Бели образи зад мен на снимките

Бели образи зад мен на снимките
Снимка: sanovnik.bg
Искам да ви разкажа какво ми се случи една вечер. Преди няколко години се прибрах от разходка, на пръв поглед вечерта ми се струваше най - обикновена. Навечерях се и си казах нека да се поснимам, минаваше полунощ.

Повечето от вас знаят, че пуберите се снимат с/у огледалото и аз не правя изключение. Беше изгасено навсякъде, застанах пред огледалото с дигиталния и се снимах и какво да видя ?

Зад мен има някакъв образ, стреснах се, светнах веднага крушката, нямаше нищо. На снимката се вижда бял образ под формата на малко човече, което е седнало или мече. Огледах огледалото да видя някакви следи да не е зацапано, но не беше.

На следващия ден споделих с една приятелка и решихме да се снимаме пред огледалото. Първа беше тя, нямаше нищо. Застанах аз, снимах се и пак това бяло нещо зад мен.

До ден днешен не зная какво е било и сигурно много хора ще си кажат, че е поредната измислица, не е, истината е.

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Terran
Terran
16.11.2011 16:59
Пробвай с други дрехи, друга камера/фотоапарат и в друга стая.
0
0
adz
adz
03.10.2011 11:10
Така мадам, по принцип не се зарибявам с фотография или тем подобни, но мога да ти кажа, че можеш да се успокоиш. Това се случва често с дигиталните апаратчета. Дори някой път и без огледало, понеже светлината се пречупва, така де, не точно, ама така на кратко казано. Не съм някой хейт, спокойно. Приятно снимане и по малко филми.
0
0
malinko
malinko
27.09.2011 11:59
Само при мен излизаше и само на снимки.
0
0
гхг
гхг
25.09.2011 13:00
Гледай Shutter, може да ти даде някои отговори. По действителен случай е.
Само когато се снимаш ли се появява, или винаги, когато гледаш в отражателни повърхности: огледало, метален съд и нещо ?

Може да е несвършена работа от миналото, която се отнася само и само за теб, за това твоята приятелка не вижда този образ ? Успех.
0
0