Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Как да се предпазя от енергиен вампир

Как да се предпазя от енергиен вампир

• 22.01.12 11:45#1АлексАлексРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112Как да се предпазя от енергиен вампирЗдравейте! Искам да попитам как мога да се предпазя от енергиен вампир? Има ли някакви средства или просто трябва да огранича достъпа му до мен?

Моля помогнете. Благодаря!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.01.12 05:43#2ТатянаТатянаРегистрация: 17.12.11Град: ВарнаОтговори: 1от: Как да се предпазя от енергиен вампирНамери си талисман, или ако не успееш си сложи едно кръстче на врата като герданче.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.12 09:38#3ДаниелДаниелРегистрация: 27.01.12Град: ВарнаОтговори: 13от: Как да се предпазя от енергиен вампирСпоред мен трябва да не говориш изобщо с такъв човек, защото колкото повече той е около теб, толкова по-зле се чувстваш ти и толкова повече проблеми имаш.Ако можеш да ограничиш достъпа му до теб, може би всичко ще бъде по-добре.Успех от мен! ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.12 09:59#4АлексАлексРегистрация: 11.10.11Град: ВарнаОтговори: 112от: Как да се предпазя от енергиен вампирБлагодаря на мини-мишле, нета-портер и спринг-самър-гърл за коментарите.Оценявам помощта ви. ОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.12 11:40#5еленаеленаРегистрация: 07.02.12Град: -Отговори: 4от: Как да се предпазя от енергиен вампири аз съм мислила по тази тема има ли няма ли вампири ... от една страна това са само филми митове и легенди..но от друга колко развинтено въображение трябва да имаме че с години да се правят филми и да излизат нови легенди за тези същества но признавам че темата е доста интересна успех :kiss: ОтговорОтговор с цитат
  • 15.02.12 10:15#6karlikarliРегистрация: 14.02.12Град: -Отговори: 2от: Как да се предпазя от енергиен вампирТук не се говори за кръвожадните вампири, които гледаш във филмите и се чудиш дали ги има, дали са истински. Става въпрос за енергийни вампири, нещо съвсем различно и истинско. Разбирам, че объркването идва от думата "вампир". Не мисля, че кръстче би било от помощ, това не е мит, а съвсем различно нещо. Става въпрос за енергия. Някъде четох, че ако държиш огледалце с лице към хората, в джоба си то ще отблъсква всякаква енергия (лоша, проклятия и т.н, както лъчите на слънцето се отразяват, това е принципа). Но в случая става въпрос, да се предпазим от изсмукването на собствената ни енергия, така че не мисля, че и огледалце помага. Напоследък се чувствам доста отпаднала, може би от година насам, затова предизвиквам вещите в тази област да помогнат с няколко полезни съвета. И ако пак ще говорите за талисмани - какво е талисман? Как да го различим? От къде да го вземем? Как да бъдем сигурни, че работи? Като давате информация го правете качествено, а не да се правите че знаете "талисман бла бла". Моля, хората които знаят за какво говорят, да не се чувстват обидени, предпоследното изречение беше за тези, които се правят на много знаещи.ОтговорОтговор с цитат
  • 09.03.12 06:25#7black.cocaineblack.cocaineРегистрация: 05.03.12Град: -Отговори: 9от: Как да се предпазя от енергиен вампирАз също се чудя как да се предпазя от енергийните вампири. Кръстчето, което трябва да си сложим на врата, трябва ли да е някак си .. не знам .. свещено, или нещо подобно, или може да си го купим от най-близкия магазин ? ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest