Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Бели образи зад мен на снимките

Бели образи зад мен на снимките

Бели образи зад мен на снимките
Искам да ви разкажа какво ми се случи една вечер. Преди няколко години се прибрах от разходка, на пръв поглед вечерта ми се струваше най - обикновена. Навечерях се и си казах нека да се поснимам, минаваше полунощ.

Повечето от вас знаят, че пуберите се снимат с/у огледалото и аз не правя изключение. Беше изгасено навсякъде, застанах пред огледалото с дигиталния и се снимах и какво да видя ?

Зад мен има някакъв образ, стреснах се, светнах веднага крушката, нямаше нищо. На снимката се вижда бял образ под формата на малко човече, което е седнало или мече. Огледах огледалото да видя някакви следи да не е зацапано, но не беше.

На следващия ден споделих с една приятелка и решихме да се снимаме пред огледалото. Първа беше тя, нямаше нищо. Застанах аз, снимах се и пак това бяло нещо зад мен.

До ден днешен не зная какво е било и сигурно много хора ще си кажат, че е поредната измислица, не е, истината е.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Terran
Terran
16.11.2011 16:59
Пробвай с други дрехи, друга камера/фотоапарат и в друга стая.
0
0
adz
adz
03.10.2011 11:10
Така мадам, по принцип не се зарибявам с фотография или тем подобни, но мога да ти кажа, че можеш да се успокоиш. Това се случва често с дигиталните апаратчета. Дори някой път и без огледало, понеже светлината се пречупва, така де, не точно, ама така на кратко казано. Не съм някой хейт, спокойно. Приятно снимане и по малко филми.
0
0
malinko
malinko
27.09.2011 11:59
Само при мен излизаше и само на снимки.
0
0
гхг
гхг
25.09.2011 13:00
Гледай Shutter, може да ти даде някои отговори. По действителен случай е.
Само когато се снимаш ли се появява, или винаги, когато гледаш в отражателни повърхности: огледало, метален съд и нещо ?

Може да е несвършена работа от миналото, която се отнася само и само за теб, за това твоята приятелка не вижда този образ ? Успех.
0
0