Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»На всеки може да му се привиди образ на дух

На всеки може да му се привиди образ на дух

На всеки може да му се привиди образ на дух
Здравейте. Казвам се Меги, на 13 съм от Търговище. Забелязала съм, че доста от вас пишат подобни истории, че виждат духове поне образа им или ги чуват.

Но има само един единствен човек, който ги вижда и чува. Това е моята най - добра приятелка. Тя е като Мелинда от Шепот от Отвъдното и може да се свърже с тях.

Преди години беше починал дядо ми, но той не беше преминал в отвъдното заради мен. Тя ми беше казала, че вижда духове. Тя започна да ги вижда миналата година на 26 септември.

И това лято тя ми беше казала за това. Но я беше страх да ми каже, че дядо ми искаше да говори с мен. Но после ми каза.

Успях да говоря с него и му помогнахме да премине. Помагали сме и на други, но в повечето случаи тя им е помагала.

И искам да ви кажа, че ако ви се превиждат образи на духове или ги чувате, не се плашете.

Ако някой близък е починал може да ви преследва, явно иска да поговори с вас. Но е възможно някой пък само да ги виждат без да ги чуват, а други само да ги чуват.

Ако имате подобен проблем моля пишете ми в скайп : megit0_97. Аз и моята най - добра приятелка, можем да ви помогнем с този проблем или ако има дух, който ви преследва за да ви помогнем да се свържете с него по някъв начин.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
bibi miro
bibi miro
20.08.2010 17:24
Миличка, не се засягай, но твърде налудничево звучи, имайки в предвид годините Ви, повечето хора биха се усъмнили в способностите на приятелката ти ? Именно за това, според мен нямаш и коментари. Шепот от отвъдното е хубав филм и аз го харесвам. Недей да се подвеждаш по такива неща, защото сега си на 13, а докато станеш на 23, може да полудееш. Твърде сериозно нещо е да твърдиш, че някой говори с мъртвите. Но въпреки всичко, има едно - но. Ако приятелката ти е помогнала на теб и дядо ти, би ли ми разказала как точно го направи, че ми е любопитно - пък може да си сменя и мнението.
0
0