Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Как да разчитам езика на тялото му

Как да разчитам езика на тялото му

Как да разчитам езика на тялото му
Здравейте! Исках да поговоря с някого за това, защото вече се побърквам :blush: .. Ако ви кажа, че съм на 14г. знам, че може би няма да ме вземете на сериозно, ако съм някакъв читател и аз нямаше да се взема кой знай колко на сериозно най-вероятно, но това е истината нямам какво да крия. Та историята е следната:

Аз помогнах на едно момче (нека нарека момчето Д.) да преодолее бившата си (и това е смешно но както и да е, защото той е на моите години и в моя клас ) Та както и да е направих го не защото си падах по него, а защото обичам да давам съвети и да разсъждавам..

нон-стоп нещо мисля. Та въпросното момче го харесвах преди 2 години сигурно, (каква любов е била не знам, чак сега като си помисля и ми става смешно, но няма значение ) но той не ми обърна внимание и непрекъснато се дразнеше от това.

Но след като му помогнах с бившата му, той сякаш започна да ме гледа с други очи. В смисъл взе ме на сериозно, започнахме да общуваме по-често след това. Основно чрез скайп естествено. В училище беше по-различно..

от време на време си мятахме по някой поглед, но нищо конкретно, защото единия като види, че си засича погледа с другия веднага измества поглед. И така сигурно цял срок.. вече сте разбрали предполагам, че аз естестено отново започнах да го харесвам. :blush:

След всичко това се мина известно време и едно момиче (после разбрах, че тя е била виновна) направи фейк на момчето Д. в един сайт.. и там започна да говори от негово име на мен:

"- Аз съм Д. харесвам те (ала-бала)"
Аз усетих много съмнителна тази работа и заявих, че съжалявам, но това не е той! И естествено започна да упорства. На мен ми писна от всичко това защото продължи повече от седмица.

И реших да кажа на момчето, че в един сайт има негов фейк, който се представя за него и ме занимава с глупости. Той като разбра много се изнерви и започна да пише на фейк-а.. започна да го псува, да го обижда и т.н.

На следващия ден това момче, с което уж бяхме много добри приятели започна да ме избягва и дори ми върна някакъв химикал, който ми беше взел много отдавна и всеки час пишеше с него си спомням въпреки, че имаше още поне 10 в джоба си.

И не помня какво се случи, че фейк-а призна, че е едно момиче от класа. На мен ми писна тотално от това негово поведение защото той започна да се отддръпва по някакъв начин и го помолих да ми обясни какво става и какво се промени след фейк-а?

Той не ми отговори нищо конкретно, измъквайки се с едно: " А, нищо няма." И после това момиче беше на линия в скайп и му писала, че много съжалява, че се е намесила там където не и е работата и още куп подобни.

После му казала някаква глупост за мен и той и казал да си гледаме работата и двете.После аз май започнах да му мрънкам и стана въпрос за това, че сме се били харесвали и аз му казах ако това ти е най-големия проблем не те харесвам, радвай се ! Той каза, че се радва, но до колко го е мислел не знам. На мен ми прикипя вече и понеже момичето направи конферентна дискусия с мен и него, аз започнах да постъпвам така както тя направи, но под друга ф-ма..

това е дълга история вече и на края излезнах, като им казах да ме извинят, но трябва да си гледам работата. После момчето ми писа: "Аа, опасна! Много добре я подреди браво!"

Аз му кажах, че това не е "най-идеалната" ми страна, но той каза, че в тази ми страна нямало нищо лошо . После аз продължих да му правя на инат и се правих, че не го виждам дори. След тези изпълнения, след сигурно седмица, той се опита да завърже някакъв разговор, но аз не му позволих изобщо.. директно го отрязах.

След 2 или 3 неуспешни опита той започна да ми взема чатата, химикалите, несесера и куп подобни, защото знаеше, че няма как да не си ги взема или да му се размърморя. Дори веднъж когато имахме модул (понеже аз им казах, че ще отида) друг съученик попита момчето дали ще ходи на модула и той каза не. После съученикът ни каза, че никой няма да ходи, защото на никой не му се ходи, само аз, приятелката ми и още едно момче.

Д. ме попита защо ще ходя? Аз му отговорих, че нямам какво да правя вкъщи, а той ме попита какво ще правя на модула и се засмя. Казах му, че със сигурност ще е нещо по-интересно от стоенето на едно място и той нищо не каза.

После ме изпитаха по БГ и имах 4 защото се паникьосах.. г-жата беше ядосана от предишния клас и ние го отнесохме, пак. След часа видях, че Д. искаше да ми каже нещо, но нямах време за това сега.. и след голямото междучасие каза, че отговора ми е бил за 5 защото тя го изпитала, той не казал почти нищо, а тя му писала 4.

И аз му обясних, как стоят нещата.. после го попитах дали ще ходи на модул? Той каза, че не знае и накрая дойде и започна да се срамува, видях го в изражението и държанието му..

На модула бяхме аз, той, една приятелка и едно друго момче. И накрая класната ни върна защото било много горещо Та въпроса ми е възможно ли е и той да изпитва някакви чувства, или не знам объркана съм и защо след като момичето от фейк-а ми каза, че той ме харесва той се отдръпна от мен?

И ако е възможна някаква връзка какъв е проблема? Искам да чуя мненията ви! Дори и да ме критикувате искам да разбера какво мислите. Благодаря предварително! :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
бонбонче
бонбонче
27.06.2013 16:29
Видях мненията на много хора,които ти казват да му кажеш ти!(почти на същото положение като теб съм)Ако не можеш да му кажеш или по-точно те е срам имам една идея,която нз дали ще ти свърши чак толкова голяма работа!Когато се съберете там "групата" по приятелски и той е там играйте на шише!(гледай да застанеш срещу него)ако избере истина попитай го кой харесва!
0
0
Любов
Любов
13.05.2013 22:42
Просто му се обади и му кажи какво изпитваш ... Не е толкова страшно колкото си мислиш
0
0
Анонимка
Анонимка
12.05.2013 22:23
Ами .. страх ме е .. не знам как ще реагира ...
0
0
mady
mady
12.05.2013 22:02
Аз мисля, че те харесва и трябва ти да направиш първата крачка. :)
0
0
Алекс
Алекс
11.05.2013 12:56
любов любов.Това е толкова сладко.Понякога момчетата са стеснителни.Кака ми ми каза че имало някакво момче което я харесвало и и казало след 2 години.Затова действаи говори с него него направо за да не се стеснява.Питай с да или не без средно полжение.
0
0
cvetelina
cvetelina
09.05.2013 20:02
моето мнение с риск да се повторя е да се бориш за него.любовта изисква жертви.ако искаш направи първата крачка.няма нищо срамно.така поне ще знаеш какво да очакваш.
0
0
Mila
Mila
09.05.2013 17:54
Аз мисля че той те харесва и ако той не може да разкрие чувствата си не се страхувай и...направи първата крачка;-)
0
0