Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Най-могъщият закон на Вселената

Най-могъщият закон на Вселената

  • 29.10.12 09:27#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Най-могъщият закон на ВселенатаЖивеем във Вселена, която е основана на привличането. Всичко е свързано с него. Този Закон винаги работи, независимо дали вярвате в него, дали го разбирате или не. Винаги работи! Може да си мислите за миналото или настоящето, или бъдещето, но дали си спомняте, дали наблюдавате или си представяте, в този процес вие активирате мисъл и Законът на привличането, който е най-могъщият закон на Вселената, откликва на мисълта ви. Винаги нещо се сътворява. Всеки път, когато някой мисли за нещо продължително и постоянно, той е в процес на творене. Нещо ще се появи от тези мисли. Законът на привличането гласи, че ще ви се даде това, за което говорите, или върху което се фокусирате. И ако се оплаквате колко сте зле, вие създавате повече от лошото.
    Квантовата физика наистина започва да клони към това откритие. Тя казва, че не може да има Вселена без Разумът да проникне в нея, и че всъщност умът оформя това, което възприемаме. Ако не го разбирате, това не значи, че трябва да го отхвърлите. Често, когато хората започнат да разбират великата Тайна, те се плашат от всички тези негативни мисли, които имат. Трябва да знаем две неща:
    Първо: Доказано е научно, че положителната мисъл е стотици пъти по-силна от отрицателната. Това вече премахва донякъде тревогата.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.10.12 09:03#2LinaViraAssaAmyLinaViraAssaAmyНовакРегистрация: 15.08.12Град: -Отговори: 16от: Най-могъщият закон на ВселенатаНапълно съм съгласна с тебе! ОтговорОтговор с цитат
  • 02.11.12 07:03#3АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Най-могъщият закон на ВселенатаАми аз по принцип съм чела много материали, свързани с този закон, но не вярвам особено, че действа, въпреки че звучи логично! Просто аз по природа съм страшно негативен човек и дори да се опитвам да мисля положително, не се получава! Дали така още повече лоши неща ще ми се случват??? :x: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest