Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дяволът в образа на дете

Дяволът в образа на дете

Дяволът в образа на дете
Често сънувам едно и също място, на което минава трамвай и всеки път някое малко дете изскача пред трамвая, който никога не спира, а детето винаги се спасява като по чудо.

А аз всеки път стоя като парализирана и не мга да направя нищо,не мога да ги спася. Този път обаче сънят беше по-различен. Малкото момиченце което притича пред трамвая дойде при мен, исках да я гушна, а тя се дърпаше и тогава видях лицето й. Имаше нещо неземно в нея и в начина по който гледаше.

Първо си помислих,че носи нещо божествено, докато не направи един жест с ръка, който сочеше земята. Опитваше се да извади нещо от нея. Вътрешно вече бях убедена какво представлява и исках да избягам, но тя се приближи и ми каза,че може да изпълни най-съкровеното ми желание. Така свърши съня ;P
Интересно ми е как да го тълкувам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Teodora
Teodora
24.03.2015 11:55
Ако дявола те погали, значи иска да открадне душата ти!!
4
0
Анонимен
Анонимен
23.09.2018 12:54
На мен ми случи следното:бях в стаята си и изведнъж се събудих през нощта ,защото ми се пиеше вода ,тогава усетих,че не съм сама и видях висока черна фигура на демон без очи ,който стоеше точно до мен , обаче нищо не ми направи,само да отбележа ,че срещу мен имаше огледало и беше 2 през нощта,какво да направя Теодора ?
0
0
Стефи
Стефи
01.12.2014 06:04
Послушай ,,анонимка,,..това е предуореждение че не Бог е близо до теб а другия,той не подмамва силни в вярара защото збае че не може,а слабите и колебаещите се...така е.
Чети словото и бъди близо до Бог за да е близо и той до теб,той е спасението ни.
15
0
Инж.Надежда Михайлова
Инж.Надежда Михайлова
08.11.2014 01:37
Не обръщай внимание защото сънищата са объркана работа.
2
5
анонимка
анонимка
13.08.2009 01:01
Според мен дяволът иска да те завладее, като те примамва с тази фраза - мога да изпълня най-съкровеното ти желание. Помни, че Бог не подарява така нещата, ами иска да си ги заслужиш. И един съвет от мен-недей да приемаш каквото и да е примамливо желание. Защото тръгнеш ли по този път, връщане назад няма.
51
1