Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Много често сънувам починалия си баща - уморих се

Много често сънувам починалия си баща - уморих се

  • 03.05.12 01:00#1Кристина ЦКристина ЦНовакРегистрация: 03.05.12Град: БургасОтговори: 10Много често сънувам починалия си баща - уморих сеЗдравейте!
    Преди година баща ми почина и от тогава го сънувам много, много често!!! Уморена съм вече, в началото всяка нощ го сънувах, беше ме страх да заспивам, защото знаех, че пак ще го сънувам. И самите сънища ме карат да се страхувам от него. Сега вече по-рядко го сънувам. Но сънищата са пак ... един и същи основен сън, с малки разлики. Моля, ако може някой да ми го разтълкува!

    Ще опиша три свои съня...

    Сън първи:
    Бях в бащиния ми апартамент (В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ТАМ НЕ ЖИВЕЕ НИКОЙ, АПАРТАМЕНТА Е ПРАЗЕН) и баща ми се прибра. Толкова много се уплаших!! Минах бързо покрай него и почнах да звъня на вратата на съседния апартамент, където живее една стара дама, която е докторка. Тя изглеждаже сякаш скоро ще умира, бледа такава и..направо да я съжалиш, че толкова зле изглежда и ще умира. Казах й "Баща ми се прибра. Той знае ли, че е починал?? Някой трябва да му каже, че е починал, за да си ходи". В този момент той влезе при нас и май ме беше чул. Ама не беше хубаво, че ме е чул, защото съм го обидила с това. Той почна да ме дърпа за ръката. Изпитах ужас и малко след това се събудих.

    Сън втори:
    Пак бях в бащиния ми апартамент, но този път със съпруга ми. Седяхме си там. По едно време чух, че баща ми се прибира (стъпките по стълбите, отключването). Много се изплашихме! Съпругът ми ме пита какво ще правим и аз казах "ей сега ще ида да питам съседката". И отидох при съседката дето е докторка и й казах, че баща ми се е прибрал. Питах я "Ама той нали почина? Защо се прибира?". Съдедката, както в предния сън, изглеждаше много зле, сякаш ще умира. Тя легна на едно легло, на което преди години спяха родителите ми, а след това аз. Каза ми "Ми, ако имат достатъчно връзки, може да са го върнали" - с това тя имаше предвид едни роднини, че ако те имат връзки, са го съживили.
    Отидох пак в апартамента, а там мъжът ми стоеше прав, а баща ми беше седнал на леглото, на което си спеше приживе и на което го намерихме когато почина. В истинския живот баща ми е с тъмна кожа и нормално телосложение. Но в сънят ми беше огромен, пухкав бял-розов като бебе и гол. Питах го "Как си, тате?" А той само ми се усмихваше. Явно беше, че се чувства много добре, изглеждаше много доволен.

    Сън трети:
    С моя колежка бяхме в бащиния ми дом и пиехме кафе май, приказвахме си. Чух, че баща ми се прибира, беше в коридора, и колежката ми ме пита как така се прибира, като е починал. Аз, вече свикнала с това, че се връща от "онзи свят", й обясних, че много лесно се връща - "Както е умрял, идва и" - и не си довърших думите, защото колежката ме прекъсна като каза, че това са странни и страшни работи и тя си тръгва. Баща ми влезе в хола, усмихна се, май ме пита как съм и посегна да се оправя - да слага домашни дрехи, да си остави очила, телефон на масата (всичко както приживе). В този сън не бях много уплашена, но пак си тръгнах.

    Това е... всички сънища са аналогични.
    Моля, ако някой може да тълкува сънища...Какво означава всичко това??
    Дано не съм досадила на някого...не бих обърнала внимание, ако бях сънувала 2-3 такива съня. Но те са десетки!

