Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Хората са лъжци

Хората са лъжци

  • 23.07.14 08:48#1M. G.M. G.НовакРегистрация: 01.07.14Град: -Отговори: 1Хората са лъжциХора тук са лъжци! Нищо не е вярно! Само лъжат! Мен така яко излъгаха и то 100 пъти. Не им вярвайте те са отвратителни лъжци! Дори и Бог не съществува.Толкова молитви имах към него и какво стана е се изпълниха!Не им вярвайте! Аз вече нито вярвам в тях,нито в Бог.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.07.14 02:38#2IvanIvanНовакРегистрация: 31.01.13Град: Гоце ДелчевОтговори: 18от: Хората са лъжциХората са лъжци, живота на земята е прекалено евтин и жесток но Бог съществува. И аз съм яко ударен от живота и много се сърдя на Бог но какво да се прави... и между другото молитвата трябва да е постоянна! В лоши моменти ние се молим на Бог, но щом щастието дойде ние отново забравяме Бог. За това Бог допуска страданието. И аз съм като теб нещастен и просто чакам да дойде щастието.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.08.14 04:48#3Tanya IvanovaTanya IvanovaНовакРегистрация: 04.03.11Град: ВарнаОтговори: 18от: Хората са лъжциЗнаеш ли наскоро прочетох една история. Една млада жена била болна от тежка, но лечима болест. За да бъде излекувана били нужни много пари. Близките и с помощта на медиите организирали благотворителна акция, чрез която успели да съберат парите и да изпратят болната жена в чужбина за лечение. Но преди да бъде извършена животоспасяващата операция, жената починала от някакво усложнение. Научих тази история от разказа на брат и. В покъртителното си писмо, което тои бе написал след смъртта на сестра си, той се заканваше на Бога, че ако го срещне някога някъде ще го пребие и все пак имаше и силата, и доблестта да благодари на хората, които му бяха помогнали в благотворителната акция. Това, което ме впечатли беше, че той беше загубил вярата си в Бога, но делото на всички хора, които се бяха опитали да им помогнат, явно го беше убедило, че е по важно да не загубиш вярата си в хората.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.08.14 09:41#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Хората са лъжциТака е - мамят и са глупавички. Но това си го заплащат, поради подценяването.
    Стрепти, виждам че заплатката те е направила над много хора, нз дали ще отговориш, но какво се случи с парите от твоята история? След като не са били вече необходими за заплащане на лечението.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest