Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Объркана съм, помогнете ми

Объркана съм, помогнете ми

Объркана съм, помогнете ми
На 34 години съм. Преди една година загубих брат си и от тогава не знам коя съм.

Какво правя, не ме интересува нищо, а и никой не го е грижа за мен. Винаги съм била на последно място в моето семейство.

И когато имам най - голяма нужда от тях, все ги няма. Започвам да си мисля за смъртта.

Мисля си, че там няма да ме боли вече. Объркана съм адски много. Помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (66)

Изпрати
vili
vili
27.02.2011 21:27
Не мисли за такива работи, мисли само за хубави неща, там ще те боли още повече.
0
0
Анонимче
Анонимче
20.02.2011 14:17
Може да си объркана от смъртта на брат ти и да ти се струва, че никой не те обича. Спокойно, ще се управиш и още нещо, да си намериш приятели. Положелавам ти да са много.
0
0
Неди
Неди
16.01.2011 19:35
Когато човек мисли за самоубийство, проблемът не е в това, че никой не го обича, а в това, че той никого не обича и чувства празнина.
0
0
Боби
Боби
07.12.2010 12:33
mariqna S и ivelinanedqlkova, вземете се стегнете и двете. Какви са тези мисли за самоубийства ? Ще ме извините за тона, ама вече не мога да понасям подобно отношение към живота.

Гледайте документалния филм Secret и ще разберете, че каквото повикало, такова се обадило - буквално. Вие какво си пожелахте, ама искренно да сте го поискали и да не сте го получили ? Отправяте лоши мисли и негативна енергия към вселената, което си е чиста физика, а не паранормално явление, а искате подаръци. Няма. Ще трябва да се потрудите малко.

Не мислете, че не знам какво ви е. Връщам се с изгорял байряк от този път, по който сте тръгнали, но разбрах, че живота е като един хипермаркет, в който продават всичко - коли, работа, почивки, приятелство, здраве, къщи, вили - всичко. Но за да стигнете до по-голямото, по пътя трябва да си купите някои по-малки неща или да платите някаква цена. Искате по-добро отношение на хората към вас - продава се, купете си го. Цената е да промените вашето отношение към себе си, защото каквито се виждате вие, така ви възприемат и другите. Ето какво трябва да направите и ще видите, че скоро и вие като мен ще давате сили на някого:

Първо - започнете със самоуважението и самохаресването. Застанете пред огледалото и започнете да си намирате хубавите черти. Мислете позитивно за себе си. И това всеки ден, като си повтаряте, че тови или другото ви е красиво. Ако нещо не ви харесва - променете го - отслабнете или напълнейте, отидете на козметик, купете си нови дрехи, аксесоари - каквото трябва и спортувайте. Ако неможете да го промените - просто го приемете такова, каквото е. Прегърнете себе си. Представетее си, че във вас живее ангел, че гласа, с който говорите, хубав или лош, е ангелски, че всичко, до което се докосните е докоснато от ангел и че във всеки с когото общувате живее ангел.

Второ - ако след всичко това отношението на онези, които ви мразят не се е променило - загърбете всичко и поемете в нова посока. Поставете си някаква по-висока цел, а по пътя към нея по-лесно достижими цели, за да не се отчайвате, че ви чака дълъг път. И не поглеждайте назад. Било каквото било. Оставете го там, където ме у мястото. Научили сте нещо от миналото, нали? Използвайте го, за да съградите по-доро бъдеще.

Тук сте, защото някой има нужда от вас.

Запомнете: Не опашката върти кучето, а обратното, за това хванете здраво кормилото на вашия живот и вие му кажете на къде искате да върви.

Момичета, знам, че е трудно, но лека полека ще стане. Бъдете постоянни и търпеливи!

С вас съм - не сте сами.

Искрено ви желая успех и помнете, че зад всеки облак се крие слънце. Доброто идва.

0
0
Василиса
Василиса
11.11.2010 08:46
Здравей. Един въпрос може ли - ти знаеш ли въобще, колко силен човек си, не нали. Да така е, силна си като скала, защо ли, защото си оцеляла след всичко, което си преживяла и едва ли е малко то. Има една поговорка, това което не те убива, те прави по силен. Спряла си да си вярваш защо ? Ти си на 34 години, видяла си много, но не и достатъчно. Но вече знаеш, че животът е борба. Бъди силна и когато ти е най - трудно, събери всички сили в себе си, защото ги имаш и ги насочи в посокота, в която искаш. Бори се и не мисли за смъртта, далеч си от там още. Аз съм на 23 години, отглеждам децата си сама. Мънички са, но е така. Далеч съм от роднините си защото така съм избрала. Работя и всички житейски проблеми решавам сама. Всеки може, ако си повярва, не се давай. Прегрътки от мен.
0
0
ivelina
ivelina
09.11.2010 23:27
Защо всички ме мразят без нищо да съм направила. Защо ми се подиграват, не мога да си го обясня.
0
0
Kimbo Donovan
Kimbo Donovan
25.09.2010 01:04
Здравей. Иска ми се да бъда кратък и ясен, но едва ли ще мога да кажа всичко в един коментар.
Преминал съм през много страшни неща и знам, какво чувстваш.
Приеми го така.
Мислиш си, че най - лесно е да си отнемеш живота и всичко ще свърши.
Да, но не е така и толкова просто.
Първо, най - лошото нещо, което може да се случи на човек е сам да посегне на живота си. Няма да намериш покой.
Второ, имаш уникални възможности като човешко същество, но може би още не си ги разбрала.

Трето, замисли се колко хора има по света, раждащи се с болест или се борят за живота си ежедневно и искат да живеят, а ти напълно здрав човек, да посегне на живота си ?
Животът няма цена, просто се вземи в ръце и направи така както ти искаш да бъде, всичко е в твоите ръце и само ти можеш да си помогнеш.
Обърни гръб на миналото и си кажи от днеска ще правя това и така, което аз искам и чувствам.
Намери силата в себе си и запомни, веджнъж преминеш ли това изпитание, после няма нищо, което може да ти навреди, ще се чувстваш адски силна.

Единственото нещо, което трябва да направиш за да постигнеш всичко е.

Обичай себе си такава каквато си, вярвай в себе си, че можеш и прави винаги добро.
0
0
фатиме
фатиме
23.09.2010 16:33
Здравей миличка, стегни се, ти си толкова млада, че трябва да се примириш със загубата на твоя брат. Убийствено боли, но няма как такъв е живота. Стегни се и се радвай на слънчевия ден, на цветята, на всичко около теб. И мисли за любовта, за щастието, в този живот нищо не е случайно, не си сама. Отиди на църква, запали свещичка, помоли се Господ - ТОЙ е милостив ще ти даде сили да стъпиш здраво на земята, ще помогне ще видиш. Поздрави от мен. Успех.
0
0