    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.05.12 08:08#2MorenaMorenaНовакРегистрация: 04.03.12Град: -Отговори: 117от: Много често сънувам починалия си баща - уморих сеИли не може да се примири, че е починал , или иска нещо от теб, може да се страхува, че ще го забравиш и затова се явява в съня ти кой знае. Ходи по често на гроба му, кажи му там, че никога няма да го забравиш ей такива неща. Може да му занесеш нещо, което е обичал, когато е бил жив-храна, цигари, питие, ако искаш и любима песен му пусни. Дано има ефект. ОтговорОтговор с цитат
  • 04.05.12 10:19#3АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Много често сънувам починалия си баща - уморих сеСпоред мен ти си свикнала да се прибира, да бъде с теб и сега, тъй като ти липсва, подсъзнателно се опитваш отново да възстановиш тези моменти.Сигурно ти е трудно без него.
    Обикновено починалите се явяват на сън, за да предадат някакво съобщение, или да те предупредят за нещо.Помисли и за това.
    Мисля, че сънуваш, че баща ти е жив, защото искаш точно това, защото имаш нужда от него.По принцип смятам, че не той ти се явява, а ти предизвикваш това да се случва, явно имаш нужда да го видиш, да си припомниш миналото и несъзнателно ти искаш той да е с теб през нощта и това се случва.
    Аз например почти винаги не съм искала баба ми, която почина преди доста време, да ми се явява на сън, но тя ми се явява, обикновено, когато съм объркана или имам нужда от подкрепа.Когато я сънувам, доста се плаша, но всъщност починалите нищо не могат да ни направят, нали са починали.Не се страхувай от сънищата си с баща си! Не бива! Така го обиждаш - сякаш се страхуваш от самия него, а той ти мисли само доброто, сигурна съм!
    Сънищата ти са на психическа основа.Не съм голям спец по тълкуване на сънища, но все пак се надявам да съм ти помогнала с нещо!!!!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.05.12 09:50#4Кристина ЦКристина ЦНовакРегистрация: 03.05.12Град: БургасОтговори: 10от: Много често сънувам починалия си баща - уморих сеБлагодаря ви, момичета, че откликнахте!! И аз съм си мислела, че не може да се примири, че вече не е жив и, че иска да ми каже нещо.. Но щом продължавам да го сънувам, значи не съм го разбрала това нещо...ОтговорОтговор с цитат
  • 08.05.12 08:00#5didididiНовакРегистрация: 08.05.12Град: ПловдивОтговори: 1от: Много често сънувам починалия си баща - уморих сеПреди време четох книга , която си припомних бегло като прочетох написаното .
    Беше автобиографична книга ,която имаше пасаж в който бащата на момичето умира , но тя не изпитва особенно голяма мъка поради случлото се и постоянно сънува баща си.
    След което се обръща към известна гадателка , която и казва че духа на баща и не знаел , че е мъртав поради тази причина тя не е приживяла тежко смъртта му.Съветът до колкото си спомням от гадателката беше , момичето да отиде в апартамента на баща си (където е живял), да разкрие вцички огледала( до колкото знам се покриват след смъртта на някой) и да му каже на глас, че е починал (предполагайки че той е там).След като сторила това сънищата изчезнали и почуствала найстина вече липсата му.Може би той се лута затова постоянно го сънуваш и разговора,който водиш в съня ти 'но той е починал'.Не се стахувай и пробвай

    Мисля , че и в твоя случай е така.

    Успех
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.05.12 12:19#6надежда костованадежда костоваНовакРегистрация: 14.05.12Град: -Отговори: 1от: Много често сънувам починалия си баща - уморих сеМного съжалявам,но и при мен картинката е почети същата с една разлика ,че моя е починал преди 4 ри години и все още го сънувам.Снощи дори беше адски кошмарен и дори днес се разрових в нета и си направих рег тук,защото вече не издържам ОтговорОтговор с цитат
  • 16.05.12 07:23#7Кристина ЦКристина ЦНовакРегистрация: 03.05.12Град: БургасОтговори: 10от: Много често сънувам починалия си баща - уморих сеDiananew, много интересно е това, което си писала. Както споменах, апартамента е празен и там не живее никой. Но не е мой и би било много странно, ако помоля собствениците да вляза в жилището при положение, че е абсолютно празно.
    Не съм сънувала баща си от десетина дни...ще му кажа, че е починал, когато го сънувам. Не е лесно да запомниш, че спиш. Но не е и невъзможно.
    Искам също да кажа, че разказът ти ме плени и би ми било интересно да прочета книгата, за която говориш. Би ли ми казала коя е тази книга?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.06.12 06:01#8Кристина ЦКристина ЦНовакРегистрация: 03.05.12Град: БургасОтговори: 10от: Много често сънувам починалия си баща - уморих сеБях решила да се опитам да му кажа, докато го сънувам. Но стана така, че следващият път, когато го сънувах той беше с гръб към мен, просто седеше на някакво място и имах усещането, че не мога да говоря с него.
    Няколко дни по-късно брат ми ми каза, че ще ходи до апартамента, защото имал някакъв скрин на тавана, който не бил взел. Помолих го, ако може да влезе в апартамента, да застане пред огледалото и да каже на татко, че е починал. Да му каже, че аз съм казала да му каже това, да поговори с него сякаш го вижда. Е...брат ми ми каза, че го е направил, макар, че аз не съм сигурна напълно, защото идеята му се стори малко шантава, въпреки, че...в началото, когато татко почина племенникът ми няколко пъти разказваше, че "дядо снощи дойде да си играем" и казваше, че не го сънува, а, че идва (макар, че детето спи по време на тези игри).
    Следващият сън беше кратък - аз спя на моето легло в дома на баща ми (все едно, че е още едно време и си живея там), той влезе, от което аз се събудих и ми подаде закуска и шише кока кола. На сутринта купих една вкусна закуска и една кола и подадох на моя колежка, защото мисля, че на него това му се ядеше.
    И последния сън засега - той си е направил много хубава, топла, слънчева и уютна едната стая в апартамента и си живее там. Но не е там през цялото време, ходи някъде и се прибира. С мои приятели щяхме да ходим някъде и аз отидох да взема нещо от дома му, и внимавах да не изцапам, беше ми много приятно като влязох в неговата стая да я видя. Но него не го видях и сега ми е много мъчно.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest