Мъдри Мисли

Мъдри Мисли

Мъдри мисли, сентенции и поучителни истории. Мъдри мисли от цял свят. Мисли на известни личности%
Красиви мисли за есентаКрасиви мисли за есентаПредлагаме ви да видите няколко красиви мисли за есента, които ще ви припомнят, че есента е не по-малко приятен сезон, който също има своето очарование.
В Световния ден на красотата прочетете велики мисли за красивотоВ Световния ден на красотата прочетете велики мисли за красивото
09 Септ.
Антония Р.
На 9 септември отбелязваме Световния ден на красотата. Празникът е учреден от Международната комисия по естетика и козметология през 1946 година, а тук може да прочетете някои от най-красивите мисли за красивото.
Мотивиращи цитати от Марк АврелийМотивиращи цитати от Марк АврелийМарк Аврелий е велик император и автор на книги, свързани с философия, мотивация, самодисциплина и самоусъвършенстване. И макар той да е живял във II век, насоките, които дава в писанията си, продължават да са актуални.
Незабравими цитати от творчеството на Блага ДимитроваНезабравими цитати от творчеството на Блага ДимитроваБлага Димитрова (1922 – 2003) е един от най-талантливите родни писатели и поети. Носител е на множество български и литературни награди. Остава в сърцата на читателите с романите Пътуване към себе си, Лице, Отклонение, Лавина и Страшния съд.
Незабравими цитати от Боб МарлиНезабравими цитати от Боб МарлиПевецът остава в сърцата на хората не само с хитовете си, звучащи актуално и днес, но и със своите мъдри мисли.
Мъдри ирландски поговоркиМъдри ирландски поговоркиЕдно от нещата, в което ирландците са особен одобри, това е да създават мъдри поговорки за почти всяка ситуация. Тук сме подбрали някои от вечните ирландски поговорки и техния приблизителен превод на български.
Мъдри мисли от Джон РокфелерМъдри мисли от Джон РокфелерВашето благополучие зависи от вашите собствени решения. Ето няколко цитата от Джон Рокфелер, които ни показват прогресивността на неговата мисъл и могат да насочат и нашата в правилна посока
Житейски уроци, които трябва да прочетешЖитейски уроци, които трябва да прочетешВероятно сте чували израза Остави го да си научи урока. Какво точно се има предвид с него и за кой урок изобщо става дума? Точно така – за житейски урок, а в повечето случаи – не само един, а поне няколко.
30 мисли на Коко Шанел, които ще ви вдъхновят30 мисли на Коко Шанел, които ще ви вдъхновятГабриел Коко“ Шанел е може би най-известният дизайнер в света на модата за всички времена. Ето 30 цитата на Коко Шанел за живота, модата и мотивацията, които със сигурност ще ви вдъхновят
Мъдри мисли на велики писателиМъдри мисли на велики писателиВ тази статия сме ви събрали малка част от мъдростта на едни от най-великите писатели през вековете, чиято прозорливост и талант и до ден днешен вдъхновяват читатели от цял свят.