Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Много ама много не ми върви

Много ама много не ми върви

  • 09.08.11 09:13#1TihomirTihomirНовакРегистрация: 09.08.11Град: -Отговори: 2Много ама много не ми вървиЗдравейте, много ама много не ми върви. Не знам в мен ли е причината или имам родова обремененост. Като човек съм много готин даже но.......
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.08.11 09:31#2Elena TodorovaElena TodorovaГотвачРегистрация: 06.05.10Град: -Отговори: 32от: Много ама много не ми вървиТова с родовата карма го има, но всичко най-вече си зависи от теб, ама изцяло от теб и вместо да си търсиш причини и обяснения защо не ти върви, се замисли как можеш да промениш това.

    Има една много мъдра приказка: Това, което човек сам си направи, не може да му го направи друг. И това е много вярно, но повечето хора не го осъзнават и предпочитат да винят другите за своите несполуки.

    Ще ти обясня моята теория, пък ти си предцени дали ще вярваш. Ти го наричаш обремененост, аз му казвам [url=http://sanovnik.bg/Карма]карма.

    Та така, представи си една чаша, която се пълни с положителна и отрицателна енергия, в зависимост от това какво правиш. Примерно ако днес направиш нещо лошо или напсуваш някой, тази чаша се пълни с отрицателна енергия. Кога с по-малко, кога с повече, спрямо това какво си направил.
    И така, когато чашата се напълни с отрицателна енергия, то тя започва да прелива. И цялата тази енергия се стоварва върху нас, и започват да ни се случват неприятности едно след друго. Не напразно хората казват, че злото не идва никога само. И така започват да стават все лоши и лоши неща докато чашата не се изпразни и почнеш наново.

    За съжаление има хора, които с отрицателните си мисли и действия никога не изпразват чашата, защото тя постоянно се пълни.

    Важи и обратното, ако правиш добри и хубави неща, независимо големи или малки, тогава чашата започва да се пълни с положителна енергия, която в последствие води до това, че започват да ти се случват и хубави неща.

    Така че, бъди добър, прави добро и мисли положително. От там нататък ще видиш, че нещата ще се променят. ps:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.08.11 08:53#3TihomirTihomirНовакРегистрация: 09.08.11Град: -Отговори: 2от: Много ама много не ми вървиМного благодаря за отговора ви. Бих желал да ви споделя нещо лично и тогава ми е интересно как ще ми отговорите. Но за това, което сте ми писали, напълно го споделям и се опитвам да го правя нооо....ОтговорОтговор с цитат
  • 12.08.11 12:40#4GrishaGrishaНовакРегистрация: 12.08.11Град: -Отговори: 19от: Много ама много не ми вървиИма хора (не са малко), които са подложени на повече изпитания в живота - това е безспорно. Те са силните характери на тази земя. Мисли за всичко, което не върви, като за поредното предизвикателство, с което ще се справиш много успешно и не се отказвай да мечтаеш. Опитай се да видиш съдбата си отстрани и да потърсиш някоя малка своя грешка, която ти е донесла неприятности, за да не я повтаряш отново и отново.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest