Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»На всеки може да му се привиди образ на дух

На всеки може да му се привиди образ на дух

На всеки може да му се привиди образ на дух
Здравейте. Казвам се Меги, на 13 съм от Търговище. Забелязала съм, че доста от вас пишат подобни истории, че виждат духове поне образа им или ги чуват.

Но има само един единствен човек, който ги вижда и чува. Това е моята най - добра приятелка. Тя е като Мелинда от Шепот от Отвъдното и може да се свърже с тях.

Преди години беше починал дядо ми, но той не беше преминал в отвъдното заради мен. Тя ми беше казала, че вижда духове. Тя започна да ги вижда миналата година на 26 септември.

И това лято тя ми беше казала за това. Но я беше страх да ми каже, че дядо ми искаше да говори с мен. Но после ми каза.

Успях да говоря с него и му помогнахме да премине. Помагали сме и на други, но в повечето случаи тя им е помагала.

И искам да ви кажа, че ако ви се превиждат образи на духове или ги чувате, не се плашете.

Ако някой близък е починал може да ви преследва, явно иска да поговори с вас. Но е възможно някой пък само да ги виждат без да ги чуват, а други само да ги чуват.

Ако имате подобен проблем моля пишете ми в скайп : megit0_97. Аз и моята най - добра приятелка, можем да ви помогнем с този проблем или ако има дух, който ви преследва за да ви помогнем да се свържете с него по някъв начин.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
nedelcho
nedelcho
27.02.2013 11:05
и аз не вярвам в духове но снощи но чесна дума снощи ми се привижда един дух който стоеше на стола ми и ме гледаше но аз бях полу сънен но успях да го видя долу горе как изглежда се беше един мъж с тънко лице и после изчезна не съм луд за пръв път ми се случва не си измислям и не знам сега за какво ми се е явил моля кажете ми какво да направя фейсбука ми е Неделчо Цонев Братоев
0
0
лорс
лорс
09.10.2010 14:13
Стига глупости. На 13 си и в пубертета е нормално да си мислиш за такива неща. Но трябва да разбереш, че това са измислици.
0
0
megi97
megi97
24.08.2010 14:10
За бога, тя не си въобразява.
0
0
хах
хах
23.08.2010 16:06
Дали твоята приятелка не гледа много филми ?
0
0
bibi miro
bibi miro
22.08.2010 18:47
Е, според теб как да поговоря с умрял ? Имаш ли някаква идея ? Кажи ми ? Ако наистина смяташ, че можеш да ми помогнеш ти и приятелката ти, Ви благодаря. Можем в последствие да си разменим и адрес за кореспонденция.
0
0
megi97
megi97
22.08.2010 12:40
Ами тя среща всякакви духове, познати и непознати. Те се свързват с нея. А за твоя проблем мисля, че може някой дух да те преследва, ако имаш близък починал може би иска да поговори с теб. Или в тоя случай, може някой дух да търси отмъщение.
0
0
bibi miro
bibi miro
21.08.2010 12:01
Ами само ваши близки ли вижда или и непознати духове ? Те ли се свързват с нея или тя с тях ? Напоследък докато спя се задушавам, спира ми дъха и рязко се събуждам. Доста ужасяващо, когато се събудя са ми изтръпнали краката, дори и устните даже. На какво според вас се дължи ? Нищо, че сте по - мънички, може пък с нещо да ми помогнете. Благодаря.
0
0
megi97
megi97
20.08.2010 19:57
Ами да и аз отначало не ми се вярваше много, че тя вижда духове, но после ми разказа какво беше казал дядо ми на нея. А аз тези неща не съм и ги казвала. Пра баба ми също беше починала преди години. Дядо ми е казал на моята най - добра приятелка - Симона, че тя също не е преминала в отвъдното и ни каза да и помогнем. Но тя така и не се беше появила пред Симона. В същия ден се беше появило едно друго момиче. Разбрахме, че е от Варна, на 20 години и аз се сетих, че тя е едно момиче от Импулс, с което се бяхме скарали. И ни беше разказала случая как е починала. С гаджето и бяхме на дискотека, когато се връщали от там катастрофирали, целите ми дробове се бяха разкъсали. А целта и била да ме изплаши и го постигна. С след това премина в отвъдното. След седмици се беше появило едно момче. Почна да пише в статуса на Симона. Ние двете много се изплашихме. Разбрахме, че е гаджето на 20-годишното момиче. Искаше да знае дали тя е преминала. Като разбра отговора и той премина.
0
0