- 27.12.11 01:07#1Сънувам един и същ човекДобър вечер на всички, сънувам един и същ човек всяка вечер но сега сънищата ми спряха. Сънувах подред 1 седмица всяка вечер.
Последния път беше вчера сънувах че сме в някоя планина и се събираме пак отново щото в реалния живот сме разделени и така съня ми свършва обаче след като заспа тя продължава
ОтговорОтговор с цитат - 29.12.11 01:40#2от: Сънувам един и същ човекЗдрасти,аз имам същия проблем!От известно време сънувам все един и същи човек,почти всяка нощ.Това се случва вече няколко месеца подред и съм много озадачена.Човекът когото сънувам е някогашната ми първа ученическа любов,сънищата са различни,но той винаги присъства.В съня си съм винаги влюбена в него,случват се вълнуващи неща,всичко е изпълнено със стаст и мистерия както някога беше.А тази любов бе отпреди 7-8 години.Той е най-мистериозното момче,което познавам,понякога имам усещането,че са останали още някакви чувства от онази любов.Но лошото е,че от известно време сънищата с него започват да ме тозмозят,защото си имам постоянен приятел от около три години и много си го обичам.Чудя се как мога да си избия от главата този човек и да сънувам вече други,по-различни неща.Мисля,че имам нужда от помощ!
Между другото искам да добавя,че четох материала тук за постоянно повтарящите се сънища и какво трябва да нправим преди да заспим-да кажем на човека,който ни гони,преследва или т.н. да спре....Е,направих го,но не ми помогна,чудя се какво друго да предприема.....ОтговорОтговор с цитат - 01.01.12 12:10#3от: Сънувам един и същ човекNapravi chestno pregled na otnosheniata sas segashnia ti priatel.ОтговорОтговор с цитат
- 03.01.12 08:12#4от: Сънувам един и същ човекЗдравейте, аз имах същия така да го наречем "проблем".. И аз в продължение на 3 години сънувах един и същ човек.. Общо взето от тези сънища се влюбих до уши в него... / но това няма значение/ Понякога сънищата ни са послания, за да не изпуснем хората, които са точно за нас. Тези сънища са като подсказка за посоката, в която трябва да продължи животът ни, и за шансовете които можем да изпуснем ако не се напънем.. :blush: :blush: :blush: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest