Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименЧетиридесетия ден от смъртта
Здравейте! Когато почина баба ми (11.11.2008г.) започнах да я сънувам всяка нощ до 40-я ден от смъртта и - (21.12.2008г.). Винаги съм се чудила защо точно до 40-я ден. В сънищата тя винаги беше жива, усмихната, посрещаше ме в дома си, говорихме си...Правехме всичко, което правихме и когато беше жива. В последния сън в този период сънувах как една картина, която е на стената в къщата и, над леглото, където спеше, падна и се счупи на парченца. Това бяха общо взето сънищата ми в този период. Но последния ми е най-странен и ще се радвам, ако някой го разтълкува. След 40-я ден вече я сънувах доста по-рядко, вече само когато другата ми баба е на село (нямам си идея защо точно тогава), или без причина, но рядко. В сегашните ми сънища с баба ми винаги се срещаме, прегръщаме се, радваме се една на друга, след това сънувам, че тя се отделя от мен, поради някаква причина, и когато се върна вкъщи, ми казват, че е починала - също толкова внезапно, колкото и в реалността стана.Също така сънувам къщата и тъмна, страшна, изоставена. Няма да ви разказвам сънищата с подробности, тъй като всичките съм ги публикувала тук. Ако някой може да ми обясни защо я сънувах всяка нощ до 40-я ден от смъртта и и защо сега я сънувам основно, когато живата ми баба е далеч от мен, ще съм много благодарна!
АнонименСъществуват ли ангелите хранители?
Здравейте! Напоследък се чудя дали съществуват ангелите хранители. Кажете мнението си по този въпрос и ако някой е "говорил" със своя ангел, моля да ми каже как става и дали изобщо се получава нещо! Благодаря за отделеното време!!!!
АнонименЗлатната минута - истина или лъжа?
Здравейте! Прочетох една статия за "златната минута".Ако някой не е чувал за нея, ще дам конкретна информация за нея. През всяко денонощие съществува една минута, когато между хората и висшите сили, които управляват съдбата на всички, се отваря пряк канал за връзка. Всичко, което поискате в тази една минута, се сбъдва на сто процента. Това е все едно че се свързвате по телефона с вашия ангел-пазител, за да му поискате услуга. Но когато тази минута настъпи, бъдете внимателни в желанието си, защото не трябва да си пожелавате нещо само във ваша лична изгода, трябва добре да помислите, преди да кажете молбата си. Златната минута се изчислява по специален начин. Трябва да вземете за изходна база месеца и датата. Така например на двадесети март – 20.03. вълшебната минута е точно в 20 часа и 3 минути. Написах тази тема, за да попитам дали има такива, които да са си пожелали нещо и се е сбъднало.Според вас истина ли е или е просто поредната измишльотина???? Моля за отговори! Благодаря ви!
АнонименНаближава Петък 13
Здравейте! Наближава петък 13 и се надявам повече хора да ми споделят дали вярват в суеверието или не.Ако има някой, на когото му се е случило нещо лошо на този ден, да сподели. На мен досега не ми се е случвало лошо, но вярвам, че това число е фатално.Надявам се, че ще има някой, който да сподели "преживяното" на такъв ден. Очаквам коментари! Благодаря!
АнонименКаква е тази магия?
Здравейте! В интернет прочетох за една магия, съдържанието и изпълнението на която много ме очуди. Иска ми се някой да ми я обясни по-добре, ако може. Може да ви омагьосат даже по телефона. На пръв поглед - нищо необичайно. Вдигате слушалката, произнасяте няколко пъти „Ало", а отсреща мълчат. Може да решите, че някой се шегува с вас и това действително да е така. Но може и да ви правят една несложна, но коварна магия. За целта човекът, който иска да ви навреди отива на гробището и намира паметна плоча на покойник с малкото ви име, къса некролога със снимката или отлепя фотографията на керамична основа, след което взима шепа пръст от гроба. Вкъщи чете заклинание, а след това набира по телефона номера на жертвата си, като поставя слушалката така, че гласът да звучи точно срещу изображението на покойника. Скоро след това омагьосаният (или омагьосаната) започва да гасне. Питам се кой човек ще има такава доблест, че да направи такава магия и дали е възможно да му се върне. Моля, който знае повече по този въпрос, да пише! Благодаря ви предварително!
АнонименЗона за зодия риби
Здравейте! Искам да направя нещо като клуб на зодията риби. Ще моля всеки, който е риби, да опише характера си. Когато се съберат доста хора, накрая можем да направим наша собствена характеристика на тази зодия. Надявам се, че ще харесате идеята ми.
АнонименКак да се предпазя от енергиен вампир
Здравейте! Искам да попитам как мога да се предпазя от енергиен вампир? Има ли някакви средства или просто трябва да огранича достъпа му до мен? Моля помогнете. Благодаря!
АнонименСлучки за духове - от всеки за всеки
Здравейте! В тази тема няма да ви разкажа нищо за себе си, а ще ви помоля да разкажете своите случки с духове. Всички странни случки, които са ви се случвали. Моля ви, така може да си даваме взаимно съвети.
АнонименЗадушавам се ......
Здравейте! Ще ви разкажа историята ми на кратко и се надявам, че ще има някой, който да ми помогне! Аз съм в 7 клас, скоро ще се разделям с класа си. До 6 клас всички хора в класа ми бяха добри, задружни, помагаха си. Само че сега, от 7 клас, почти всички станаха лицемери, правят интриги, лъжат, обиждат и правят абсолютно всичко за своя лична изгода. :cry: Аз смятах, че имам поне около 10 приятелки в класа ми, а се оказа само 1 истинска. Другото момиче, което ми беше една от най-добрите приятелки се оказа, че изобщо не ме е ценяло и уважавало. Останалите момичета са пълна скръб. Едно друго момиче, с което сме се карали още от 1 клас все се залепя на най-добрата ми приятелка и няма как да се отървем от нея. Класа ми стана едно ужасно сборище на хора, които се познават само ако имат изгода. Всички са интриганти и не мога повече да стоя в този клас. Всеки ден там сякаш няма край.По-зле е и от ада. :x: Моля ви, дайте ми съвет какво да правя, защото вече наистина не издържам повече сред тези хора.Благодаря ви!
АнонименСъществува ли отвъдното?
Здравейте! Много ми е интересно дали съществува отвъдното? Чела съм много странни случки и доста се плаша от тях. Естествено и аз си имам такива случки, които можете да прочетете на този сайт: http://story.sanovnik.bg/s-4444. И така, според мен отвъдното съществува, защото иначе как починалите ни близки щяха да се явяват в сънищата ни? Работата е там, че аз сънувам странни и плашещи сънища свързани с мои починали близки и най-вече с баба ми. Най-вече сънувам такива сънища, когато живата ми баба е на село, т.е. не е с мен. Тези сънища са доста притеснителни и много се страхувам от тях. :cry: Много ме е страх да не се случи нещо на живата ми баба, тъй като аз много я обичам и...искам да е добре още дълго време. Тези сънища с починалата ми баба включват неща от рода на: че се срещам с баба си, че се прегръщаме и изобщо, че е жива. Веднъж, през лятото, сънувах, че баба ми е станала за 1 седмица жива, за да ни види. Аз и разказвам за живота си през последните 2-3 години, в които не сме се виждали, както и за страховете си (от духове). Тя ми казва, че духове не съществуват и не трябва да се плаша. Според мен това е послание наистина от баба ми. Това малко ме плаши. Затова искам да разбера дали има начин да предотвратя тези сънища. Моля ви да пишете съвети и коментари. Благодаря...
АнонименКакво знаете за Луната и за зодиакалните знаци
Всички знаем, че Луната е спътник на Земята и обикаля около оста си за 28 дни, но дали не е нужно да знаем още неща за нея? Луната въздейства на хората по различен начин в зависимост от зодиакалния знак, в който се намира. Ще ви осведомя за органите, които са под най-силно влияние на Луната в дните, в които тя преминава през различните зодии. 1.Овен - огнен знак - глава, мозък, очи, нос 2. Телец - земен знак - ларинкс, зъби, сливици 3. Близнаци - въздушен знак - рамене, ръце, бели дробове 4. Рак - воден знак - стомах, черен дроб, жлъчка 5. Лъв - огнен знак - сърце, гръб, кръвообращение 6. Дева - земен знак - коремна област, стомашно-чревна система 7. Везни - въздушен знак - таз, бъбреци, пикочен мехур 8. Скорпион - воден знак - полови органи, пикочопровод 9. Стрелец - огнен знак - бедра и вени 10. Козирог - земен знак - колене, кости, кожа, стави 11. Водолей - въздушен знак - подбедрици и вени 12. Риби - воден знак - стъпала, пръсти на краката