- 29.05.12 10:57#1Сънувам бившата ми приятелкаЗдравейте, искам да ви попитам какво означава, когато сънувам бившата си приятелка, която не иска да ме вижда или да ме чува...сънувах, че се виждаме, че си говорим и след това сме заедно и никой и нищо не може да ни раздели..бихте ли ми обяснили
Благодаря ви предварително !!!ОтговорОтговор с цитат - 31.05.12 07:51#2от: Сънувам бившата ми приятелкаАко все още изпитваш някакви чувства към нея,разбираемо е защо сънуваш такива сънища.Подсъзнанието ти иска да се случва така.Иска да изпита щастието отново.Ако нещата са необратими по добре спри да страдаш и продължи напред.ОтговорОтговор с цитат
- 02.06.12 12:31#3от: Сънувам бившата ми приятелкаМоже би ако си оправиш отношенията с нея ще спреш да я сънуваш. Обади й се и кажи, че искаш да сте в добри отношения.
Аз преди няколко години се скарах с едни приятелки и още ги сънувам, последно сънувах как на една от бившите ми приятелки, че й прощавам. И от тогава нея не съм я сънувала.ОтговорОтговор с цитат - 07.06.12 10:36#4от: Сънувам бившата ми приятелкаДа, но проблема е такъв, че тя не иска да има нищо общо с мен, а не съм и навредил с нищо..обичах я и още я обичам..И мисля, че няма как да стане да си оправим отношенията с нея.. Тъжно, но истина.. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest