- 19.04.13 11:01#1Силно земетресение насънБях сам вкъщи. Седях си и говорих по телефона с мой приятел, когато му казах, че усещам земетресение. Започна леко, като се усилваше и по телефона му казах,че е със сила 5 после 6 докато стигнах до 8 оставих телефона. Скрих се под касата на вратата, където имам лост и се държах за него. Усили се адски много и сградата започна да се накланя над мен, посока север, все едно ще ме погълне. Наклони се на около 80 градуса и се държах за лоста докато тялото ми висеше във въздуха. През прозореца виждах как всички околни сгради също са така наклонени. След това свърши и изведнъж се изправи без щети. По телефона се обадих на майка ми, която беше в къщата на баба ми и ми каза, че е срутена. След това продължих да сънувам без да се будя и го мислех за истинско. Като се събудих бях със сърцебиене и трудно заспах отново.ОтговорОтговор с цитат
- 19.04.13 02:54#2от: Силно земетресение насънМисля че сънят ти показва здравословни проблеми породени от силен гняв.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest