Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Последствията след викане на дух

Последствията след викане на дух

Последствията след викане на дух
Здравейте! ! !
С моя много добра приятелка викахме дух. На следващия ден ни се случиха странни неща. На приятелката ми Сарина се случи следното :№1 Тя има котенце което спеше на дивана, а Сари четеше книга до котето. По едно време нещо буквално избута котето от дивана. Случка №2 : Тя беше в стаята си (вратите и прозорците в стаята й бяха затворени)и рисуваше, изведнъж котето й започна да съска и с оголени нокти драскаше в във въздуха. Когато Сари отиде да провери какво й е чу нещо наподобявайки смях и постоянно чува някой да шепне името й.

Случка №3 : Тя говереше по телефона с дядо си. Тока угасна у нея и при мен, но в съседните къщи имаше ток. (ние живеем една до друга и окола нас има и други къщи)Тя излезе в двора заедно с котката си , и изчака (родителите й бяха по работа някъде). Когато видя, че в къщата е отново светло влезе вътре. Когато влезе се шокира-в стаята й всичко беше разхвърлено.

Тръгна да оправя и ми се обади по телефона и ме попита дали нещо се е случило и при мен и изведнъж я чух да пищи и хукнах при нея. Тя ми каза, че видяла силуета на покойната си баба. След като каза това и двете видяхме баба й, която ни правеше знак да я следваме. Сарина я попита какво я попита какво иска и отговорът беше: ПОМОЩ
Сега вие ми помогнете! Какво да направим? ? Как да прогоним духът? Мерси предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Mariq
Mariq
10.07.2014 10:08
Ако бяхте поне малко умни нямаше да се занимавате с сеанси и викане на духове, ако не споделите с възрастен човек, който се занимава с това ще имате същата съдба (най-вероятно) като Мика и Кейти от филма, паранормална активност, и разбира се нямате ли си друга работа от викането на духове, по-добре не призовавайте духове, демони и всякакви такива, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ СЕ ПОЯВИ
5
0
Alone under the stars.
Alone under the stars.
09.07.2014 08:12
Ами духа може да прогоните ако направите същия ритуал, с когото сте повикали духа и да се извините, но може и да прочетете в някоя мистична книга и да разберете как .. това си е от вас! :))
0
0
bella2002
bella2002
04.07.2014 17:19
Аз пък ще ви препоръчам да направите ритуала и да се извините, че то обезпокоихте...
3
0
Petko Dragov
Petko Dragov
03.07.2014 15:31
Спрете да си играете с неща които и не подозирате, колко може да са опасни! Просто детската ви игра, може да ви промени живота. Писах го и в друга статия, надявам се и вие да се вразумите!
11
0
bobo
bobo
03.07.2014 13:12
спрете наркотиците
13
6
Денислав.
Денислав.
03.07.2014 11:11
Имах подобна случка.Бяхме много изплашени но аз знаех да да го върнем обратно.За да се отървете от дух на е необходимо да се запалят три бели и три черни свещи,Рисувате кръг и в него пишете пола на духа.Запалвате свещите и казвате.От мрак и светлина тебе призовавам аз силата ти вярна да се върне в този час,призоваваме не те ний от гроба за да разрешим загатка нова.След като се появи гасите черните свещи и повтаряте.От където идваш ти там се върни на ада или на рая само господ ще реши,освобождаваме те в този час и няма да си обезпокоен от нас.това се повтаря докато не изгорят белие свещи...Сега след като изгорят със последната бяла свещ правите кръст в кръга,прекадявате и казвате господна молитва.След като извършите това напръскавате мястото със светена вода.Прекръствате се 3 пъти и 3 дена по ред си миете лицето със светена дова това е ! ДЕЙСТВА..
1
4
Зетабета
Зетабета
01.07.2014 17:59
Здравей! Да освободиш духа,да не те преследва,се изисква време и умение,да не го ядосате.Грешката,която правят всички-започват,викат,незнайно кого и защо,а след това не го освобождават,бързо събират нещата и бягат,горката душа не може да се върни назад,защото не е освободена и преследва онези,които са я безпокоили,търси помощ да се върне в своя свят! Сега ще трябва да повторите всичко с листа и иглата,но Около вас Нарисувайте Кръг ,влезте в него,сложете неща като преди и призовете духа,който вече сте извикали Извинете му се!!! и го Освободете,помолете го да си отиде и да ви прости.Кръга,който ще нарисувате,в четерите края сложете кръст да ви пази.Направете си молебен за здраве,ден неделя.Успех.
10
0
Някоя
Някоя
05.07.2014 21:23
А не трябва ли да направят по-добре защитен кръг от сол за да са в безопасност по време на гоненето? След това е хубаво да направят цветилище в целия апартамент, като пръснат във всеки ъгъл във всичките стаи със сол разтворна в светена вода. Така няма да може онова да дойде пак!
0
0
izabela
izabela
01.07.2014 22:43
Благодаря ти много
7
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
01.07.2014 16:17
Щом викате трябва да знаете и да се отървете. Който иска помощ е попаднал на лошо място. Не се правете на богове, защото ще го
последвате.
6
3