Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»На някой случвало ли му се е да вижда тунела

На някой случвало ли му се е да вижда тунела

На някой случвало ли му се е да вижда тунела
Искам да попитам на някои случвало ли му се е като си затвори очите да вижда само лица,очи и доста често виждам някакъв тунел.

Когато видях тунела за пръв път беше с най-различни цветове и сякаш нещо искаше да се свърже с мен или се опитваше да стигне до мен и сърцето ми започна да бие много учестено и много се изплаших!

Или пък вечер като си легна и като е тъмно и като гледам към тавана все едно покрива го няма и виждам звездите,а когато е светло когато погледна към небето виждам нещо като тъмни прозрачни въздушни маси.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ggg
ggg
03.02.2013 12:47
плод на въображение
0
0
zefit
zefit
30.01.2013 17:52
Не е нищо особено.В ежедневието се сблъскваш с много стресиращи неща и като си затвориш очите ги виждаш.Или обратното - да виждаш хубави неща,в зависимост как си прекарваш деня.И на мен ми се случва,но не се плаша,защото знам,че това не е нищо.Аз съм виждал вълни.Когато се опитам да ги погледна,те сякаш са живи и изчезват.Но не моментално.Сякаш бягат и не искат да ги виждам.Също така съм виждал и най-различни цветове.Най-често зелено.Това е любимия ми цвят,защото това е цвета на зелената трева,дървета и изобщо на природата.Но не виждам природата,а само зеления цвят.Това е.Няма нищо за което да се безпокоиш! ;)
0
0