Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Виждам нещо като дух на жена

Виждам нещо като дух на жена

Виждам нещо като дух на жена
В продължение на 1-2 месеца сънувах един и същ сън. Понеже аз спа с лице към стената така и се събуждах в съня ми. Той започваше как се събуждам с лице към стената, стаята ми беше загасена, обаче не беше тъмно а зеленикаво. Обръщам се и виждам нещо като дух, беше жена.

Ставам от леглото да отида при родителите ми в другата стая и крещя, обаче тя ми е взела гласа и стоя пред вратата на спалнята на наще и не мога да вляза защото тя я е залостила. Почнах да го сънувам всеки ден до една степен, където в съня си само като отворех очи знаех какво ще сънувам и т.н, което беше много странно.

От доста време сънувам подобни сънища даже снощи сънувах как тялото ми е парализирано не мога да стана пак имаше някой в стаята ми.

Ако някой може да ми помогне да разбера какво може да означава това ще съм много благодарна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
03.05.2017 17:12
Хм, да се става проблем за сънна парализа. Или има някаква тъмна енергия около теб. Говори с родителите си за предишните собственици на апартамента.
2
0
maria_kiril
maria_kiril
20.04.2017 23:36
Ами може би имаш демоничен проблем. Правила ли си ритуали? Ако отговора ти е "да" тогава определено имаш проблем. Ако не си кръстена иди и се кръсти за да имаш ангел пазител.
2
0