Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Значението на съня

Значението на съня

  • 04.06.12 12:47#1ДесиДесиНовакРегистрация: 03.06.12Град: СофияОтговори: 15Значението на съняМайка ми сънува дядо, който почина на 25.03.2012 г :cry: , в нощта преди Черешова задушница.
    Сънят е:
    Седяла е на пейка на Витошка и се е появил дядо. Бил е облечен с любимия си сив костюм, но с намачкана риза (което е много необичайно за него, тъй като не би излязъл с намачкани дрехи никога). Не е бил с бастун (което също е необичайно) и не се е задъхвал (почина от липса на кислород).
    Поздравили са се. Тя го е питала как са нещата и той е отговорил, че всичко е наред. Усмихнал се е и си е продължил по пътя... :cry:

    Ако някой може да ми обясни какво може да е значението на намачката риза и липсата на бастун, ще съм му много благодарна! Също така защо й се е явил точно преди Черешова задушница?
    Много ще съм благодарна!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.06.12 07:12#2АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Значението на съня Аз мисля, че се е явил, за да ви каже, че е добре и да напомни за себе си! :wink: ОтговорОтговор с цитат
  • 06.06.12 07:38#3Кристина ЦКристина ЦНовакРегистрация: 03.05.12Град: БургасОтговори: 10от: Значението на съняЗдравей! Аз си обяснявам нещата така: хората, които са починали не правят винаги това, което искат. Явно ТАМ (ако има такова ТАМ) има някакви правила. Примерно едната ми баба, Бог да я прости, беше обещала на братовчедка ми да се яви в съня й, когато почине. Но не се е явила нито веднъж. А с мен не беше кой знае колко близка, но се е явявала в съня ми доста пъти. Има някаква логика, която ние явно не можем да видим.
    С това искам да кажа, че явно дядо ти е дошъл в съня на майка ти, за да й каже, че всичко е добре, да не се притеснява. Може би той знае, че тя има нужда да знае това. А защо точно преди Черешова задушница - тогава са го пуснали, тогава е можело, тогава е трябвало... Относно бастуна и задъхването - чувала съм, че когато починат, хората са в идеално здраве - без бастуни, без липсващи крайници и органи, напълно здрави. За намачканата риза предполагам, че иска да покаже нещо на майка ти, което не може да й каже, но за това трябва да видиш в съновник.

    Аз лично бих си го обяснила така: идва дядо ти, обаче не може да каже на майка ти нещо, затова й го показва (намачканата риза). И й казва, че всичко е наред. Т.е. той има предвид, че в крайна сметка всичко ще е наред, да не се притеснява.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.06.12 03:03#4ДесиДесиНовакРегистрация: 03.06.12Град: СофияОтговори: 15от: Значението на съняTintiava :За намачканата риза предполагам, че иска да покаже нещо на майка ти, което не може да й каже, но за това трябва да видиш в съновник.


    И аз така си мисля... Намерих само едно-единствено тълкувание, но не ми се вярва...
    Благодаря за отговора
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest