sanovnik.bg»Статии»Притчи»Мъдри Мисли
Мъдри Мисли

Мъдри Мисли

Мъдри мисли, сентенции и поучителни истории. Мъдри мисли от цял свят. Мисли на известни личности%
Красиви мисли за есентаМъдри МислиКрасиви мисли за есента
25 Септ.
Кристина Черникова
Цитати за успехаМъдри МислиЦитати за успеха
17 Април
Надежда Недева
Цитати за любовтаМъдри МислиЦитати за любовта
16 Април
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кодексът на индианските шамани за пълноценен живот и безмерно спокойствиеКодексът на индианските шамани за пълноценен живот и безмерно спокойствиеКодексът на индианските шамани за пълноценен живот и безмерно спокойствие. Не съдете за голямото, без да познаете малкото. – Вървете по пътя постепенно. Не вземайте това, което не ви е нужно.
Вечните цитати на известни личностиВечните цитати на известни личностиРешихме да подберем за вас онези цитати на известни личности - наши съвременници, които наистина са уникални и запомнящи се. Ето някои от тях.
Вдъхновяващи цитати, свързани с птицитеВдъхновяващи цитати, свързани с птицитеПтиците открай време са вдъхновяващ символ и метафора на свободата, на любовта, на красотата и полета на душата. Вижте тези вдъхновяващи сентенции за птиците
На 1 април вижте тези мъдри мисли за лъжатаНа 1 април вижте тези мъдри мисли за лъжатаНа 1 април светът отбелязва Деня на лъжата и шегата. По традиция на този ден хората споделят измислени истории със своите приятели и близки и се опитват да се измайтапят с тях.
Прочетете най-красивите цитати за любовта в Деня на влюбенитеПрочетете най-красивите цитати за любовта в Деня на влюбените
14 Февр.
1
Антония Р.
Любовта е описвана като най-красивото чувство, което човек може да изпита. Сравнявана е с огън и се казва, че нейната сила ни провокира да покажем най-добрата си страна. Прочетете част от най-добрите мъдри мисли за любовта по повод Деня на влюбените.
Запомнящите се цитати от творчеството на Георги МарковЗапомнящите се цитати от творчеството на Георги Марков
19 Януари
Антония Р.
Писателят Георги Марков е добре познат в родната литература. Георги Марков не е единствено мишената в Случая с българския чадър, а творец, който показва какво означава свобода на словото във време, когато. . .
30 мисли на Коко Шанел, които ще ви вдъхновят30 мисли на Коко Шанел, които ще ви вдъхновят
22 Дек.
Petra Vasileva
Габриел Коко“ Шанел е може би най-известният дизайнер в света на модата за всички времена. Ето 30 цитата на Коко Шанел за живота, модата и мотивацията, които със сигурност ще ви вдъхновят
Приказни мъдрости от творчеството на Ханс Кристиан АндерсенПриказни мъдрости от творчеството на Ханс Кристиан АндерсенНеговите най-известни творби, сред които Малката русалка, Малката кибритопродавачка, Грозното патенце и Снежната царица, са преведени от повече от 150 езика, а образите от тях продължават да живеят и в съвременните пиеси, постановки и филмови продукции.
Незабравими цитати от творчеството на Блага ДимитроваНезабравими цитати от творчеството на Блага ДимитроваБлага Димитрова (1922 – 2003) е един от най-талантливите родни писатели и поети. Носител е на множество български и литературни награди. Остава в сърцата на читателите с романите Пътуване към себе си, Лице, Отклонение, Лавина и Страшния съд.
Най-вдъхновяващите цитати на Стив Джобс - човекът, който промени светаНай-вдъхновяващите цитати на Стив Джобс - човекът, който промени светаНа 16 октомври САЩ отбелязва Деня на Стив Джобс, така че нека насочим фокуса си към мисловното наследство, което този велик ум на нашето време ни завеща. Това са най-вдъхновяващите цитати на Стив Джобс