Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

Анонименкаквото сънувам се сбъдва
Няма нищо странно в това, че ти се сбъдват сънищата. Явно са пророчески, а не много хора имат това предимство - да знаят какво ще им се случи! Радвай се!
АнонименПрез кой сезон си роден?
Много интересна тема, никога не бях се замисляла, че и сезоните имат значение за живота ни...Аз съм родена през зимата. Мерси за информацията!!!
АнонименНепомнене на сънищата - вид разстройство на съня ли е това?
Здравей! Аз също от няколко месеца не сънувам нищо или и да сънувам, не си помня сънищата.Преди сънувах всяка нощ, повечето хубави сънища, но дори и да бяха кошмари, все пак ги помнех, можех да разбера за някакво послание в тях, а сега... нищо!Напълно те разбирам!!! На мен майка ми ми казва, че когато не сънуваш нищо, значи си наистина спокоен, обаче аз не съм сигурна, че е така... Бях чела, че ако си сложиш лунен камък под възглавницата или близо до леглото си, може да стимулира сънищата ти да са по-ярки.Аз не съм пробвала, дано да подейства при теб! Това беше от мен, надявам се да съм помогнала с нещо!!!! :wink:
АнонименНепомнене на сънищата - вид разстройство на съня ли е това?
Ами по магазините, може да попиташ! Моя лунен камък ми е подарък от баща ми, така че не знам нито колко струва, нито откъде го е взел.
АнонименАстрология на името
Много интересна тема! Аз съм родена през февруари, но не мога да кажа, че всичко написано се отнася за мен! По принцип е трябвало да се родя през април, не знам дали това има някаква връзка. :blush: Но наистина много хубава тема!
АнонименНай-могъщият закон на Вселената
Ами аз по принцип съм чела много материали, свързани с този закон, но не вярвам особено, че действа, въпреки че звучи логично! Просто аз по природа съм страшно негативен човек и дори да се опитвам да мисля положително, не се получава! Дали така още повече лоши неща ще ми се случват??? :x:
АнонименСънищата - защо се появяват?
Здравей! Хубава тема си написал/а! Според мен сънуваме, защото по този начин преживяваме част от събитията през деня.Също така както казваш, понякога сънищата са пророчески.Лично аз често имам такива.Интересно ми е само защо сънуваме кошмари? Ако някой може да ми обясни, ще бъде супер!!!
АнонименСкоро наближава рождения ми ден, не знам какво да очаквам
Да ви кажа недейте толкова много да искате " приключения". Може отначало да ви харесва, ама после ако почнат да ви се случват страшни случки, да не можете да заспите, да усещате присъствия,да чувате гласове и стъпки, да имате кошмари и т.н., едва ли ще сте толкова въодушевени! :wink: Който го е преживял, знае най-добре!
АнонименСънувах дата и надгробни плочи
Здравей!Аз веднъж сънувах, че съм в къщата на починалата ми баба с живата ми баба.Аз бях болна и живата ми баба се грижеше за мен.После разбрах, че баща ми е починал.И то през нощта, имаше буря.След това видях гробище и една надгробна плоча, на която пишеше датата 6 ноември.Чух и крясък на кукумявка, даже беше толкова реален, че в съня ми се запитах дали пък не е сън, а истина тоя крясък. Този сън го бях сънувала, когато баща ми на следващия ден трябваше да пътува по спешност.Както и да е. Според мен твоят сън може да значи нещо лошо, но естествено не е задължително - нали сънищата не се тълкуват буквално. За кукумявката знам, че когато я сънуваш, това вещае болести и проблеми.Но аз съм сънувала много пъти кукумявка и засега всичко ми е ок, както и на близките ми (да чукам на дърво! ) Не се плаши, защото ако вземеш много да се страхуваш, можеш да предизвикаш нещо лошо наистина!!!!Успех! :y:
АнонименСънувах дата и надгробни плочи
Няма за какво!!! При нас през пролетта и есента (за лятото не знам, защото не съм в града) от време на време кряска кукумявка, аз малко се плаша, но предотвратявам лошото с едно просто хвърляне на хляб.Вземаш парче хляб и го хвърляш навън с думите: "Вземи това, за което си дошла и се махай."Това е ако те притесняват кукумявките.Аз съм го правила и след като хвърля хляба, спират да кряскат.Не знам дали е случайност или наистина има нещо, което ги спира, но при мен действа.Дано и при теб да подейства!!!
АнонименСънят ми ме плаши...
Според мен обяснението е само едно: мъчно ти е за котарака и за зайчето ти и тъй като още не си успяла да преодолееш загубата им, сънуваш смъртта им отново.
АнонименЗначението на съня
Аз мисля, че се е явил, за да ви каже, че е добре и да напомни за себе си! :wink:
АнонименЧовек да почине на празник
Ами не знам дали е хубаво или не човек да почине на празник, но моята баба почина на Св.Мина през 2008г.Аз не виждам разлика кога си починал - все е много тежко за близките....
АнонименОбладани или обсебени хора
Аз не съм обладана, а усещам присъствие!
АнонименВидях падаща звезда насън
Аз съм чувала, че когато сънуваш падаща звезда, това значи загуба на близък човек.Но пък на други места съм чела, че значи радост.Дано първото да не е вярно!!! Надявам се да съм била полезна! :wink:
АнонименЧетиридесетия ден от смъртта
Искаш да кажеш, че през тези дни баба ми е идвала в сънищата ми, за да се сбогува с мен, така ли?
АнонименМного често сънувам починалия си баща - уморих се
Според мен ти си свикнала да се прибира, да бъде с теб и сега, тъй като ти липсва, подсъзнателно се опитваш отново да възстановиш тези моменти.Сигурно ти е трудно без него. Обикновено починалите се явяват на сън, за да предадат някакво съобщение, или да те предупредят за нещо.Помисли и за това. Мисля, че сънуваш, че баща ти е жив, защото искаш точно това, защото имаш нужда от него.По принцип смятам, че не той ти се явява, а ти предизвикваш това да се случва, явно имаш нужда да го видиш, да си припомниш миналото и несъзнателно ти искаш той да е с теб през нощта и това се случва. Аз например почти винаги не съм искала баба ми, която почина преди доста време, да ми се явява на сън, но тя ми се явява, обикновено, когато съм объркана или имам нужда от подкрепа.Когато я сънувам, доста се плаша, но всъщност починалите нищо не могат да ни направят, нали са починали.Не се страхувай от сънищата си с баща си! Не бива! Така го обиждаш - сякаш се страхуваш от самия него, а той ти мисли само доброто, сигурна съм! Сънищата ти са на психическа основа.Не съм голям спец по тълкуване на сънища, но все пак се надявам да съм ти помогнала с нещо!!!!