Объркан съм

Объркан съм
Привет! Преди две години се запознах с моята сегашна годеница. Помислих, че тя е човекът, с който трябва да си споделя живота си. Тя ме обича много, мамка му, наистина много..! И там е проблемът. Аз вече не изпитвам чувства към нея.

Естествено, родителите ни вече се познават, всичко е както трябва да е. Лека по лека готвим се за сватба. Аз май искам да се откажа от всичко, но тя ще се нарани много, прекалено много.

Това ме спира, а същевременно и нейните родители много ме уважават и как да кажа аз без причина, че искам нали всичко да свърши.

Знам, че най - добрият вариант е направо да се говори нали, че вече не я обичам, знам го, но не е лесно някак си, не знам.

Бих искал да чуя вашето мнение. Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
бъди реалист
бъди реалист
09.06.2012 15:27
Не се жени още !!! Аз бях в същата ситуация. След седем годишна връзка всички ни натискаха за сватба. Оженихме се . Не го обичах, но мислих че така е редно,а и какво по-хубаво от това теб да те обичат(бях на 23г.). След още две години разбрах, че и той вече не ме обича катого хванах с 3-4 изневери. Последва развод. Добре е че дете нямах от него :)
Изводите си направи сам!!! Колко време ще изкарате? Колко години можеш да си позволиш да изгубиш в лъжи ???
0
0
здравей
здравей
07.06.2012 15:52
Здравей, аз съм жена и бих искала да ти кажа да направиш това което чувстваш, замисли се как би се чувствал ако не я виждаш повече и от друга страна как би бил живота ви занапред. Аз съм човек който не се е омъжил защото обича, да обичах го но след редица неприятности останах с него от страх и ред други причини с които няма да те занимавам. Помисли добре, ако трябва дайте си време поговори с момичето, неразбрах дали живеете заедно но не е лош вариант преди брака да видите вашата съвместимост, нейната и твоята готовност за семейство.Относно родителите бих казала гледай вашите отношения а не това дали ще засегнеш нечии родители, с две думи във вашата връзка трябва и двамата да сте щастливи Желая ти успех във вземането на правилното решение.
0
0
red
red
07.06.2012 08:22
За съжаление аз имах почти същия проблем, след внимателно обмисляне избрах да се разделим и сега малко съжалявам, но това е решение, което ти трябва сам да вземеш и да си поемеш отговорностите за това
0
0
Деси
Деси
07.06.2012 03:10
Смятам, че е по-уместно да попиташ приятелите и близките си, а не напълно неспознати хора, тъй като ние не сме наясно с цялата история и причината, поради която твърдиш, че не я обичаш...
Трябва да говориш с нея и да се изясниш със себе си. Разбери какво искаш.
0
0
Ivo
Ivo
07.06.2012 01:01
Приятел, аз бих предпочел този вариант. Едно е ти да гледаш жената в очите, а тя да не те отчита, друго си е когато тя те гледа в очите. Да намериш средата разбира се е най-хубаво, но от личен опит знам, че доста често ще попадаш на първия вариант, след това на втория и ако си огромен късметлия ама наистина огромен третия - средата. А и нали не е сякаш да те дразни всеки път щом я видиш. Бас ловя, че ще има хора, които като прочетат написаното ще кажат "не го слушай тоя идиот, не знае какво говори, търси любовта". Обмисли хубаво какво ще направиш, защото или това ще е най-грубата грешка в живота ти или ще най-доброто ти решение. "Любовта" е нещо мигновено, отминава. Важното е дали искаш ти да продължиш с нея.
0
0