Зона за зодия риби

  • 22.01.12 03:56#1АлексАлексНовакРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112Зона за зодия рибиЗдравейте! Искам да направя нещо като клуб на зодията риби. Ще моля всеки, който е риби, да опише характера си. Когато се съберат доста хора, накрая можем да направим наша собствена характеристика на тази зодия. Надявам се, че ще харесате идеята ми.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.01.12 11:03#2PetyaPetyaНовакРегистрация: 24.01.12Град: -Отговори: 1от: Зона за зодия рибиАз съм зодия риби и съм родена на 15 март, казвам се Петя, имейла ми daissy555@yahoo.comОтговорОтговор с цитат
  • 19.11.12 12:01#3AstroDataAstroDataНовакРегистрация: 19.11.12Град: -Отговори: 4от: Зона за зодия рибиАз не съм риби... овен съм, но причината да пиша е, че баща ми е риби... За съжаление цял живот само разочарования от него... не знам дали зодията му има нещо общо с това или не, но е факт. Той е риби и съм страшно разочарован от него....ОтговорОтговор с цитат
  • 27.07.14 05:38#4ЙоаннаЙоаннаНовакРегистрация: 26.07.14Град: СофияОтговори: 7от: Зона за зодия рибиАз съм риби, и от това, което съм чела по книжки в къщи съм доста виден представител на риби. Бих споделила написаното в конкретната книжка, но тя ми е във Варна, а аз съм студент в София и в момента се намирам там.

    По принцип рибите са малко по-"трудни" хора. Нежна, чувствителна натура. Лесно докачливи и малко обидчиви. Лесно и бързо прощават. Не са крайни. Когато обичат (семейство, приятели, партньор в живота) обичат силно и биха дали и направили всичко, за да е щастлив човека, когото обичат.. Но това понякога започва да граничи твърде много с глупостта и наивността. За това често хората се възползват от тяхната доброта. Но това не значи, че рибите са беззащитни. Напротив. Като цяло рибите са доста търпеливи - не, че не виждат, че някой се възползва от тях, но до последно се надяват, че човещината ще надделее - но когато търпението на рибата свърши по-добре се спасявай. Умеят добре да преценяват хората срещу себе си и винаги знаят какво да кажат, за да уцелят човека, когото са търпели дълго време в най-болезнената и дълбока рана само с едно единствено изречение, понякога и една единствена дума. Често след това рибите се чувстват виновни, за постъпката си и винаги се извиняват.

    Рибите не обичат да бъдат притискани. Колкото повече ги притискаш да свършат нещо, толкова по-креативни оправдания ще намират, за да се "изплъзнат от ръцете ви" и да не го направят (също като риба, която държиш в ръцете си, но тя се мята и тъй като е хлъзгава .. се изплъзва). Това не значи, че рибите не изпълняват обещанията си, или нещо подобно. Напротив. Просто с пълна сила важи "мотото": Обещах, но кога ще го изпълня - не знам!.. И все пак, когато не изпълнят обещанието си се чувстват виновни.

    Всички знаем какво представлява знака на зодия Риби (2те рибки, едната обърната нагоре, другата надолу ;дд). Чела съм, че според знака, рибите като цяло имат 3 опции - или да "изплуват нагоре", като насочената нагоре риба и да имат невероятни постижения, или да "заплават надолу", като насочената надолу риба, или да се въртят в омагьосан кръг някъде по средата (пак според знака на зодия риби).

    Сигурна съм, че мога да кажа още неща, но в момента не се сещам. undefined

    Ако някой има въпрос към мен моля, да пита. Ще се радвам да помогна.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest