Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Постоянно говоря с починалия ми баща на сън

Постоянно говоря с починалия ми баща на сън

  • 07.08.11 02:27#1PhilippaPhilippaНовакРегистрация: 05.05.11Град: -Отговори: 1Постоянно говоря с починалия ми баща на сънБаща ми почина, когато бях на 15, преживях го изключително тежко, дори мога да кажа, че още не съм го преживяла,в ъпреки че вече се минаха 4 години.

    Преди да почине сънувах, че катастрофираме и умираме и двамата, след една седмица се случи, но аз оцелях. След това започнах да го сънувам по няколко пъти през нощта, сънищата бяха винаги много объркани без никакъв смисъл, но след това всичко се промени.

    Започнах да го сънувам с ясната представа, че той е мъртъв, а аз съм жива. Първият ясен сън,беше, че ми се обади по телефона и аз го попитах кога ще се прибере и той ми отговори, че няма да е скоро, но когато се върне, няма да е същият, но аз ще го позная.

    Започнахме да разговаряме, каза ми, че когато човек умира и душата се отделя от тялото не боляло, не го е боляло, докато умира, било леко, свободно. Постоянно ми казва, колко много му липсвам.

    Често се случва, когато се колебая за нещо, той ми казва какво да направя, съветва ме. Когато търся нещо от него вкъщи и не мога да го намеря, той ми казва къде е, след това наистина се оказва, че е там.. Не смея да го споделя с никого, дори с майка ми, че тя много ще се разтрой, когато и кажа, ще ме помислят за болна.

    Просто си задавам въпроси около това, дали наистина имам връзка с него, или това е плод на въображението ми, защото много ми липсва.

    п.с. с баща ми имахме много силна връзка, бяхме постоянно заедно, той беше моят идол, моят модел за поддръжание, моят свят.

    п.с.с ще се радвам, ако някой може да ми каже на какво се дължи това )
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.08.11 03:54#2nadka biserova bodovanadka biserova bodovaНовакРегистрация: 06.08.11Град: СлавяновоОтговори: 2от: Постоянно говоря с починалия ми баща на сънЗдравей. И моят бацта е починал. Аз го сънувам често и ме предупреждава какво ще стане с мен и ми е казвал. Аз съм с теб. Баща ми е починал на моят рожден ден. Според мен това се случва с теб понеже сте имали силна връзка по между си. Той те е обичал много и ти съща. По - добре сподели с майка си за да знае. Аз така бях, но споделих със сестра си и така ми бе по - лесно. Дори започнах да спя по - спокойно, че ще сънувам баща си и ще ми каже какво е станало или става. Само трябва да бъдеш силна. Аз така правя.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.08.11 10:26#3СлавеяСлавеяНовакРегистрация: 08.08.11Град: -Отговори: 14от: Постоянно говоря с починалия ми баща на сънЗдрасти, аз имам проблем от сорта, ама моя е по - гаден.
    Моя баща се самоуби, не успя да преодолее алкохолизма, но това е без значение.
    Още от същия ден започнах да го сънувам.
    Гледа ме злобно, мрачно, иронично, саркастично и нищо не продумва. Тогава знам, че е той. А иначе когато говори /плод на въображението ми по - скоро/ все го питам какво е да си умрял. Единия път каза само: студено. И все се връща у дома и ние го чакаме.
    И аз все, ама какво е да си умрял и той, нищо.
    Единият път пък ме беше завързал с едни вериги мен и още 1 моя приятелка в някава много мрачна килия и искаше да ни изнасили. После обаче каза, че го е направил защото му липсвам и че няма нищо да ни стори, прегърна ме и почна със съркастичния смях, един вид 'излъгах те, че ми липсваш'.
    Много ме мъчи това. Аз нямах силна връзка с него защото беше алкохолик и през 90 процента от времето, в което го виждах беше пиян. Мразех го, мразех като си поканя приятели и той все пиян.
    Сега обаче ме измъчва, че вместо да се опитвах да му помогна, аз го гледах презрително, саркастично, злобно и му се репчех.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.08.11 09:48#4Elena TodorovaElena TodorovaГотвачРегистрация: 06.05.10Град: -Отговори: 32от: Постоянно говоря с починалия ми баща на сънкъм philippa: Баща ти съществува в друго измерение и макар да не е до теб, той е загрижен за теб. И винаги ще ти се явява като предстои нещо важно или си на кръстопът. Защото починалите близки са най-добрите вестоносци. Те ще ти загатват нещо, но никога няма да ти кажат за какво са дошли. Че имаш силна връзка, имаш, но това не трябва да те притеснява. Мъртвите се радват с нас когато предстои нещо хубаво и плачат с нас когато е нещо лошо. Така, че по настроението му ще разбереш за какво е дошъл.

    към atheist: мисля, че чустваш някаква вина спрямо баща си и се чустваш гузен, затова и той непрекъснато ти се явява да ти каже, че трябва да престанеш. Дали е бил алкохолик или не, той ти е баща и със сигурност имаш кърмична връзка с него, която не трябва да отхвърляш, но не трябва и да се обвиняваш. Има една приказка, за мъртвите се говори или хубаво или нищо.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.08.11 11:19#5СлавеяСлавеяНовакРегистрация: 08.08.11Град: -Отговори: 14от: Постоянно говоря с починалия ми баща на сънДа де, ама да престана какво ?
    Аз не отхвърлям връзката с баща си, нито го мразя.
    Погрешно сте ме разбрали, мразех това което прави.
    Има голяма разлика.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.08.11 12:47#6GrishaGrishaНовакРегистрация: 12.08.11Град: -Отговори: 19от: Постоянно говоря с починалия ми баща на сънПостой на гроба му и му кажи мислено какво те мъчи. Кажи му, му прощаваш и го помоли за прошка. Раздай храна и вино.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.08.11 11:36#7PhilippaPhilippaНовакРегистрация: 05.05.11Град: -Отговори: 1от: Постоянно говоря с починалия ми баща на сънКогато почина баща ми и започнах много да чета такава литература, в която се говореше за прераждане и живот на душите след смъртта. Та там четох, че прошката е изключително важна за една душа, за покоя и, за това как ще продължи вечността си. Един от професорите, които говорерха в книгите беша казал, че ако не простим на починал, задължително в следващ живот ще се срещнем отново. Това ми направи изключително впечатление, понеже дядо ми беше алкохолик, постоянните му алкохолни кризи и скандали вкъщи ми отнеха детството, въпреки че родителите ми винаги са се стремяли да ни предпазят от това, да не ставаме свидетели, но просто нямаше как да стане. Ние живеехме в една къща, а издеянията му се чуваха навсякъде. Постоянно мъкнеше с него стари леки жени и ги приютяваше под моя покрив. Та когато почина, аз бях единствената, която се радваше, че се е свършило. Дори сега, толкова години след като почина, гробовете им с баща ми са един до друг, но аз никога не го преливам в вино и не му паля свещ. Не мога да му простя, не го чувствам вътрешно, че мога. Не съм много сигурна, но почина преди 5-6 години, до сега съм го сънувала само 2 пъти, веднъж ме изплаши и втория път ми искаше вода., но така и не отидох на гробищата.
    Ако можеш прости на баща си за нещата, които са се случили и които ти е причинил, важно е за него.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.09.11 09:44#8MagdalenaMagdalenaНовакРегистрация: 19.09.11Град: -Отговори: 2от: Постоянно говоря с починалия ми баща на сънЧувала съм, че душата на самоубиеца не може да отиде там, където трябва, а страда между двата свята. Примерно, ако му е писано да живее 80, но той се самоубие на 40, още 40 години е нито горе, нито долу. Да се откажеш от съдбата си и да се самоубиеш е най-големия грях. Трябва да му простиш, той просто е на по-долно ниво от теб и в други животи ще се поправи.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest