова се изплаших за него,че се събудих от напрежение. Някой може ли да ми каже какво означава този сън.Много се притеснявам за мъжа ми.Да не би да е свързано нещо със здравето му.