Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСънувах себе си в паралелна вселена
Нямам представа. Но предполагам че от 14-15 годишен до 21 годишен е трябвало да си друг човек. Може би това е посланието.
АнонименМагия ли е ?
И на мен някой ми е направил магия, обаче при мен няма това с яйцата. Как да разбера кога ще се махне?
АнонименМагия ли е ?
Аз съм убеден че тези гледачки се занимават с окултизъм.
АнонименСънувах странен ритуал
Много странен сън.
АнонименСънувам само хранителни продукти
Може да напълнееш. Предполагам.
АнонименНегативна енергия
Това вярно ли е? Аз имам бяло котенце. То така и така няма душа, как да прехвърля моята отрицателна енергия върху него?
АнонименНегативна енергия
Винаги съм имал коте вкъщи. Имал съм доста котки и винаги съм бил нещастен. Това са суеверия, и ако беше вярно това щеше да го пише в библията. Аз съм чувал за жертвоприношение към Бог. Само не знам как става, но като разбера може и да жертвам нещо. Чел съм и че почти всеки грях може да бъде простен чрез кръв. Именно греховете ми ме мъчат.
АнонименНегативна енергия
Ами аз съм чел в библията за жертвоприношенията към Бог. Много пъти съм признавал че съм грешен дори и сега. Не усещам някакво облекчение като казвам че съм грешен. Все пак не мисля че съм способен да го убия но това става за секунди. От години не съм се чувствал щастлив и сега търся начин да се избавя от цялата тази негативна енергия.
АнонименНегативна енергия
Знаеш ли за какво си спомних. Като малък планирах да събирам котки от улицата и да ги затварям в клетка просто за забавление. Дълго време не успях да хвана нито една котка и накрая хванах една и я затворих. Но малко след това погледнах към нея и тя мяукаше... стана ми жал и я пуснах на свобода. Няма да го убия не съм способен.
АнонименХората са лъжци
Хората са лъжци, живота на земята е прекалено евтин и жесток но Бог съществува. И аз съм яко ударен от живота и много се сърдя на Бог но какво да се прави... и между другото молитвата трябва да е постоянна! В лоши моменти ние се молим на Бог, но щом щастието дойде ние отново забравяме Бог. За това Бог допуска страданието. И аз съм като теб нещастен и просто чакам да дойде щастието.
АнонименСънувам, че не мога да се бия
Може да стане обратното. Аз на пример сънувах как се сдобрявам с един човек а в действителност той ме удари.
АнонименПоследна нощ
Колко сладко
АнонименКак да сънувам, това което искам?
Аз си мисля че на Бог му е трудно да се свързва с мен или изобщо със света. Иначе нямаше да има толкова зло?
АнонименМоже ли да се срещнем в съня си
Не ми се вярва, не мисля че е възможно.
АнонименИмам дислексия
И при мен е нещо подобно, понякога бъркам английски с български думи и веднъж ми се изсмяха яко! И понякога и на мен ми отнема много време да напиша някой пост. Да не говоря колко съм зле с общуването с хората. Надявам се това да те успокои малко.
АнонименЖивотът ми няма смисъл
И моето положение е подобно, обаче аз вместо да имам много приятели предпочитам да имам 1 приятелка която да ме намира красив, мил ... няма значение. Моя начин да се успокоя е като ходя на покрива на блока, вземам една тетрадка и химикал и пиша до Бог, моля го да ми помогне и така нататък(понеже ме е срам да го моля на глас). И аз съм зле физически психически но твоята история звучи адски тъжна. Ходя на покрива към 5:30 сутринта, вижда се луната която ми напомня на момичето ми мечта, има вятърче... приятно е и няма кой да те притеснява. Никой не ходи там и можеш да мислиш на спокойствие.