Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»През кой сезон си роден?

През кой сезон си роден?

  • 28.11.12 07:44#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89През кой сезон си роден?Сезонът, през който сме се появили на бял свят, показва какви сме.
    Пролет

    Родените през пролетта обикновено имат ниско кръвно налягане и рядко стават жертва на сърдечносъдови заболявания. Това са личности, които обичат да започват нещата отначало и не ги стряска неуспехът. По природа са оптимисти, но когато се налага, могат да бъдат оптимисти, да повярват в успеха си и да се мотивират. Това са щедри хора – на чувства и на материални блага. Прекрасни спортисти, до дълбока старост остават в страхотна физическа форма.

    Лято

    Родените през летните месеци са хората на живота. Те обикновено имат изключително висок коефициент на интелигентност. Добри приятели са и умеят да дават правилни съвети. Интуитивни са и на тях може да се разчита. Ако искате приятни и дори екстремни емоции, поканете ги на неочаквано пътуване. Те ще приемат с охота и ще се забавлявате заедно. „Летните хора“ се учат блестящо и проявяват талант в математиката, психологията, физиката.

    Есен

    Родените през есента са склонни към песимизъм и депресивни състояния. Често правят от мухата слон. По-мързеливи са от останалите хора, въпреки, че могат да постигат лесно успехи, стига да поискат. Жадни са за знания, влече ги окултното. Въпреки, че са по-склоони да преувеличават нещата и да бъдат песимисти, те са добри съветници. Дълго обмислят преди да предприемат решение. Не са от най-смелите.

    Зима

    Хората, които са се появили на бял свят през зимните месеци, страдат по-често от депресии и лошо настроение. Те харесват „слънчевите личности“, но в същото време са респектирани и странят от тях. Изглеждат силни, а не им достига увереност да достигат докрай започнатото. Държат да знаят какво е чуждото мнение за тях. Подвластни са на студа обикновено живеят повече години от останалите хора.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.11.12 10:31#2АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: През кой сезон си роден?Много интересна тема, никога не бях се замисляла, че и сезоните имат значение за живота ни...Аз съм родена през зимата. Мерси за информацията!!! ОтговорОтговор с цитат
  • 01.12.12 03:29#3cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 241от: През кой сезон си роден?за пролетните зодий не е вярно.аз съм с високо кръвно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest