Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънувам един и същ човек
Napravi chestno pregled na otnosheniata sas segashnia ti priatel.
АнонименСънувах странен сън в продължение на години!
Вероятно си имала голям страх от нещо и подсъзнанието ти е реагирало, за да те освободи от вътрешното напрежение.
АнонименНепрекъснато сънувам кошмари
Кошмарните сънища са отражение на страха или трудностите да се справим с реалните проблеми, натрупаното напрежение или неприятни емоции. Трябва да преодолееш стреса - да се занимаваш с нещата, които обичаш. Преди лягане чети книги, които дават положителни послания, мисли за нещата, които ти предстоят като за поредна победа, за мечтите, които очакваш да се осъществят. Направи си списък с проблемите и възможните решения. Мисли за успешния изход от всяка ситуация.
АнонименСънувах починала ми майка
Раздавай храна за успокоение на душите им всеки път, когато сънуваш починал близък. Сънят с халките може да е знак за някаква промяна за теб. Може и да е знак за следваща трансформация - не знаем какво става след смъртта.
АнонименЗмийски истории
Змиите са символ на промени, независимо дали настъпват в теб като личност или в обстоятелствата около теб.
АнонименДа знаете какво ще стане след точно 2 секунди
Случва ми се често. Понякога си мисля, че е резултат на придобития опит, понякога - че става връзка между съзнание и подсъзнание. Не бих искал да поемам отговорността, че мога да предизвиквам събитията, затова се старая да мисля положително и да прогонвам лошите мисли.
АнонименОтново сънувах починалата си баба
Скръбта за починал близък човек е едно от най-силните преживявания и подсъзнанието ни реагира по своеобразен начин на силните чувства. Смъртта, както и животът, не трае само миг и вероятно контактът с мъртвите не е само въображаем. Едно от нещата, които е добре да се правят, след като ги сънуваме, е да се раздаде храна.
АнонименСтрашни, измъчващи кошмари
Освен универсалните символи, описани в съновника, сънищата могат да бъдат тълкувани и чрез индивидуалните преживявания. Честите кошмарите и лошите сънища са признак на безпокойство и отразяват страховете, тревогите и проблемите, с които се опитваш да се справиш. Ако се повтарят, означава, че проблемът не е решен и си под силно психическо напрежение. Травми, които не са преодолени докрай, могат да те връщат към миналото подсъзнателно. Някои препоръчват да се описват сънищата, които не искаме да се повтарят – така преминават през съзнанието и ни помагат да ги осмислим. Когато се приготвяш за сън избягвай да мислиш за неприятни неща и се старай тялото ти да е максимално отпуснато. Лягай си с усмивка и увереност, че няма неразрешими задачи. Използвай релаксиращи техники и заспивай с мисълта, че че всичко, което предстои, е добро, а ако възникнат трудности, ще ги преодолееш много успешно. Медитирай или си повтаряй молитва за това, което искаш да постигнеш. Чай от мента или лайка, прясното мляко вечер помагат за отпускане на нервите, а късното ядене и цигарите не стимулират спокойния сън. Ако все пак не можеш да се отърсиш от мисълта за някой проблем преди лягане, си нахвърли на лист какви са възможните решения и начините за постигането им – това освобождава натрупаното напрежение. Не е препоръчително да гледаш вечер филми на ужасите или екшъни.
АнонименМного ама много не ми върви
Има хора (не са малко), които са подложени на повече изпитания в живота - това е безспорно. Те са силните характери на тази земя. Мисли за всичко, което не върви, като за поредното предизвикателство, с което ще се справиш много успешно и не се отказвай да мечтаеш. Опитай се да видиш съдбата си отстрани и да потърсиш някоя малка своя грешка, която ти е донесла неприятности, за да не я повтаряш отново и отново.
АнонименПостоянно говоря с починалия ми баща на сън
Постой на гроба му и му кажи мислено какво те мъчи. Кажи му, му прощаваш и го помоли за прошка. Раздай храна и вино.
АнонименМного често сънувам 1 сън
Някои препоръчват да се описват сънищата, които не искаме да се повтарят – така преминават през съзнанието и ни помагат да ги осмислим.
АнонименНепрекъснато сънувам, че някой е починал
Ако не можеш да отидеш на гроба на баба си, трябва да раздадеш - любима нейна храна на близки и познати.
АнонименПочиналия ми баща отвежда сина ми
Не се страхувай. Може сънят да е бил знак за някакво премеждие, но преодолимо. Когато сънуваме починали близки, трябва да раздадем храна. А понякога е знак, че ще срещнем някой познат, когото отдавна не сме виждали.
АнонименПочиналия ми свекър търси сина ми
Добре е да отидете с детето на гробища или да раздадете храна.
АнонименКога се сбъдва един сън?
Червеният цвят е присъщ на сънищата, които се сбъдват - ако е имало червени цветя или предмети наоколо, значи сватбата предстои скоро.
АнонименКакво да направя, за да не сънувам?
Някои препоръчват да се описват сънищата, които не искаме да се повтарят – така преминават през съзнанието и ни помагат да ги осмислим. Когато се приготвяш за сън избягвай да мислиш за неприятни неща и се старай тялото ти да е максимално отпуснато. Лягай си с усмивка и увереност, че няма неразрешими задачи. Използвай релаксиращи техники – мисли че всичко, което предстои, е добро, а ако възникнат трудности, ще ги преодолееш успешно. Медитирай или си повтаряй молитва за това, което искаш да постигнеш. Пожелай мислено лека нощ на хората, които обичаш. Чай от мента или лайка, прясното мляко вечер помагат за отпускане на нервите. Вечерното хранене и цигарите не стимулират спокойния сън. Ако все пак не можеш да се отърсиш от мисълта за някой проблем преди лягане, си нахвърли на лист какви са възможните решения и начините за постигането им – това освобождава натрупаното напрежение.
АнонименСънувам една и съща местност. Какво значи това?
Може би ще попаднеш някога там или ще срещнеш някого, който е свързан с нея.
АнонименСънища със скоро починалия ми съпруг
Прочетох споделените от теб сънища и преживявания. Много е тежко, когато умре близък човек, а когато той е бил твоята половинка - мъката и страданията са неописуеми. Твоят съпруг винаги ще е до теб и в сърцето ти - опитай се да продължиш напред с тази мисъл. Съзнанието ни трудно приема края и сънищата ни помагат да го отложим, доколкото е възможно. Вероятно "идването" от отвъдното не е съвсем безпрепятствено, затова не го сънуваш често. Когато се случи, раздай от любимата му храна и напитки, запали свещ и си спомняй само хубавите моменти от съвместния ви живот. Сигурно сте имали планове, които не са се осъществили, защото си е тръгнал по-рано, но се опитай да направиш нещо в тази посока. Грижи се за децата и за себе си така, както сте го правили, когато е бил с вас. Започни и нещо ново - запиши се на езиков курс или нещо подобно, колкото и да ти е трудно - запознанството с други хора ще ти помогне да преодолееш отчаянието и самотата и да погледнеш на нещата от друг ъгъл. Никой не е вечен на тази земя. Смъртта на близък човек е поредното изпитание, което ни потопява в мъка и безнадежност, но и напомняне, че всеки ден трябва да се изживее пълноценно. Естествено е човек да има съмнения или да изпитва ревност, които се материализират в сънища - важното е, когато се събудиш, да постигнеш вътрешен мир, да простиш и да поискаш прошка. Дори нещо да е било истина, то е останало в миналото, няма безгрешни хора. Както и другите са споделили, с времето сънуваме любимите хора по-рядко, само в съдбовни моменти или когато сме изправени пред трудно решими проблеми.