Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че ме напада куче

Сънувах, че ме напада куче

  • 23.07.12 08:08#1силвиясилвияНовакРегистрация: 20.05.12Град: -Отговори: 18Сънувах, че ме напада кучеСнощи сънувах няколко съня във една нощ, но си спомням само два от тях. Първият: Сънувах, че едно куче се нахвърля върху мен. Кучето лаеше озлобено и беше оголило застрашително зъби. Момента във който ми се нахвърли ми попадна голям камък във ръката. Хванах го за врата и започнах да го налагам със камъка по муцуната. Разкървавих му цялата муцуна и го надвих,а то ме остави на мира и се събудих.

    Вторият сън: Карах колата ,отивах някъде, не си спомням къде. Изведнъж открих, че спирачките ми отказаха. Появи се нанадолнище, колата се засилваше, засилваше, а аз отчаяно натисках спирачките, но без резултат. Изключих двигателя със надеждата да убия скоростта, но колата вече беше много засилена. От напрежение се събудих и все още полубудна правех опити да намаля скоростта със скоростите. Тогава сънят ми избледня и се събудих окончателно.

    Моля помагайте.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.07.12 01:49#2albenaalbenaНовакРегистрация: 31.07.12Град: -Отговори: 11от: Сънувах, че ме напада кучеЗдравей. за 1-ия сън трябва да обърнеш внимание на някой неща: куче ( не си описал цвета на кучето- бяло, черно и т.н.)- Ухапе ли те куче насън, враговете ще те надвият, конкуренцията ще се окаже по - силна от тебе.( Някой мисли зло за теб. Може да е твой приятел, колега в работата ти).
    Камък- Сънуваш ли, че ти хвърляш по някого камък, означава че ще навредиш на някой, който няма вина. (Не си описал коя страна на ръката си хванал камъка).Ако си хванал камъка с лява ръка- Сънуваш ли ляво, ще постъпиш неразумно, ще направиш погрешен ход или пък изборът ти ще е повлиян от лош съвет.Ако си хванал камъка с дясната ръка- Сънуваш ли дясно, значи нещата са ти свързани с мъжете и с работата.Ако си спомняш коя ръка си хванал камъка, ето ти отговора на въпроса.
    За 2-ия въпрос: Кола[/b] [u] - (не спомена каква кола- лека, нова, стара). Сънуваш ли лека кола, ще имаш постижения в областта на интелектуалните занимания.
    Но ти се спускаш надолу( проблеми в работата или в учението ти).
    скорост- Движиш ли се с голяма скорост или я увеличаваш насън, значи че в реалността ще имаш големи постижения. Чувстваш ли се неприятно в съня си от тази скорост, ще сгрешиш, защото не си достатъчно уверен във възможностите си или поради това, че нямаш достатъчно време.
    [b].
    Лош сън, трябва да промениш начина на мислене.
    Надявам се да съм ти помогнала
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.08.12 10:39#3КристинаКристинаНовакРегистрация: 25.05.12Град: Стара ЗагораОтговори: 20от: Сънувах, че ме напада кучеВсички животни в нашите сънища са наши проекции, проекция на личноста в този момент. Озлобеното куче символизира твоите страхове и притеснения, които се стараеш, да потушиш и да "убиеш". Сънят ти е знак за някаква вътрешна борба, не харесваш някои аспекти от самата себе си и се опитваш да се пребориш с тях.
    Сънят с колата е почти като този с кучето, само че тук се чувстваш несигурна, губиш контрол над нещата, имаш чувството, че всичко се случва прекалено бързо и искаш да намалиш темпото, респективно "скороста". Все пак важното е, че ти лично управляваш колата, т.е. всечко е в твои ръце!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.08.12 10:43#4КристинаКристинаНовакРегистрация: 25.05.12Град: Стара ЗагораОтговори: 20от: Сънувах, че ме напада кучеНо все пак свеки сън трябва да се разглежда и буквално, така че ще е добре да провериш и спирачките на колата. Някои сънища са предупредителни. Ако всичко е наред няма от какво да се притесняваш!ОтговорОтговор с цитат
  • 01.08.12 02:04#5силвиясилвияНовакРегистрация: 20.05.12Град: -Отговори: 18от: Сънувах, че ме напада кучеБлагодаря за отговорите.Първото нещо което направих след съня беше да проверя спирачките.Слава богу всичко беше наред.Може би наистина са някакви страхове.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.08.12 10:54#6мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Сънувах, че ме напада кучеВиж какво Сиджей ти си имаш доста защити а също имаш и доста развито шсето чувство така, че си наясно за твоят сън, но все пак ще понапиша и аз нещо. Твоят сън на мен лично ми говори следното, имаш няоки приятели който ти си мислиш че са ти вярни и когато имаш нужда можеш да разчиташ на тях и винаги са ти предани така ли е. Да ама не. Точно някои от тези твои приятели така яко ще те натовари с излишни приказки, с разни клюки, или дори нещо повече. С две думи точно от този който не очакваш и го мислиш за истински приятел ще ти забие ножа в гърба така че пази се отвсякаде. А може и вече да си го разбрал или тепърва ти предстои.
    успех
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest