Притчи за Успеха
Parables of SuccessPriče o Uspehu
Притчи за Успеха

Притчи за Успеха

Притчи за успеха и пътя към него. Поучителни притчи за успех от целия свят.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Притчата за зодия БлизнациПритчата за зодия Близнаци
07 Май
Близнаците са зодиакалният знак, който природно е надарен с дар слово. Те си служат с думите с изключително майсторство и впечатляват всеки с уменията си за общуване.
Притчата за зодия ОвенПритчата за зодия Овен
30 Април
Наумили си нещо един Овен, бъдете сигурни, че ще го направи и нищо не може да застане на пътя му. Как точно се изразява тази черта на Овните може да разберете от притчата, която ви представяме.
Притчата за зодия ЛъвПритчата за зодия Лъв
22 Април
Една притча най-добре описва поведението на зодия Лъв. Зодията, която има най-високо самочувствие и живее за аплодисментите на околните, може да има много трагична съдба, както показва тази история.
Притчата за зодия РибиПритчата за зодия Риби
16 Април
Характерът на зодия Риби е може би най-трудният за разгадаване и точно тяхната загадъчност е това, което ги отличава от останалите зодиакални знаци.
Притчата за зодия ДеваПритчата за зодия Дева
14 Април
Тази притча ще ви разкрие характеристиката, която всички представители на зодия Дева притежават. А самите Деви могат да разберат коя е най-голямата им слабост, върху която трябва да работят, за да не бъдат цял живот нещастни.
Притчата за зодия РакПритчата за зодия Рак
28 Март
Защо поведението на представителите на зодия Рак е такова, каквото е, може да разберете от една притча, посветена на зодията. Тази мъдра история е посветена само на зодия Рак.
Как мравката губи мотивация за работаКак мравката губи мотивация за работа
24 Февр.
Мравката много обичала своята работа и изпълнявала своите задължения съвестно, не лъвът – нейният шеф, решил, че може да бъде още по-ефективна с подходящата мотивация.
Притчата, която ще разкрие истинския ви нравПритчата, която ще разкрие истинския ви нрав
15 Февр.
Ученик, който се стремял да бъде по-мъдър, вглеждайки се в себе си, не успявал да си отговори на въпроса Кой съм аз. Затова отишъл при своя учител за помощ.
Притча за търсенето на щастиеПритча за търсенето на щастие
04 Февр.
Един младеж изпитвал силни колебания относно наставленията, които му давал неговият учител. Той решил отново да го посети, за да намери изход от съмненията си.
Притча за художникаПритча за художника
02 Септ.
Живял преди много години в Индия един талантлив художник, който имал много ученици. Когато най-добрият от тях приключил обучението си, учителят му заръчал да изнесе картините си в центъра на града.