Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Объркана съм, помогнете ми

Объркана съм, помогнете ми

Объркана съм, помогнете ми
На 34 години съм. Преди една година загубих брат си и от тогава не знам коя съм.

Какво правя, не ме интересува нищо, а и никой не го е грижа за мен. Винаги съм била на последно място в моето семейство.

И когато имам най - голяма нужда от тях, все ги няма. Започвам да си мисля за смъртта.

Мисля си, че там няма да ме боли вече. Объркана съм адски много. Помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (66)

Изпрати
Емилиян
Емилиян
18.05.2011 19:13
Започвам да си мисля за смъртта.

Мисля си, че там няма да ме боли вече. Объркана съм адски много. Помогнете ми.
Смъртта не е решение, отдай се на нещо, което ти харесва.
0
0
дада
дада
16.05.2011 15:13
Малко късно прочетох тази изповед на Марияна 5, но ми се иска да и отговоря, защото изживявам тежка загуба на починалия си син при катастрофа преди 3 години. Бях упреквана от другия си син/като малък/, че обичам повече брат му/този когото загубихме/тъй като в повечето случаи родителите държим по отговорни по-големите си деца, когато има неразбирателство между тях, но в никакъв случай не си мисли, че родителите ти не те обичат! Не е така. Ако е бил по-малък, вниманието е било насочено повече към него, защото е по незащитен. А сега изживяват мъката си и така може би ти оставаш в сянка, но не е че не си обичана. Това е грозно и грешно да си мислиш. Повярвай ми.
0
0
аноним
аноним
27.04.2011 21:02
Намери си работа, отдай се на нея. Трябва да се чувстваш ангажирана, така няма да ти е толкова гадно, а и покрай работата ще намериш нови приятелства.
0
0
тойxx
тойxx
29.03.2011 16:35
Решението е просто, бъди смела и го предприеми. Вземи картата на Б-я, затвори очи и остави Бог да ти посочи мястото, на което ще отидеш. Това е просто, кратко и ясно и когато се посъвземеш, ще се върнеш в родния си край. Успех в пътуването, но наистина осъществи това пътуване.
0
0
Нели
Нели
27.03.2011 09:01
Знам колко е трудно да загубиш любим човек, но животът продължава. Това са истъркани думи, но са много силни. Когато почина роднина, майка ми ми каза: Не плачи. Знай, че тя е на най-доброто и хубаво място. Сега аз казвам това на теб. А за семейството, поговори с най-близкия ти човек от тях. Сподели болката си, но пак казвам на човека, в който вярваш. Не посягай на живота си. Господ ти го е дал и само той може да ти го отнеме, когато дойде времето.
0
0
Антон
Антон
23.03.2011 14:44
Моля ви, не мислете за смъртта. Брат ви сигурно е до вас и се надява, че няма да направите някоя глупост. Много се надявам, че с времето ще ви мине. Помнете - всичко е поправимо само докато сме на този свят. Сигурен съм, че като преживеете тази болка, ще станете по-силна и тогава Бог ще ви даде такава утеха, че ще се почувствате като възродена. Откъде знам ли? Майка ми се раздели със скъп за нея човек и като я гледах как се мъчи имах чувството, че душата ми се разкъсва. После тя ми каза, че като била в църквата - ей така да остане сама с Бога, изведнъж получила едно необикновено възприятие и видяла ангелите там (колкото и фантастично да звучи). Оттогава - ми каза тя - получих такова зареждане, което ми даде сили да преосмисля живота си и се почувствах блажена. Като чух това, нямате представа какво облекчение изпитах аз като син. Нека Бог да е с вас - вярвате или не - Той е винаги там - протегнал ръка и само чака да поеме вашата и да ви подкрепи със своето невидимо присъствие.
0
0
анета
анета
21.03.2011 14:55
В това положение сте заради смъртта на брат Ви, но времето ще намали болката, а и Вашият брат е с Вас, не тъжете. Можете да го почувствате по миризмата на тялото му, парафюма му, а ако е пушил и по миризмата на цигарите му.
0
0
анета
анета
05.03.2011 12:33
Нормално е да се чувствате така, след загубата на Вашия брат, но с течение на времето мъката ще намалее, не казвам, че ще забравите брат си - трябва да се научите да живеете за мига. Не се отчайвате, всичко ще се оправи, но трябва още малко време да мине. Зная го от собствен опит.
0
0